Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני מהקריות.

תנו לי בבקשה שמות של מכונים המתמחים בקרבורטורים-את הטובים ביותר.

אם ידוע לכם על מישהו ספציפי שמכיר מיצובישי לנסר הישנה-יותר טוב.

תודה.

Chevrolet Caprice Classic או בקיצור Triple C שנת 83'

פורסם

יש מקום מעולה בנצרת, קוראים למקום מכון 2000 הם ממש מומחים שם.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

מכון אלפיים בנצרת הם מעולים,

מחירים מעולים. וגם אמינים - מניסיון עם פיאט טיפו ו אלפא 33 תילתן שעברו שיפוץ קרבורטורים מקיף אצלם!

חוץ מזה אם תגיע לאיזור נצרת לא חסר לך באיזור התעשייה מכוני קרבורטורים.

פורסם

מניסיון,כדאי ואפילו כדאי מאוד,להדרים טיפה וללכת למשהו שמתמקצע בתחום ויודע לעבוד עם הלב והידיים מעבר לזה של לקחת כסף וללכת הביתה כמה שיותר מהר.

בקיצור.

שווה לבקר בנתניה אצל צביקה.(חצי שעה מחיפה).

שלא נדבר שהוא בעל רכב זהה לשלך....

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
מניסיון,כדאי ואפילו כדאי מאוד,להדרים טיפה וללכת למשהו שמתמקצע בתחום ויודע לעבוד עם הלב והידיים מעבר לזה של לקחת כסף וללכת הביתה כמה שיותר מהר.

בקיצור.

שווה לבקר בנתניה אצל צביקה.(חצי שעה מחיפה).

שלא נדבר שהוא בעל רכב זהה לשלך....

+1 .

למרות שאני אישית לא מכיר את צביקה , אבל מהתגובות שראיתי פה והמקצועיות שלו , שווה לבקר אצלו וללמוד המון ממנו.

HONDA CIVIC LS

פורסם

ממליץ בחום על צביקה מנתניה

הגעתי אליו עם רכב זהה לשלך, צביקה איש מקצוע מהשורה הראשונה

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

• תוכן חדש...