Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם למישהו יש ניסיון עם קיט להזרקת מים/מתנול מהתוצרת הבאה: http://www.snowperformance.net/categories.php?p_cat=121

האם הוא מומלץ/אמין? האם מורגש שיפור במומנט בסל"ד נמוך?

חשבתי לקנות כמתנת יום הולדת (לעצמי...) את אחד מהקיטים האלה ולהרכיב במרצדס C240 משנת 98 (W212, מנוע M113) כדי לקבל את ה"בעיטה" מפעם לפעם.

פורסם

החברה הזאת מייצרת קיטים מאוד דומים לקיטים שנמכרים בארץ ... אין הרבה הבדל

ורוב הרכיבים בקיט מיוצרים באותו מפעל כמו שאר החברות המיובאות ארצה

במצב הזה הייתי קונה בארץ כדי להנות מאחריות על המוצר, שעלול להתקלקל

בכל מקרה, בעיטה לא מקבלים מהזרקת מתנאנול

בעיטה מקבלים מניטרו או טורבו נקודה

פורסם

חששתי מזה.

אז כרגע זה משאיר אותי עם אופציות של קיט קומפרסור למנועי M112 שיוסיף 70-80 כ"ס בעלות של 6K$ או פיתרון אחר.

קיט הקומפרסור הוא כנראה לא רלוונטי כי לא נראה שניתן להביא אותו לארץ ומחירו מחצית ממחיר הרכב...

מה שאני מעוניין הוא בפיתרון שיספק הרבה כח לזמן קצר, אחרי הכל, הרכב משמש אותי ביום יום בנסיעות בין עירוניות רגועות. אבל מפעם לפעם קופץ החשק לדגדג את המגבלות (בקו ישר בעיקר) ואז אני זקוק לכוח.

לפי מה שקראתי אני כנראה זקוק לקיט ניטרו. מקריאה על מערכות כאלה הבנתי שברכב כמו שלי עלולות להיות בעיות מהסיבות הבאות:

1. קיימת מערכת ASP (מערכת למניעת החלקה בהאצה) שמנתקת הצתה בזמן החלקה, ללא יכולת גילוי הפסקת הזרקה/הצתה וסגירת השסתום תגרם דטונצייה.

2. התיב"ה אוטומטית, בקיק דאון עלולה להתרחש אותה בעייה.

3. תא מנוע צפוף ביותר, אני לא בטוח כי ניתן לתקוע שם קיט ניטרו.

בכל אופן, אם מישהו שמע על קיט כזה שמתאים למנועי M112-V6 אשמח לדעת.

פורסם

ASP לא ניתנת לניתוק ?

תיבות אוטומטיות זה בעיה באופן כללי, תבדוק אם התיבה יכולה בכלל לעמוד בתוספת כזאת (30%)

מבחינת תא מנוע אין לך בעיה בכלל, כי זה לא תופס מקום (רק בבגאז' בגלל הבלון)

פורסם

ה ASP כן ניתן לניתוק אולם אני לא בטוח שהוא נשאר מנותק מעל ל 50 קמ"ש.

נדמה לי שקראתי כי דגם זה של התיבות (בדיגמי W202) נחשב לאמין וחזק במיוחד, אבל היכן ניתן לבדוק אם התיבה יכולה בכלל לעמוד בתוספת ההספק?

בתכלס, האם זה אפשרי להוסיף מערכת ניטרו לרכב שלי?

• תוכן חדש...