Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני מספר ימים קניתי פג'ו 206, שנת 2006, 64 אלף קילומטר, 1400 סמ"ק, ידנית, 5 דלתות.

תוך כדי נסיעה באוטו, אני שומע רעשי תקתוקים/נקישות מכיוון הדלתות (בעיקר מצד ימין אך גם מצד שמאל).

הרעשים חלשים אמנם, אך בהחלט מעצבנים. הם נשמעים כמעט כל הזמן, אבל אני חושב שהצלחתי להבחין שהם יותר ברורים כשהאוטו משנה את תאוצתו, למשל האצה, האטה, החלפת הילוך וכו'. אם הייתי צריך לדמיין מה קורה באזור הדלתות הייתי אומר שייתכן ויש שם איזה חלק רופף שנע קדימה ואחורה ומקיש על משהו. אבל זה רק ניחוש.

האם מישהו נתקל בדבר דומה?

מה אני צריך/יכול לעשות כדי להבין מה מקור הרעש ואיך לסדר אותו?

תודה רבה!

פורסם

מים שנכנסו לתוך הדלת,ולא יכולים לצאת כיוון שהניקוז סתום.

תפתח את חורי הניקוז,המים יצאו,ולא יהיו רעשים.

פורסם

תוכל להגיד לי בערך איפה מוצאים את חורי הניקוז האלה?

צריך לפתוח את כיסוי הדלת הפנימי לצורך זה?

תודה!

פורסם

אל תפתח את כיסוי הדלת הפנימי, תפתח את הדלת ותן מבט ,על החלק התחתון של הדלת, בדרך כלל זה נסתם על ידי עלים וכולי.

פורסם

תנסה לבדוק עוד משהו, יש על הדלתות בצד, סוככי רוח מפלסטיק שחור, אתה תראה אותם בין הדלתות האחוריות והקדמיות.

תבדוק אם הם רופפים, אם כן, תדביק אותם עם סיליקון. קרה לי ב206 שהייתה לי וזאת הייתה הבעיה, זה פתר את הבעיה ומאז ועד המכירה לא היה שוב את הרעש המעצבן הזה.

אני ממהר לקראת המוות במהירות של שישים דקות לשעה

פורסם

Toothpick, חיפשתי את סוככי הרוח שאתה מדבר עליהם, וכנראה שלא הבנתי ממש על מה אתה מדבר כי לא מצאתי אותם.

אתה יכול בבקשה לתת הסבר יותר מפורט על מה ואיפה לחפש? אם תוכל לצרף תמונה זה יהיה הכי טוב.

תודה!

• תוכן חדש...