Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

כבר לא מעט זמן אני שוקל לקנות דירה באיזור פ"ת. עפ"י סקר שוק שעשיתי, רוב הדירות בפ"ת הן 3 חדרים ומחיר לדירה הוא באיזור ה-800 אלף ש"ח.

כיון שאני תל-אביבי ואין לי הרבה מושג אילו איזורים שקטים ואיכותיים ישנם בפ"ת ואיני מכיר את העיר, אשמח אם מי שגר באיזור או מי שמבין בנדל"ן בכלל - יכול להמליץ לי על איזורים/רחובות/דירות בטווח המחירים: 600 אלף ש"ח - 900 אלף ש"ח.

חשוב לי שהאיזור יהיה שקט, עורפי,לא סואן, תחבורה ציבורית קרובה, קרבה למרכז מסחרי או סופר.

עוד לא הלכתי לבנק לברר על משכנתא אך אם ברשותי 300 אלף ש"ח ונניח מחיר הדירה עולה 800 אלף ש"ח, מה יהיה בערך ההחזר החודשי של המשכנתא בהתחשב שאני פורס את ההלוואה ל-15-20 שנה?

תודה למגיבים, ליאור.

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מכיר את פ"ת.

לגבי החזרים,כנס למחשבונים באתרים של הבנקים,ויהיה לך איזה שהוא קנה מידה. בגדול ההחזר תלוי בכל מיני גורמים והוא משתנה בתלות התוכנית,סכום ההלוואה,משך זמן ההלוואה ועוד כל מיני דברים קטנים.

פורסם

איזור רחוב עין גנים הוא מושלם לדוגמא, לא מדובר על בתים חדשים (כמו אם המושבות החדשה וכו') אבל דירות טובות ואיכותיות (ובהתאם מעט יקרות לשאר האיזורים), רחוב ארוך מאוד אך איכותי ושקט מאוד, כולל 3 בתי ספר (אחד חטיבה ו2 יסודיים)

מצד שני לדירות חדשות יותר, יש את איזור אם המושבות החדשה, אני לא בטוח שהוא בתקציב של 800K ל 3 חדרים אבל שווה לחפש (המון הייטקיסטים, המון מאזדה 3 וכו')

תשתדל להתרחק מאיזורים כמו פג'ה (רח' רמז וכו'), איזור המדרחוב (רח' חיים עוזר וכו')

רחובות שהייתי מחפש בהן דירה: רוטשילד, עין גנים, שבאזי, וולפסון, גורדון, ארלזרוב, צה"ל וכו'

בהצלחה.

פורסם

תודה שניר, הבאת לי מידע חשוב ואקח זאת לתשומת ליבי במהלך חיפושיי.

עוד המלצות לאיזורים שכן מומלץ לרכוש דירה?

פורסם

אני חיפשתי עד לפני חצי שנה דירות בטווח המחירים שלך בפ"ת בצורה מאוד אינטנסיבית.

כל מה שראיתי היו דירות בבניינים ישנים ורובן היו ללא מעלית וללא חניה.

על מחסן בכלל אין מה לדבר.

מאוד היתבאסתי וברגע שהתחלתי לפזול למקומות אחרים מצאתי דירה מושלמת בטווח המחירים שלי.

למה דווקא בפ"ת?

אגב, רוטשילד מקום מזעזע לגור בו במידה ואתה מחפש מקום שקט יחסית, זהו רחוב מאוד ראשי ואמנם הרחוב נחשב סביר מבחינת איכות הרחובות הקרובים אליו לא תמיד מתברכים באוכלוסיה איכותית :roll:

פורסם

למה אתה מחפש דווקא בפתח תקווה?

יוצא לי להיות בפתח תקווה לא מעט, אני אישית לא אוהב את המקום.

אני מציע לך לבדוק אולי עוד מקומות באיזור.

קובי

פורסם
אני חיפשתי עד לפני חצי שנה דירות בטווח המחירים שלך בפ"ת בצורה מאוד אינטנסיבית.

