Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אחי החליט לעשות ווקס במוסך המורשה לאאודי A3 השחורה שלו.

הוא רצה שאני אבוא לראות איתו את התוצאה הסופית, לצערי שמתי לב לבעיית התפוזיות המוכרת על כל חלקי הרכב.

הפנתי את תשומת ליבו של יועץ השירות שבאמת שם לב לבעיה ואמר: "בפוליש שתעשה בעוד שנה זה יסתדר"

השאלה ממה זה נובע, אם זה קשור לווקס (כי לא ראיתי את מצב הצבע לפני הכניסה לווקס), האם זה קשור לאחריות של הרכב?

ואם לא כמה עולה לתקן את זה.

תודה :)

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יתכן שבטיפול דיטיילינג מקצועי תיפתר הבעייה ולא כדאי לדחות זאת כשאז יגידו לך במוסך היבואן שפגה האחריות או שזה מפגעי הזמן שחלף.

דרוש כעת טיפול כזה בצבע הרכב על חשבונם.

בכל מקרה ודא שזה נרשם בהיסטוריית הרכב שבמחשבם.

"תפוזיות" או "קליפת תפוז" זה שצבע הרכב נראה מחוספס כמו קליפה של תפוז ולא חלק לגמרי וזאת תופעה מוכרת אצל צבעי הרכב.

בברכה - רפי לין

פורסם

אין שום סיבה שפוליש יפתור את הבעיה הזאת. ככה זה הגיע מהמפעל וככה זה ישאר.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

נשמע הזוי לגמרי איך רכב חדש מגיע כך מהמפעל!

מה שנשמע עוד יותר הזוי הוא איך אחיך לא שם לב במעמד הרכישה לפאקים בצבע?

אני זוכר שהיתה לנו במשפחה מאזדה ישנה שהוחלפה לה דלת, צבעי חלטוריסט צבע את הדלת והחספוס בה היה סלט פירות, לא רק תפוזים. זה דבר שישר נראה לעין הבלתי מזויינת.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

לא מזמן ראיתי פה דיון בנושא אז גנבתי תמונה

img1362.jpg

המצב לא כ"כ חמור כמו בתמונה אבל עדיין אפשר להבין על מה מדובר.

אז אתם אומרים ללכת למוסך המרכזי ולדרוש שיטפלו בזה?

-איוניק 5 עלית

פורסם

עד כמה שידוע לי, ממש לא (למרות מה שהיועץ שירות של צ'מפיונס אמר היום במוסך)

אני כן יודע שדיטיילינג עושה את העבודה.

-איוניק 5 עלית

פורסם

בשביל להוריד תפוזיות צריך עבודת דיטיילינג ברמה מאוד גבוהה ומאוד יקרה מהסיבה שפוליש לבדו לא מוריד תפוזיות יש צורך

בשיוף בנייר מיים עדין "ליישור" הלכה ואז הברקה .

העניין דורש הרבה זמן ומיומנות, זמן בשביל להחזיר ללכה את הברק שלה וגם לשיוף.

ומיומנות כיוון שיש סכנה של לחדור את הצבע עם נייר המיים, אחד הגורמים לתפוזיות היא שכבה דקה מדי של הלכה.

לא חושב שהחברה תעזור כיוון שראיתי הרבה מכוניות יוקרה עם התופעה הזו, עד היום זה עבר בשתיקה אבל כתוצאה מהתפתחות תחום הדיטיילינג בארץ אז לאנשים יש מודעות.

אני אהיה מאוד מופתע אם החברה תקבל אחריות.

My mantra: Block it, Block it,Block it, Block it, Block it some more then go back and block it, oh and finally block it !!! Then block it one more time just in case !! Block it one more time just for good measure... spray it, screw it up, sand it all down and start over then repeat...

פורסם

צ'מפיון זה לא המקום לעשות בו טיפולי צבע, בטח שלא דיטיילינג. רמת ההשקעה שלהם ברכב שלך שואפת לאפס והתוצאות בהתאם.

כשתחליט לעשות טיפול צבע לרכב, לך למוסך פרטי שמתמחה בצביעה והתוצאות יהיו בהתאם.

פורסם

הסיכוי שמוסך צבע יסכים לעשות שלייף לאוטו חדש מאד נמוך. באתי עם הקליאו לשני מקומות מאד מוכרים במרכז ושניהם אמרו לי לרדת מהעניין. יותר מדי מסוכן.

אגב - ה-"בעיה" שאתה מתאר נמצאת ברוב הרכבים החדשים, מסוזוקי ועד מרצדס בחצי מיליון שקל.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

מניסיוני עם איש עבודות הפוליש/ווקס של צ'מפיון - עושה עבודה טובה בהחלט.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הסיבות האפשריות לכך הן:

כנראה לא יצא לך לצבוע פח על הרכב \ הבאת רכב עם צבע תקין לחלוטין ורק עשו לו פוליש ווקס \ כל אחד ורמת הציפיות שלו \ מחלקת הצבע בצ'מפיון בני ברק טובה בהרבה מצ'מפיון חיפה (וקמור ת"א).

פורסם

גיל, אתה מזלזל בי.

אני קפדן ברמה חולנית ומי שמכיר אותי - מכיר בזאת.

מניסיון עם הפחחיה של צ'מפיון בני ברק - ממליץ בחום.

עבודה מוקפדת וברמה גבוה להפליא.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

זאת הייתה אחת האפשרויות שנתתי... ;)

הפחחות ברמה בסדר גמור, הבעיה שלי עם הצביעה. לא ניתן לצבוע ולשחרר את הרכב כמו שהוא לאחר הצביעה, שזה מה שהם עושים בד"כ.

צריך לעבוד על הצבע לאחר הצביעה על מנת להביא אותו לרמה של חדש ואת זה ברוב המוסכים המרכזיים פשוט לא עושים, כי לרוב הלקוחות זה לא איכפת (למוסך עצמו זה בטח לא איכפת) ואין להם זמן לזה.

איזו עבודה יצא לך לעשות אצל צ'מפיון?

• תוכן חדש...