Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנצל"ש.

ברמת העקרון, אם יש 100 אלף ש"ח, זה אפשרי לקבל 900 אלף משכנתא? זאת אומרת אם יש לך 10% מערך הדירה.

אני בן 23, אני רוצה לקנות דירה בעלות של בערך מליון ש"ח, ולהשכיר אותה.

משכורת בסיסית של 5000 ש"ח + בערך 1000-1500 ש"ח צ'ופרים.

חשוב לציין שכמעט ואין לי הוצאות.

גר עם ההורים, הוצאות של הרכב - דלק ביטוח וטיפולים ההורים משלמים, מחיה וכל מה שקשור בזה, גם כן ההורים.

סלולארי- ההורים משלמים.

סגריות- ההורים. כן אני יודע, אני מפונק...

שורה תחתונה, יוצא לי להפקיד כל חודש לחיסכון את מלוא 5000 ש"ח ולפעמים קצת יותר.

אולי צריך לציין שיש נכסים שרשומים על השם שלי, אם זה חשוב לגבי המשכנתא, הרכב שלי, והעסק המשפחתי, רשומים על שמי.

שירתתי בצבא שירות מלא- מה זה נותן לי בכל הנוגע למשנכנתא?

כמו כן הבנתי שעדיף לקנות דירה שהיא עדיין " על הנייר" כי בדרך כלל עד שהבניה מושלמת ערך הדירות עולה.

למרות שאני אצטרך להסתדר שנתיים-שלוש ללא השכירות, אם באמת אני ארכוש דירה " על הנייר " כמו שאמרתי, בקושי שיש לי הוצאות ואני אוכל להסתדר בתשלומי משנכתא של אפילו עד 3500-4000 ש"ח בחודש.

אז מה אתם אומרים?

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה לא מפונק, אתה עלוקה!!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם אתה מחפש בפ"ת אני ממליץ על איזור אם המושבות והשכונות הסמוכות. עד סוף השנה צפוי להפתח גשר אם המושבות וניתן יהיה להגיע תוך דקות ספורות לאיזור קניון איילון/רמת החייל.

פורסם
כמובן שת"א עדיפה אבל כונס נכסים... לא יודע, נשמע לי מפוקפק משהו. אין לי מושג מה ההליך הבירוקרטי וכו'.

מישהו יודע?

לא כונס נכסים חלילה וחס.

אני למשל נפלתי על דירה שבעליה רכשה דירה חדשה , התחייבה לקבלן להסדר תשלומים והיתה צריכה להעביר את התשלום בהקדם,

בד בבד התברר לה שהקונה איתו סגרה את החוזה לרכישה ,הוא אדם מפוקפק שכנראה לא יעמוד בהתחייבויות שלו מה שפוצץ את העיסקה בדקה ה90. שם אני נכנסתי לתמונה וכח המיקוח שלי היה הרבה יותר חזק.

כמובן בשביל לאתר הזדמנויות כאלה הפעלתי צמד מתווכחים שגזרו עליי קופון לא רע בכלל , אבל היו שווים כל שקל.

הסיטואציה התבטאה במחיר.

כמובן שלא האמנתי אפילו לא לשניה שאצליח לרכוש דירה חדשה באיזור איכותי בתל אביב ולכן חיפשתי בכל ערי האיזור כולל פתח תקווה ,הוד השרון, הרצליה, כפר סבא ,גבעתיים ,רמת גן , אפילו נתניה .

לדעתי לקנות דירה בפתח תקווה זה כמו לחפש רכב עם שנתון כמה שיותר גבוה בכמה שפחות כסף (כלומר משהו כמו שברולט אוויאו של הערים), להתפשר על כל הפרמטרים בענק בשביל לקבל מוצר חדש במחיר זול.

הגיע הזמן לומר את האמת המרה : אנשים בוחרים בפתח תקווה כי זול שם. אין שום סיבה אחרת להשתקע בעיר הזו.

