Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר החזיר לפני ימים רכב ליסינג לאחר 3 שנות שימוש וקיבל רכב חדש במקומו.

בחברת הליסינג בדקו את הרכב שאין פגיעות פח וכו.אבל התלבשו עליו בעניין החורים לרמקולים במדף האחורי שעשה ועוד איזה חיתוך קטן בפלסטיק ליד הרמקולים הקידמיים שנמצאים מתחת לכיסוי פלסטיק גדול יותר שכיסה על הכל.(הוא חתך בגלל שהרכיב את הרמקולים שיכנסו למקום).

חשוב להדגיש שהרדיו והרמקולים המקוריים של הרכב הוחזרו למקומם במצב עובד ותקין.

השאלה-האם עד כדי כך בודקים בחברות הליסינג שמורידים כיסויי פלסטיק שמכסים רמקולים ?

(על החורים מאחור הורכבו כיסויי רמקולים שיכסו אותם.)

בעיניי תמוה ומפליא וחושבתני שזה פשוט מקריות.

מישהו עבר נסיון כזה?

(אני מדגיש שכדי לראות את החיתוך יש צורך להוריד את הכיסוי פלסטיק ממקומו!)

פורסם

כנראה שזה תלוי בחברת הליסינג. החזרתי רכב ליסינג באוקטובר ובכלל לא בדקו אותו - החדש ירד מהמוביל והישן עלה במקומו.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

אני החזרתי לפני חודש רכב לשלמה סיקס,ללא מדף אחורי ועם שריטות וקצת מעיכות,קיבלתי את החדש בלי שום דרישות מצידם.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

בחברה שאני עובד בה הרבה עובדים נאלצו לאחרונה לשלם המון כסף (בחלק מהמקרים גם אלפי שקלים) כשהחזירו רכבים לניו קופל. אנשים חוייבו מאות שקלים על דברים מגוחכים ממש. מעולם לא נתקלתי בדבר כזה למרות שהייתי עד להרבה החלפות רכבים בכמה חברות. יתכן שזו מדיניות חדשה של חברות הליסינג או שאולי החברות הקודמות ספגו את זה.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

מדובר על רכב רנו שהוחכר מיורופקאר ז'ל שנרכשה על ידי חברת -אמפא ליס.

הבוקר התקשר אליי החבר בוכה שדורשים ממנו תשלום עבור מדף אחורי ודיפון הפלסטיק הפנימי של הרכב שבו מורכבים הרמקולים...:shock: ועוד לא אמרו לו מה הסכום אבל לא אתפלא אם ידפקו לו סכום של כמעט רכב חדש...

הרגעתי אותו ונתתי לו רעיון ללכת לפירוקיה ומשם לפרק את החלקים ואולי בסכום פעוט נוסף יסכימו בפירוקיה להרכיב אותם ברכב.(כל הזכויות שמורות לרפי לין).

אני גם נוסע שנים ברכבי ליסינג אבל מעולם לא נתקלתי בדרישות מפליגות כאלה.גם לי יש רכב רנו מאותה חברת ליסינג אבל לא ביצעתי בו התאמות לרמקולים כמוהו.אני מסכים שאנחנו צריכים לשמור על הרכב אבל לא להגזים.רכב אמור לשרת אותנו ולא ההיפך.בדרך כלל בודקים פגיעות פח ואו גחון אבל ייתכן שמדובר גם במדיניות חדשה של החברה אמפא ליס.

פורסם

חבר'ה, מה נהיה אתכם?!

קיבלתם רכב ליסינג, שיניתם בו דברים, ואתם מתפלאים שמחייבים אתכם?

די כבר עם ההתנהגות של "זה רכב ליסינג אז מותר לי לעשות מה שאני רוצה ועוד שלא יחייבו אותי".

שלמו ודי.

אותו דבר, שבעלי רכבי ליסינג קועים אותם ומתעללים בהם כאילו אין מחר.

יום טוב,

סער

פורסם

חברות הליסינג לא אוהבות להפסיד כסף ..