כל מה שראיתי היו דירות בבניינים ישנים ורובן היו ללא מעלית וללא חניה.

על מחסן בכלל אין מה לדבר.

מאוד היתבאסתי וברגע שהתחלתי לפזול למקומות אחרים מצאתי דירה מושלמת בטווח המחירים שלי.

למה דווקא בפ"ת?

אגב, רוטשילד מקום מזעזע לגור בו במידה ואתה מחפש מקום שקט יחסית, זהו רחוב מאוד ראשי ואמנם הרחוב נחשב סביר מבחינת איכות הרחובות הקרובים אליו לא תמיד מתברכים באוכלוסיה איכותית :roll:

אין בעיה. אני לא נעול על פ"ת, אני אשמח לשמוע על איזורים אחרים גם בטווח מחירים זהה.

שכחתי לציין שחניה פרטית - זה MUST, ואיזור שקט יחסית.

פורסם

מתל אביב לפתח תקווה? (אם אני לא טועה אתה גר ברמת אביב לא?)

אם אתה עושה כזה צעד דרסטי, אולי כדאי לגור בשכירות תקופה כדי לראות אם להיקבר בפתח תקווה זה משהו שמתאים לך.

בקשר למשכנתא, בדרך כלל אם ההון העצמי שלך הוא לפחות שליש משווי הדירה ואתה עומד בקריטריונים של ההחזרים (מבחינת משכורת ויכולת החזר חודשי) אז יאשרו לך.

אני מציע לך לחפש מציאות בתל אביב ולמתוח עוד קצת את התקציב (עוד 20-30 אחוז), זה עבד בשבילי.

כשאני אומר מציאות זה לא להתפשר על איכות הדירה או האיזור בשום פנים ואופן, אלא למצוא מוכרים שהם בסיטואציה בעייתית וחייבים להפטר מהנכס מסיבות שלא קשורות לטיב הנכס.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מתל אביב לפתח תקווה? (אם אני לא טועה אתה גר ברמת אביב לא?)

אם אתה עושה כזה צעד דרסטי, אולי כדאי לגור בשכירות תקופה כדי לראות אם להיקבר בפתח תקווה זה משהו שמתאים לך.

בקשר למשכנתא, בדרך כלל אם ההון העצמי שלך הוא לפחות שליש משווי הדירה ואתה עומד בקריטריונים של ההחזרים (מבחינת משכורת ויכולת החזר חודשי) אז יאשרו לך.

אני מציע לך לחפש מציאות בתל אביב ולמתוח עוד קצת את התקציב (עוד 20-30 אחוז), זה עבד בשבילי.

כשאני אומר מציאות זה לא להתפשר על איכות הדירה או האיזור בשום פנים ואופן, אלא למצוא מוכרים שהם בסיטואציה בעייתית וחייבים להפטר מהנכס מסיבות שלא קשורות לטיב הנכס.

כמובן שת"א עדיפה אבל כונס נכסים... לא יודע, נשמע לי מפוקפק משהו. אין לי מושג מה ההליך הבירוקרטי וכו'.

מישהו יודע?

פורסם

סליחה !!!

פ"ת זה מצוין ואין שום סיבה לחפש במקום אחר.

עיר שקטה בלי הפומפוזיות של ת"א ושאר הדרעק שיש שם.

רוב הדירות הן 3 חדרים ? ממש לא. גם 5 חדרים תמצא כמו מים. אבל התקציב ....

אני גר בשכונת כפר גנים א' (הוותיקה) שכונה מצויינת, ציבור איכותי, ואין כזה דבר בניין בלי מעלית.

מה שכן !! אם אתה רוכש דירה בבניין שנבנה לפני 30-40 שנה. קח בחשבון שעכשיו צינורות המים בבניינים אלה מתחילים

להתפוצץ. לכן, נסה להימנע ממצב בו אתה רוכש דירה, וחודש אחרי, צריך לשלם 5000 שקל לוועד הביתלהחלפת צנרת.