הדבר הזה קורה בגלל המציאות הקשה בשוק הדירות כיום בארץ , ניפוח מחירים למימדים בלתי פרופורציונלים שמאלץ אנשים שמעוניינים לרכוש נכס, להתפשר בגדול על המיקום כי אי אפשר לקנות כיום דירת 3-4-5 חדרים בעיר איכותית במחיר הגיוני אלא אם כן באמת תפסתם איזו מציאה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, מה לדעתך כ"כ רע בפ"ת?

מה, כל העולם צריך לגור בצנטרום של הפיילה?

ובקשר לזול, זה פשוט לא נכון!

אנשים לא קונים שם "כי זה זול", אנשים קונים שם כי גודל הדירה הוא נתון שהם חייבים (זוג עם 2 ילדים לא יחפש דירת 2 חדרים) ולכן הם קונים את דירת ה 4-5-6 חדרים שהם יכולים לעמוד במחיר שלה.

יש כזה דבר שנקרא איכות חיים ואם אנחנו זוג עם 2 ילדים, אני מעדיף דירת 5 חדרים בפ"ת (סלון,חדר הורים,חדר לכל ילד וחדר עבודה/אורחים) מאשר דירת 3 חדרים צפופה וישנה באמצע תא הגזים החונק הזה שנקרא ת"א.

פורסם
לא כונס נכסים חלילה וחס.

אני למשל נפלתי על דירה שבעליה רכשה דירה חדשה , התחייבה לקבלן להסדר תשלומים והיתה צריכה להעביר את התשלום בהקדם,

בד בבד התברר לה שהקונה איתו סגרה את החוזה לרכישה ,הוא אדם מפוקפק שכנראה לא יעמוד בהתחייבויות שלו מה שפוצץ את העיסקה בדקה ה90. שם אני נכנסתי לתמונה וכח המיקוח שלי היה הרבה יותר חזק.

כמובן בשביל לאתר הזדמנויות כאלה הפעלתי צמד מתווכחים שגזרו עליי קופון לא רע בכלל , אבל היו שווים כל שקל.

הסיטואציה התבטאה במחיר.

כמובן שלא האמנתי אפילו לא לשניה שאצליח לרכוש דירה חדשה באיזור איכותי בתל אביב ולכן חיפשתי בכל ערי האיזור כולל פתח תקווה ,הוד השרון, הרצליה, כפר סבא ,גבעתיים ,רמת גן , אפילו נתניה .

לדעתי לקנות דירה בפתח תקווה זה כמו לחפש רכב עם שנתון כמה שיותר גבוה בכמה שפחות כסף (כלומר משהו כמו שברולט אוויאו של הערים), להתפשר על כל הפרמטרים בענק בשביל לקבל מוצר חדש במחיר זול.

הגיע הזמן לומר את האמת המרה : אנשים בוחרים בפתח תקווה כי זול שם. אין שום סיבה אחרת להשתקע בעיר הזו.

הדבר הזה קורה בגלל המציאות הקשה בשוק הדירות כיום בארץ , ניפוח מחירים למימדים בלתי פרופורציונלים שמאלץ אנשים שמעוניינים לרכוש נכס, להתפשר בגדול על המיקום כי אי אפשר לקנות כיום דירת 3-4-5 חדרים בעיר איכותית במחיר הגיוני אלא אם כן באמת תפסתם איזו מציאה.

אתה ממש חי בבועה אייל,איזו הגזמה.

היום פ"ת די מתחילה להעלות מחירים בדומה לאחיותיה בשרון והמחירים באזורים נורמליים כבר ממש לא זולים(כמובן לא ביחס לגן העדן עלי האדמות שנקרא תל אביב). היום מי שמחפש באמת דירה בזול(ואני ממש מרחם על זוגות צעירים בתקופה הזאת-ממש קשה לראות איך הם רוכשים בית),חייב להתרחק לאזורי פריפריה מרוחקים.

ועוד דבר קטן,פ"ת נחשבת למרכז של המרכז לפחות בעיני,איזו התפשרות על מיקום יש למי שרוכש שם דירה?,זה גם ככה קרוב להכל.