בד"כ כאשר עלות הרכב עצמו זולה יותר, יש לצפות שישחילו לכם את זה בדרך אחרת וכפי הנראה הם עושים זאת בעת החזרת הרכב.

מההתעסקות שלי בעבר עם תאונות בציי רכב אני יודע שכשהם רוצים, הם מסוגלים לחייב על כל שריטה בקצה של הפגוש, ולעיתים הם גם מחשבים כל שריטה בנפרד - כלומר מוציאים חיוב על תיקון חלק שלם מספר פעמים.

לדוגמא - אם קיימות 3 שריטות על הפגוש האחורי, תראו 3 חיובים נפרדים לצביעה מלאה של הפגוש.

אותי בכל אופן, זה לא מפתיע.

דני G.

פורסם

סער-אתה צודק .אבל במקרה דנן,הבחור שם מכסים של רמקולים מאחור ומקדימה לא רואים דבר אלא רק אם הורדת את מכסי הפלסטיק.מי שיקנה את הרכב רק יודה לחברי על עבודת החיתוך שעשה.שנית,הרכב שמור מאד מבחוץ ומבפנים.הרכב השמור ביותר בחברה -בלי הגזמה.

כנראה שזה לא מעיד על כלל חברות הליסינג והוא פשוט נפל על משהו מדגמי או לא יודע מה.

איזה גורל.היחיד שנסע על הרכב,שמר עליו,לא השתולל איתו ורכב שלא ראה מוסכים חוץ מטיפולים שוטפים.כנראה עניין של מזל מזופת...

פורסם

לדעתי מה שקרה זה שראו את מכסי הרמקולים מאחור,

ואז החליטו "להתעמק" בבדיקה ולראות מה עשו בכל הרכב.

כמו שכתב דני, חברות הליסינג ימצאו כל דרך להעלות את הרווח,

ולכן גם אותי זה לא מפליא.

לגבי מה שהוא עשה, יהיו כאלה שיודו לו, ויהיו כאלה שלא.

יש אנשים שלא רוצים שייראו רמקולים מאחור, כי זה מושך את העין,

ויש כאלה שישמחו כי כבר "עשו להם את העבודה".

בכל מקרה, ברכב ליסינג, שהוא לא רכב שלך, גם אם אתה שוכר אותו

לתקופה ארוכה, אסור לבצע שום שינוי, אלא אם אישרו לך מראש(כמובן בכתב!)

פורסם

כל חברה וחוזה הליסינג שלה, יש חברות שמוכנות לשלם את הנזק כאשר הרכבים מוחלפים ויש חברות אשר אומרות לחברות הליסינג שהעובדים אחראים לנזק של הרכבים, זה תלוי במקום העבודה והחוזה עם הליסינג.

פורסם

בדיוק.

כל חברה בעלת חוזה ליסינג שונה עם תנאים שונים.

בד"כ בציי רכב גדולים ההתעסקות בזוטות פחותה כי מדובר בלקוח חזק.

:evilbat:
פורסם

ברור שמחייבים , עד השקל האחרון ,

כעובד בחברת ליסינג אני יכול לספר לך שאחרי שלקחו מימך את הישן וקיבלת את הרכב החדש הרכב מגיע לשמאי של החברה שהתפקיד שלו הוא לחיב אותך בכמה שיותר כסף , הוא מגיע עם מצלמה ורושם דו"חות ,(מכות , שריטות, פלסטיקים שבורים, מגשים , חורים של רמקולים, התקנים לא מקוריים, ואפילו חורים של דיבורית). מה שאתה צריך להבין הוא שרכב שחזר מימך הולך למכירה , והוא לא נמכר כך אלה עובר תהליך חידוש : תיקונים של פח וצבע , החלפה של חלקים נזוקים (חורים במושבים, פסטיקים שבורים, פנסים וכוו..) את התיקנוים הלללו אתה בתור מזיק צריך לשלם. לא פעם חזרו לנו מאזדות 3 2008 עם פנסים אח' של 2005 ועוד כל מיני עקיצות למינהם (ספירייט שחזרה עם טאסות במקום ג'אנטים) , דברים קטנים שאדם רגיל לא שם לב אלהם .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

• תוכן חדש...