Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היא במקום והמילה הוא גם בהמה לא קטנה במיוחד.

מה שהייתי עושה במקומך- פונה ליוסי/ישראל ושואל אותם מה הם היו עושים, במידה כמובן שאתה סגור על הסופרימו ולא מוכן להחליף אותו.

הספייס לפי מה שאומרים דומה מאוד להיי אנרג'י, כמה הוא דומה/שונה אני באמת לא יודע להגיד וספק אם מישהו ידע להגיד וזאת כיוון שלא מותקנים הרבה סטים שהם SLIM בארץ.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אדי, לא התכוונתי .. :twisted: אתה נעלב בשם מורל? :lol:

(אני יודע שהמילה מעליו אבל הspace ממוקם די גבוה אצל הרץ באתר)

סתם, אני מבין את דעתך אדי, היא הגיונית וטובה, אני פשוט בוחן עוד אפשרויות.

אני גם מניח שאמצא קונים לסופרימו, MT23 וקרוסים דנדשים..

האמת את הסופרימו בכלל לא שמעתי לפני שקניתי. שמעתי הייברידים ונורא אהבתי, אז אמרתי נו מורל זה מורל. אולי טעיתי?

פורסם

mindbomb

אני בכול זאת ממליץ לך לעבור אצל אחד או כמה מהמתקינים מומלצים כאן בפורום ולשמוע מה הם אומרים. קנית סט משתייך ל"הי אנד". לא כולם אוהבים צליל של מורל, אבל הוא עדיין אחד מהמומלצים ברוב הפורומים בחו"ל (כאשר תקציף מאפשר).

גם אני השבתי על הסט הזה, אבל הבנתי, שבלי התקנה והגברה מתאימים הבל על הכסף. לכן הלכתי על המידוופר שאמור להיות יותר "אוניברסאלי" ופשוט להתקנה (HERTZ ML1600).

פורסם

עידו,

אתה פשוט לא מוכן להבין שאתה עושה כוסות רוח למת.

שינוי הרמקולים לא יפתור את הבעיה.

גם אם תשים שם בראקס גראפיק אתה עדיין תישאר עם אותה הבעיה.

גם אם תשים שם SWS של EARTHQUAKE, אתה עדיין תשאר עם אותה הבעיה.

במקום לפתור את הבעיה אתה מחליף את סט הרמקולים שלך לסט רמקולים אחר שאופי הצליל שלהם הוא הפך והפכים מאופי הצליל של המוראל - לא רק שאתה לא תפתור את הבעיה, אתה תשאר עם רמקולים שאתה לא מתחבר אל הצליל שלהם.

אתה מתחיל להזכיר לי את המערכון של הגששים עם "מישטוקן באפלה" ו "שליזן אין דער דרינען" (אין בפלה והמפתחות בפנים).

בפעם השלישית - מישטוקן באפלה!

תפתור את הבעיה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז תביא אשכוליות ובאפלה!

:lol:

טוב טוב, יום שישי הקרוב, בלי נדר, אפגש עם ישראל-ג'וניור ונראה מה עושים ואיך עושים...

נ.ב.

עזוב רגע אופי צליל ולמה מתחברים או לא מתחברים, איך זה עובד יפה בהתקנה דומה אצל idandavid??

(גם שם זה דרייבר דחוק בין פח דלת (אטום) לדיפון פלסטיק לא אטום)

פורסם

אני צריך לראות את ההתקנה אצל עידן דוד

ואם זה נכון - אז כנראה שהסט הזה יכול לתת עוד וחבל... או שיש שם באמת מספיק נפח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אצל עידן יש את המידים הישנים של רוקפורד.

יש לי זוג כזה (שקיבלתי מעידן) שמחכה בכליון עיניים לרכב או בניה שתאפשר לשים אותם.

הם כבדים כמו סאב ומגנט גדול ורחב מעטר אותם בכבוד.

הם נותנים בראש בעוצמה ואיכות שלא רבים אם בכלל מתקרבים אליו וכמו שאדי(לאנוס)טען-אחד מ 5 המידים-וופרים הטובים ביותר ששמע מעודו.

לזכרוני,הם מותקנים אצל עידן על טבעות עץ שמוברגות בחוזקה אל דיפון הדלת וכמובן שיש איטום בדלתות.התוצאה רבותיי למי שלא שמע-רוצו לשמוע!

לא להאמין איך הסט הזה עובד כשהוא מקבל בפול ריינג',בלי סלופים,בלי חיתוכים ומשחקי ניסוי וטעיה.פשוט מנגן חזק וטוב.

ויסלחו לי כאן כל אלה שהמליצו לפותח השרשור שכן יחתוך את הפח-אני עדיין טוען -כבעל נסיון בנושא-שעדיף לא לחתוך ובמידה ואין אפשרות אחרת-להתייעץ שוב ושוב לפני שעושים חיתוך.יש לזה אלף ואחד משמעויות שמי שלא מבין ,יבין את הנזק רק אח'כ וחבל.

פורסם

מה הבעיה בלחתוך את הפח?

כולה רכב, וגם לא יראו את זה, זה מכוסה תחת הדיפון ויושב על זה רמקול.

מה הלחץ? הרכב לא הולך איתכם לקבר, ואני אגלה לכם סוד, עוד תחליפו ים של רכבים במהלך חייכם.

under construction..

פורסם

ארזה - גם אצלי יש הגבהות MDF חזקות מאוד לדיפון + ציפוי דיימאט + איטום.

זה אולי עזר לאינפיניטי שלי לנגן אבל לא לסופרימו.

אז אם לא לחתוך מה הפתרון? באמת לחפש ולהחליף מידבס?

אגב, על איזה משמעויות אתה מדבר? (שואל ברצינות)

פורסם

אתה בטח מדבר על בטיחות - לא בטוח שזה בהכרך משהו שיגרע מהבטיחות של הרכב, בחלק גדול מהרכבים החוזק של הדלת בכלל מגיע ממוטות פלדה שמעבירים לאורך הדלת.

Pioneer TS-X150

פורסם

לעשות התקנה כמו שצריך יעלה לך יותר זול מאשר להחליף לרמקולים נחותים יותר - ואתה יודע על מה אני מדבר :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

לבומב-למען הסר ספק,ציינתי שאת החיתוך יש לבצע כאפשרות אחרונה.אם אין ברירה,שיבצע את העבודה אדם שמבין ויודע מה הוא עושה.כולה פח של רכב שוודאי תחליף עוד 100 פעם כפי שניר ציין אבל-בזהירות רבה.

בהצלחה וספר איך היה.

ליאור

פורסם

הספייס לפי מה שאומרים דומה מאוד להיי אנרג'י, כמה הוא דומה/שונה אני באמת לא יודע להגיד וספק אם מישהו ידע להגיד וזאת כיוון שלא מותקנים הרבה סטים שהם SLIM בארץ.

הספייס לא דומים להיי-אנרג'י.

אולי בציויון, אבל הספייס נשמעים טוב יותר.

וזה מתוך נסיון עם שניהם באותו הרכב.

under construction..

• תוכן חדש...