פורסם

מאוד קרוב, כמה זמן לוקח להגיע לתל אביב בבוקר מפתח תקווה? או אולי בערב בחזרה מהעבודה ? (הרוב נוסעים לעבודה לכיוון כללי ת"א גם אם זו הרצליה או ראשל"צ לצורך העניין)

בקשר למחירים - עכשיו כשהתחילו להעלות מחירים הכדאיות יורדת עוד יותר.

אתה אומר בדיוק מה שאני אומר אבל במלים אחרות: בגלל שהמצב כיום בלתי נסבל למי שרוצה לקנות דירה, הוא נאלץ להתפשר בגדול על העיר בה הוא יגור.

אני חי בבועה? לומר שפתח תקווה זה מרכז העולם ושאפשר לקבל שם איכות חיים והנאה זה לחיות בכדור פורח, לא בבועה :)

בגירה, למה כולם רואים בדמיונם דירות ישנות בתל אביב? דירות ישנות בכלל לא באות בחשבון (ישנות= בניין בן יותר מ10) אנחנו לא מדברים על מרכז העיר.

איכות חיים לא מתבטאת בגודל הדירה,זה מצחיק . אם היא ממוקמת באמצע הקסבה של שכם (לדוגמא) אבל יש לך 14 חדרי שינה, זה איכות חיים ?

אני ממש לא חושב שכולם צריכים לגור בצנטרום של הפיילה, פשוט אני מכיר קצת את פותח השרשור ,איפה הוא גר כרגע ויודע שהוא יחטוף סנוקרת לפרצוף כשיעבור לשם. אני גם חושב שאפשר להגיע לבחירה יותר טובה בערים אחרות באיזור המרכז/השרון גם אם זה אומר להוסיף 10-15 אחוז לתקציב. גם ככה לוקחים משכנתא.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כשזוג עם 2 ילדים גר במרכז העיר בדירת 3 חדרים חדשה ומשדלם 5000 ש"ח משכנתא אז אחול שילינג מדובר באיכות חיים (באיכות חיים של כלב מוכה צרעת) רק בשביל להתגאות אח"כ שהבלוקים והטיח שלי הם במרכז המטרופולין.

דרך אגב, הטענה שלך מאבדת אחיזה במציאות ברגע שאתה לא עובד בת"א ואני לא מכיר הרבה הייטקיסטים שעובדים בת"א.

כנראה שממגדל השן בקומה ה 20 , הפרולטריון נראה כמו נמלים קטנות וחסרות חשיבות.:wink:

פורסם
מאוד קרוב, כמה זמן לוקח להגיע לתל אביב בבוקר מפתח תקווה? וכמה זמן לוקח להגיע מת"א לקריית אריה לצורך השוואה נוספת?

(הרוב נוסעים לעבודה לכיוון כללי ת"א מי קבע את הדבר הזה?ברעננה,כפ"ס,נתניה,רחובות,נס ציונה,ראשל"צ ועוד ועוד... אין מקומות עבודה?דווקא מהמכרים הלא "רבים " שלי המגמה היא לעזוב מבחינתם את מקומות העבודה בת"א עקב מצב בלתי נסבל של נסיעה רצופת פקקים בבוקר ואחר הצהריים לעבודה וממנה,מצב שהם כבר מיואשים ממנו.

אתה אומר בדיוק מה שאני אומר אבל במלים אחרות: בגלל שהמצב כיום בלתי נסבל למי שרוצה לקנות דירה, הוא נאלץ להתפשר בגדול על העיר בה הוא יגור.על זה אין ויכוח.

אני חי בבועה? לומר שפתח תקווה זה מרכז העולםאיפה ראית שרשמתי את זה?מבחינה גאוגרפית שכל גוש דן נמצא ברדיוס של 50-60 קילומטר+-,אז פתח תקווה היא מרכז הארץ לכל דבר. ושאפשר לקבל שם איכות חיים והנאה ,אתה מדבר על זה כאילו זה הקסבה של שכם ,כמו בכל עיר יש את האזורים החדשים יותר ואת האזורים הותיקים יותר..למה שלא יהיה שם איכות חיים והנאה באזורים היותר מוצלחים?זה לחיות בכדור פורח לא בבועה :)אני חי בבועה הא??

