Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש רכיבים ברמה מאוד גבוהה.

סתם שאלה לידע כללי:המרחק בין הקרוס למיד-באס אמור להיות כמה שיותר קצר לא?! כלומר לא עולה על מטר פלוס מינוס, והקרוס פה מותקן בפלטה מאחורה.תקנו אותי אם אני טועה.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יוסי - טוב לראות אותך פה.

תסתכל כמה הודעות למעלה - לא רואה ממש דרך לנתב את המיד לתוך הדלת (ראה תמונה).

לגבי החיווט - זה לא מה שראית בזמנו - הוא הוחלף ל2.5 מ"מ והועבר דרך הקונקטור.

קודם כל תודה.

לגבי המידבסים כבר דיברנו על זה ואמרתי לך שזה אפשרי ובמה זה כרוך.

לגבי החיווט שמתי לב שהחלפת (בתמונה המצורפת) ואם אני מצליח לזהות נכון, לא מדובר בחיווט "הולם" את הציוד.

IMG_1711.jpg

פורסם

אדגר/גוצי/אדי-

אני כותב כבר כמה הודעות: לא יודע לבנות תיבות/קיקים, וזה כנראה גם לא בתקציב, בטח לא עכשיו. לא יעזור לצעוק: תיבות! תיבות!.. לא פרקטי.

תקציב האיטום של הדלת עמד על 700 ש"ח, באמת היה אפשר לעשות עם זה משהו? בכל אופן אני לא חושב שהאיטום מבוזבז, כי הוא השתיק הרבה רעשים.

אולי פשוט אדאג ליצירת תא אטום אמיתי בין הדיפון לפח הפנימי (פסי גומי לדוגמא). אין צורך בהרבה חומר - זה מתוכנן שיש "התנפחות" בדיפון סביב המיד.

ואדי - שוב- זה לא ספוגים! אין ספוגים באזור של המידבס, רק ליד הלחצנים של החלונות.

מדובר על פיז'ו 307, אחלה אוטו רק שלא מתוכנן להתקנת קומפוננט ימח שמם.

עריכה:

הא יוסי - ראיתי עכשיו שהגבת.

אתקשר אליך מחר.

פורסם

הבידוד הוא לעולם אינו בזבוז אבל גם אם באמת תצליח לאטום בצורה מספקת את סביבת המידבאס - תזכור שאתה צריך נפח של חמישה ליטרים בכדי להתחיל להוציא ממנו את מה שהוא יודע לתת.

אני יכול לאמר מהנסיון שלי שבתיבה שנפחה הוא בערך שבעה ליטרים, גם כשהאילייטים שלי יורדים עד 30 הרץ (כן, זו לא טעות) הם עדיין לא עיוותו ונשמעו טוב (אבל משכו את הבמה למטה למטה כשהם ניגנו מתחת ל50 הרץ).

פורסם

תתחדש ותהנה :-)

אידו - ליצור תיבה בעזרת גומיות וכו' Tאתה לא תצליח כך שחבל על הזמן הדבר הנכון לפי דעתי לעשות זה לנשות להוציא את המיטב

מן המצב הקיים ולחסוך כסף לפתרון אמיתי . :-)

הדיפון אפילו אם כמה שכבות של איטום עדיין ישאר דיפון - אני יכול להגיד לך אפילו יותר מזה , נכון שכאשר אתה סם יד על הדלת

(על הפח ) אתה יכול להרגיש וויברציה ? להפתעתי כאשר סיימתי את הבניות שלי והיתקנתי את האלמנטים בקטעי בס אני עדיין יכול

להרגיש וויברציה מסויימת אם היד (זה לא שמיע אבל בכל זאת ) וזאת למרות שהתיבות די מאסיביות וגם עברו איטום - משקל של 6.4 קילו כל אחד .

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

תודה צביקה, נפגש בשבת!

אני מאוד רוצה להשלים את ההתקנה כראוי, אבל חושש מאוד מחיתוך פח הדלת באזור המיועד ליד חיבור מסילת החלון החשמלי... אבדוק את הנושא.

פורסם

הצרפתים האלה...

נפלט להם כדור - כבשו את כל הבסטיליה.

לא היה להם לחם, אכלו עוגות

אבל מה כשהם בונים מכונית שלמה - הם לא יכולים להתקין רמקול אחד מסכן כמו שצריך?

לא ברור!

פיג'ו 307 - מי נתן לך זה דרעאק?!? :-P

פורסם

אטמת רק את שני הדלתות? בלי בגאג'?

וזה עלה לך 700 ש"ח?

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

לא דרעק, אחלה אוטו, זה גם מנוע 2L + אבזור ופינוקים שיש רק במכוניות מנהלים...

אני מאוד אוהב את האוטו, רק חבל שהם חייבים להיות שונים וממקמים רמקולים על דיפונים כמו צרפתים דפוקים. ומילא זה.

לפחות תשאירו מקום לחתוך את הפח בלי כל מיני מנגנונים..

B//MW - אכן כן. תוריד 100 על הXORB אז קיבלת 600.

600 = 6 יריעות = 1.5 יריעות לכל שכבה בדלת * 2 שכבות * 2 דלתות = 6. + 4-5 שעות עבודה לכל דלת והנאה מובטחת. 8)

פורסם

גבר גבר

ב-BMW סידרה 3 הרמקולים ממוקמים על הדיפונים דיי דומה לאצלך

ככה שזה לא איזה משהו צרפתי מפגר לחלוטין

פורסם

עידו,

תשים לב בבקשה למשהו - יש שם משהו שנראה כמו שלוש טבעות אחת על השניה כאשר הבידוד של הדלת ממש יוצר שרוול על הראשונה מבנינהן

זו הגבהה מאוד מאוד עמוקה - אתה צריך לעשות את אותו הדבר.

• תוכן חדש...