Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור IPHONE למערכת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי ברכב מערכת אלפיין 103BT עם אפשרות חיבור לאייפון

יש לי בבית אייפון (מזוייף) עם אותם חיבורי הטענה של האייפון הרגיל האם האייפון הזה יוכל להתחבר למערכת?

יש פה אולי מישהו מאזור חדרה עם הכבל של האייפון שאוכל לבדוק את זה על המערכת שלו?

תודה

פורסם

ממש לא.

בדיוק כמו שאם אתה מחבר אייפון למחשב אתה לא פשוט פותח את תיקיית השירים ומושך אליה / ממנה MP3ים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יכולות להגרם למכשיר רדיו שלך נזקי חשמל במידה והרכיבי חשמל ב'אייפון' שלך ברמה נמוכה.

יש ויש סיפורים ואני יכול להגיד לך על חבר שקנה את ה"מיני אייפון" הסיני וחיבר לרדיו דיסק, מאותו רגע הרדיו דיסק שלו התאפס ויש לו בעיות קליטה של הרדיו כל הזמן ויש הפרעות בסאונד באופן תמידי - רדיו דיסק פיוניר לא זוכר איזה דגם.

בקיצור- לא שווה שום סיכון.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
ממש לא.

בדיוק כמו שאם אתה מחבר אייפון למחשב אתה לא פשוט פותח את תיקיית השירים ומושך אליה / ממנה MP3ים.

ליביו

אתה יודע בדיוק איזה פין הולך לאן ומאיפה?

יש לך מושג מה יכול לקרוא לו ואתה מוכן לקחת אחריות?

אני חיברתי IPhone 3gs 32Gb אמיתי למכשיר שלי דרך הUSB ולצערי זה מכניס משהו כמו 100 פולסים של חיבור בדקה.

כלומר הפעולה שהוא מבצע היא שליחת אות / קבלת אות וכו'...

לא רק שהוא לא הטעין לי אותו, הוא שיגע לי את המכשיר.

אני לא הייתי לוקח סיכונים על מכשיר יקר, למרות שלקחתי.

לא ממליץ אם לבחור אין אחריות ומכיר מישהו שיכל לעזור לו עם זה.

מכישר אלפיין לא זול במיוחד.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

אתם ממליצים להשתמש בבלוטוס של אייפון מקורי לשמיעת מוזיקה או חיבור AUX עדיף?

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

רוני , אם לא הובן - הממש לא היה כתשובה על השאלה הבאה:

"הרדיו לא קורא אותו פשוט כמו DOK רגיל? איך יכול להגרם בעיה למערכת?"

כלומר - לא - האייפון לא מתנהג כמו DOK רגיל בכלל.

אני מסכים - בהחלט הוא יכול לעשות נזק חשמלי עם החיקוי.

אבל, אייפון רגיל לכניסת USB לא אמור לעשות בעיה - מקסימום לא לעשות כלום ומה שאתה מספר זה משהו שפעם ראשונה שאני שומע.

UNRATED - אני משתמש בבלוטוט' באייפון שלי בקביעות (A2DP בעגה המקצועית) ואני לא אוהב את רמת השמע.

לדיבורים (פודקאסטים) זה מצוין ובתור דיבורית זה מצוין - אבל למוסיקה - בעיקר מעבר לאלקטרונית - האיכות על הפנים.

אני לא יודע אם הבעיה היא בצד של האייפון או בצד של הרדיודיסק (יכול ליהיות מאוד בצד של הרדיודיסק שהוא מגביל את רוחב הפס לדוגמא - וככה אני מאמין) אבל הAUX היה עדיף מבחינת איכות ואני נשאר עם A2DP כי אני שומע בעיקר דיבורים ובגלל הנוחות המצוינת.

(הרידיו דיסק גם ככה הוא הדיבורית, ומן הסתם מדיסק או מUSB הוא מנגן באיכות מצוינת).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...