המון בניינים באזור כעת מחליפים צנרתצ, לכן, תברר בכל נכס שאתה רואה, האם הוחלפה צנרת , וכמובן אם זכרו לדאוג להארקה.

מעבר לזה, רחובות ?

לוחמי הגטו, דגל ראובן (עורפי בגלל אוטובוסים),היבנר, ה93, חיים כהן, הרב וולף (רחוב פנינה!),ברטונוב. יש עוד !

אתה מעדיף דירוץ קטנות, דירות גדולות, עם גג בלי גג. חניה אישית תמצא ברוב הדירות באזור הזה.

זה היה אזור יוקרתי מ-א-ד בעבר. לכן הבניה היא איכותית+פינוקים כגון חניה צמודה, שהייתה מותרות לפני 30 שנה.

גדלתי באזור הזה ואני גר פה משנת 1984. אז אם יש עוד שאלות לאזור הזה, אשמח לעזור ולסייע !

ולא, אני לא נדל"ניסט.

פורסם
מתל אביב לפתח תקווה?

...אולי כדאי לגור בשכירות תקופה כדי לראות אם להיקבר בפתח תקווה זה משהו שמתאים לך.

מה אתה משוויץ?

גם תל אביבים נקברים בפתח תקוה. :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• אחראי פורום
פורסם
סליחה !!!

פ"ת זה מצוין ואין שום סיבה לחפש במקום אחר.

עיר שקטה בלי הפומפוזיות של ת"א ושאר הדרעק שיש שם.

רוב הדירות הן 3 חדרים ? ממש לא. גם 5 חדרים תמצא כמו מים. אבל התקציב ....

אני גר בשכונת כפר גנים א' (הוותיקה) שכונה מצויינת, ציבור איכותי, ואין כזה דבר בניין בלי מעלית.

מעבר לזה, רחובות ?

לוחמי הגטו, דגל ראובן (עורפי בגלל אוטובוסים),היבנר, ה93, חיים כהן, הרב וולף (רחוב פנינה!),ברטונוב. יש עוד !

אתה מעדיף דירוץ קטנות, דירות גדולות, עם גג בלי גג. חניה אישית תמצא ברוב הדירות באזור הזה.

זה היה אזור יוקרתי מ-א-ד בעבר. לכן הבניה היא איכותית+פינוקים כגון חניה צמודה, שהייתה מותרות לפני 30 שנה.

גדלתי באזור הזה ואני גר פה משנת 1984. אז אם יש עוד שאלות לאזור הזה, אשמח לעזור ולסייע !

מצטער, איך שלא תהפוך את זה, פ"ת זו עיר נוראית.

גרתי בה שנה (שזה יוצא שנה יותר מדי), אכלתי את הפקקים הזוועתיים ולא משנה דרך איפה נסעתי,

שברתי את הגב ואת הדשבורד על הכבישים הגרועים שבה ועוד ועוד.

גרתי בדיוק בסביבה שציינת, ברח' בן-יהודה. רוב הבניינים שם ישנים עד מתפוררים ולרובם אין מעלית,

חוץ מהחדשים שנבנו לאחרונה על שטח של קשיש שהתפנה (לגן-עדן).

חניה פרטית מצד שני - דווקא יש לכולם (גם מבחינתי זה היה תנאי הכרחי).

לליאור, הרעיון של אייל מצויין. אם פ"ת הכרחית מבחינתך, זה יהיה ממש חכם להכיר אותה מבלי

להיכנס להתחייבות של יותר משנה. היו שם דברים (כמו עירייה ותח"צ בנוסף לנ"ל) ששיגעו אותי ואת אשתי,

ואנחנו ממש לא מפונקים.

לגבי המשכנתא, בחישוב פרוע לאללה, סכום כזה ינוע סביב 2000-2700 ש"ח לחודש לדעתי,

תלוי לכמה שנים ובאיזה מסלולים תבחר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

איתי, תודה על התגובה הכנה.