בגירה, למה כולם רואים בדמיונם דירות ישנות בתל אביב? דירות ישנות בכלל לא באות בחשבון (ישנות= בניין בן יותר מ10) אנחנו לא מדברים על מרכז העיר.

איכות חיים לא מתבטאת בגודל הדירה,זה מצחיק . אם היא ממוקמת באמצע הקסבה של שכם (לדוגמא) אבל יש לך 14 חדרי שינה, זה איכות חיים ?

אני ממש לא חושב שכולם צריכים לגור בצנטרום של הפיילה, פשוט אני מכיר קצת את פותח השרשור ,איפה הוא גר כרגע ויודע שהוא יחטוף סנוקרת לפרצוף כשיעבור לשם. אני גם חושב שאפשר להגיע לבחירה יותר טובה בערים אחרות באיזור המרכז/השרון גם אם זה אומר להוסיף 10-15 אחוז לתקציב. גם ככה לוקחים משכנתא.אתה מדבר על 100 אלף שקל כאילו זה שטר של 20 ש"ח.

5 תוים

• אחראי פורום
פורסם

פ"ת היא פשוט ברירת מחדל, אי-אפשר לייפייף בכוח את המצב.

אני בטוח שמרוב המשפחות שעברו לשם, תישמע התשובה "כי יותר זול כאן" ראשונה,

ולא כי "החינוך פה מעולה" או "אני אוהב פקקים, זה נותן לי זמן לעצמי".

וה"מרכז" היחיד שאפשר להגיד עליה זה שהיא בדיוק באמצע של כביש 5.

וגם הוא פקוק.

שורה תחתונה, במקומך ליאור, לא הייתי ממהר להתמקם בעיר עם כ"כ הרבה סימני שאלות

(חלק מהם זה סימני קריאה עם 1!11 בסוף :lol:). תמשיך לחסוך ולחקור את גוש-דן עד שתמצא המציאה.

ל-V8Driver, אתה צודק לגבי ההתחדשות שיש בעיר (הייתי שם לאחרונה כמה פעמים),

בתקווה שיטפלו גם בשורשים ולא רק בחיצוניות.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני אישית בכלל הייתי מעדיף לגור בבית קרקע שלא חולק שום קיר עם אף אחד.

וגם בפ"ת יש כאלה.

בהנחה שפותח השרשור לא חייב להמשיך לעבוד בת"א,] אז יש אופציות לא רעות בכלל.

והייטק דווקא, ממש לא חסר בפ"ת.

פקקים אגב, יש בכל מקום.

פורסם
פ"ת היא פשוט ברירת מחדל, אי-אפשר לייפייף בכוח את המצב.

אני בטוח שמרוב המשפחות שעברו לשם, תישמע התשובה "כי יותר זול כאן" ראשונה,

ולא כי "החינוך פה מעולה" או "אני אוהב פקקים, זה נותן לי זמן לעצמי".

וה"מרכז" היחיד שאפשר להגיד עליה זה שהיא בדיוק באמצע של כביש 5.

וגם הוא פקוק.

שורה תחתונה, במקומך ליאור, לא הייתי ממהר להתמקם בעיר עם כ"כ הרבה סימני שאלות

(חלק מהם זה סימני קריאה עם 1!11 בסוף :lol:). תמשיך לחסוך ולחקור את גוש-דן עד שתמצא המציאה.

ל-V8Driver, אתה צודק לגבי ההתחדשות שיש בעיר (הייתי שם לאחרונה כמה פעמים),

בתקווה שיטפלו גם בשורשים ולא רק בחיצוניות.

איתי.

:mm_yeah:

סוף סוף מישהו מבין עניין.

כשזוג עם 2 ילדים גר במרכז העיר בדירת 3 חדרים חדשה ומשדלם 5000 ש"ח משכנתא אז אחול שילינג מדובר באיכות חיים (באיכות חיים של כלב מוכה צרעת) רק בשביל להתגאות אח"כ שהבלוקים והטיח שלי הם במרכז המטרופולין.

