Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[תמונות] הלבנה וה... שחום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה רק מוכיח עד כמה הצורה של הג'נט משפיעה על הבנת הגודל שלו. גם אצלי וגם בלאון המידה זהה (205/55R16), אבל משום מה מהתמונות של הלאון זה נראה כאילו החישוק קטן יותר והצמיגים גדולים יותר. מהתמונה הזו שצילמתי זה נדמה (לפחות לי) שהחישוק גדול יותר (כמובן שהאיכות על הפרצוף כי זה צולם בפלאפון ועוד בחושך).

yhjlxgtzdlnn.jpg

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מסכים איתך.

אתה יודע איך אומרים: "דברים שרואים מכאן, לא רואים משם".

ליאור, רואים... רואים...

תעבור ל-17'.

:wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
זה רק מוכיח עד כמה הצורה של הג'נט משפיעה על הבנת הגודל שלו.

אני דווקא טוען שגם הרכב עצמו עושה הבדל (נניח על המרצדס שלך אני בטוח שהחישוקים שלו ייראו יותר גדולים, כי המבנה של הרכב שלך כזה, אם אתה מבין אותי :-)).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני לא חושב שזה מבנה הרכב כמו צורת הג'נט. הכוונה שלי היא שחישוק עם צלעות ישרות (בפרופיל) נראה קטן יותר מג'נט עם צלעות קעורות או קמורות (אני מקווה שהסברתי את עצמי בצורה מובנת).

• תוכן חדש...