שוב, אני ממש לא נעול על פ"ת, פשוט, טווח המחירים שנכנס לתקציב שלי (באיזור ה-800K ש"ח) לא מאפשר לי להתקרב לאיזורים כמו מרכז ת"א, ר"ג, גבעתיים וכו'.

אז אני לא נעול על פ"ת - אני מאוד רוצה לשמוע על אלטרנטיבות אם למישהו יש להציע.

פורסם
מצטער, איך שלא תהפוך את זה, פ"ת זו עיר נוראית.

גרתי בה שנה (שזה יוצא שנה יותר מדי), אכלתי את הפקקים הזוועתיים ולא משנה דרך איפה נסעתי,

שברתי את הגב ואת הדשבורד על הכבישים הגרועים שבה ועוד ועוד.

גרתי בדיוק בסביבה שציינת, ברח' בן-יהודה. רוב הבניינים שם ישנים עד מתפוררים ולרובם אין מעלית,

חוץ מהחדשים שנבנו לאחרונה על שטח של קשיש שהתפנה (לגן-עדן).

חניה פרטית מצד שני - דווקא יש לכולם (גם מבחינתי זה היה תנאי הכרחי).

לליאור, הרעיון של אייל מצויין. אם פ"ת הכרחית מבחינתך, זה יהיה ממש חכם להכיר אותה מבלי

להיכנס להתחייבות של יותר משנה. היו שם דברים (כמו עירייה ותח"צ בנוסף לנ"ל) ששיגעו אותי ואת אשתי,

ואנחנו ממש לא מפונקים.

לגבי המשכנתא, בחישוב פרוע לאללה, סכום כזה ינוע סביב 2000-2700 ש"ח לחודש לדעתי,

תלוי לכמה שנים ובאיזה מסלולים תבחר.

שלום איתי !

תראה. כפי שציינתי, אני גר בפ"ת משנת 1984.

ואני אוהב את העיר בגלל שהיא עיר שקטה (במיוחד באזור שלי) עיר יפה. בשנים האחרונות השקיעו מיליונים בעיר

כדי לשפר את חזותה וזה כולל שיפוץ רחוב חובבי ציון שהיה ממש שיא הפאר לפני מיליון שנה, ועד השיפוץ היה נראה כמו עזה.

כיכרות רבות הוקמו וכולן יפות, מרכזים מסחריים, הותקנו רמזורים במקומות מסוכנים, שיפצו מבנים היסטוריים ועוד הרבה.

אני באמת לא מבין מה רע בעיר פ"ת שהיא כ"כ מושמצת.

ולראייה, העיר מתאכלסת בשנים האחרונות בקצב של שכונות חדשות שקמות וכעת מלאות כמעט לחלוטין.

תה צודק לגבי הפקקים, וזה גם אמרתי לפותח השרשור. נסיעה מכאן לתל אביב בבוקר זו זוועה !

עדיף רכבת ומשם אוטובוס. אם אתה עובד בת"א אז לגור בפ"ת זה קשה.

אבל היי, אני גרתי 3 שנים בגן יבנה ועבדתי בת"א ! הפקקים משם יותר קשים.

אז כן, נסעתי ברכבת ונהנתי מכל דקה !

היום בפ"ת יש את תחנת הרכבת החדשה בקריית אריה שזו אלטרנטיבה מעולה למיקום הדרעק של התחנה השנייה בירקונים

שאם אתה לא גר ממש באזור, אז זה לא רק שלא עוזר, אלא אפילו מפריע ! (עוד יותר פקקים להגיע לשם ולצאת).

צאו מהבועה ! פ"ת זו אלטרנטיבה מעולה !

בת"א דירת 4 חדרים מתפוררת במיקום גרוע בת"א, עולה כמו דירת 4 חדרים חדשה יחסית במיקום טוב בפ"ת.

לדעתי פ"ת היא אלטרנטיבה טובה מאד.

• תוכן חדש...