דרך אגב, הטענה שלך מאבדת אחיזה במציאות ברגע שאתה לא עובד בת"א ואני לא מכיר הרבה הייטקיסטים שעובדים בת"א.

כנראה שממגדל השן בקומה ה 20 , הפרולטריון נראה כמו נמלים קטנות וחסרות חשיבות.:wink:

קשקוש, אם יש לך 30-40 אחוז מהסכום , ואתה קונה דירת 3 חדרים ב 1.1-1.2M, אתה תשלם בסביבות ה3K בחודש.

אני מאז חודש נובמבר לא עובד בתל אביב דרך אגב, שום מגדל שן ושום ערדליים.

אגב, הייתי מוכן לגדל ילדים בדירה מתפרקת אבל שיגורו באיזור טוב ויקבלו חינוך טוב ויטמעו באוכלוסייה טובה.

חבל שלא קנית ממני את הידית הילוכים, היית אוכל את הכובע כשהיית רואה את הסביבה :)

5 מאוד קרוב, כמה זמן לוקח להגיע לתל אביב בבוקר מפתח תקווה? וכמה זמן לוקח להגיע מת"א לקריית אריה לצורך השוואה נוספת?

(הרוב נוסעים לעבודה לכיוון כללי ת"א מי קבע את הדבר הזה?ברעננה,כפ"ס,נתניה,רחובות,נס ציונה,ראשל"צ ועוד ועוד... אין מקומות עבודה?דווקא מהמכרים הלא "רבים " שלי המגמה היא לעזוב מבחינתם את מקומות העבודה בת"א עקב מצב בלתי נסבל של נסיעה רצופת פקקים בבוקר ואחר הצהריים לעבודה וממנה,מצב שהם כבר מיואשים ממנו.

אתה אומר בדיוק מה שאני אומר אבל במלים אחרות: בגלל שהמצב כיום בלתי נסבל למי שרוצה לקנות דירה, הוא נאלץ להתפשר בגדול על העיר בה הוא יגור.על זה אין ויכוח.

אני חי בבועה? לומר שפתח תקווה זה מרכז העולםאיפה ראית שרשמתי את זה?מבחינה גאוגרפית שכל גוש דן נמצא ברדיוס של 50-60 קילומטר+-,אז פתח תקווה היא מרכז הארץ לכל דבר. ושאפשר לקבל שם איכות חיים והנאה ,אתה מדבר על זה כאילו זה הקסבה של שכם ,כמו בכל עיר יש את האזורים החדשים יותר ואת האזורים הותיקים יותר..למה שלא יהיה שם איכות חיים והנאה באזורים היותר מוצלחים?זה לחיות בכדור פורח לא בבועה :smile:אני חי בבועה הא??

אני ממש לא חושב שכולם צריכים לגור בצנטרום של הפיילה, פשוט אני מכיר קצת את פותח השרשור ,איפה הוא גר כרגע ויודע שהוא יחטוף סנוקרת לפרצוף כשיעבור לשם. אני גם חושב שאפשר להגיע לבחירה יותר טובה בערים אחרות באיזור המרכז/השרון גם אם זה אומר להוסיף 10-15 אחוז לתקציב. גם ככה לוקחים משכנתא.אתה מדבר על 100 אלף שקל כאילו זה שטר של 20 ש"ח.

מתל אביב לקריית אריה זה צ'יק צ'ק. עבדתי שנתיים בקריית אריה ונסעתי מתל אביב. לעומת זאת מקריית ארייה לת"א (בבוקר) - אלוהים ישמור.

זה נכון לנסיעה מפתח תקווה לכל יעד צפוני או דרומי אלא אם כן אתה עובד בראש העין שזה היעד היחיד אליו אתה לא עומד על כביש 5 (וגם זה קורה לפעמים)

כשאתה יושב על פרשת דרכים ונוסע לכיוונים הנכונים, לא משנה איפה תעבוד - תהיה לך הגעה קלה יחסית.

דוגמא: בשנים שאני גר בתל אביב (קרוב לקק"ל) , עבדתי בפארק המדע ברחובות, הרצליה פיתוח, ראש העין, פתח תקווה , ת"א(רמל החייל) וכעת ראשון לציון (מאז נובמבר), בכל המקרים נסעתי נגד הכיוון הבעייתי של התנועה , אז אל תגיד לי שלוקיישן זה לא הכל.

כשאתה יוצא מהמקום שאליו רוב הרכבים מגיעים, אתה נוסע חופשי כי כלום לא עוצר אותך.

כעת כשאני עובד בראשון לציון (הפסקתי לעבוד בתל אביב בסביבות חודש נובמבר) , לוקח לי פחות מחצי שעה בבוקר(פקק סביר מקק"ל עד השלום - אם הייתי גר במרכז העיר לא היה לי פקק בכלל) ופחות מרבע שעה בערב לחזור לת"א גם ביום חמישי המקולל. לעומת זאת , בחזור בימי חמישי וימים רגילים , כל מה שאחרי קק"ל לכיוון צפון זאת קטסטרופה. ביום חמישי עמדתי 55 דקות מקק"ל עד מחלף גלילות (הייתי צריך להגיע צפונה),

בסוף התייאשתי, חתכתי דרך רמת השרון לכביש 5 לכיוון פתח תקווה ושוב חטפתי פקק לפרצוף.

אם הייתי נוסע הביתה, הייתי בדקה וחצי נוספות כבר בתוך החניון של הבית.

במונחים של משכנתא והשקעה בנכס , 100 אלף ש"ח פחות משמעותיים כי עליית הערך של נכס באיזור מבוקש תכסה את זה מהר מאוד. השווי של הדירה שלי עלה בקרוב ל100K דולר מאז שקניתי אותה למשל. שכנים בעלי דירות זהות מכרו במחירים של 300-350K ש"ח מעל מה שאני שילמתי על הדירה לפני שנה וחצי.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

איזה יאוש... מרוב התנגחויות והתנצחויות, פספסתם את הפואנטה של השרשור.

יש למישהו עצה תכליתית בעצם?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

קיבלת כמה טיפים טובים , תקרא בין השורות.

אני אעזור לך עם כמה נקודות:

1. לפני שאתה קובר את עצמך בפתח תקווה , כדאי לגור שם תקופה בשכירות לראות אם זה הז'אנר המתאים לך.

2. תבדוק עוד ערים במרכז ותוך כדי תמשיך לחסוך (אני למשל, למען המטרה הזו ויתרתי על רכישת רכב חדש)

3. המחירים בפתח תקווה הגיעו לשיא ולכן המקום איבד מכדאיותו הכלכלית (4 חדרים ב800-900K זה כבר מחירים שלא קיימים שם כיום)

4. בדוק השלכות של תנועה מהמקום שאתה רוצה לרכוש בו דירה.

5. בדוק אופציות להגדיל את סכום הרכישה ע"י הגדלת המשכנתא.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

חשבתי גם על אזור חולון - שהוא בעצם הקרוב ביותר לת"א (כ-10 קילומטרים). בלי קשר למקום העבודה, ברצוני לגור כמה שיותר קרוב לת"א (משפחה, חברים, מקומות בילוי, סידורים).

מחיפוש שערכתי, ראיתי שישנן לא מעט דירות במחירים הנעים בין 700-900 אלף ש"ח, 3 חדרים, משופצות לרוב, קרובות למקומות מרכזיים וכמובן - עם חניה פרטית (פקטור מס' 2 בשבילי לרכישת דירה).

גם נתניה בדקתי, אך המרחק משולש לעומת חולון ובאותם טווחי מחירים.. מה גם, לא אשכח בחיים את הפקקים שיש בבוקר מנתניה לת"א.

אז מה לגבי חולון? מישהו יכול להמליץ על שכונות שקטות, איזורים טובים ואיכותיים בעיר? (לא להציע את בת-ים בבקשה, אין מצב שאני רוכש דירה שם, בלי לפגוע כמובן).

Twincharger Stratified Injection

• תוכן חדש...