Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PIXIES מגיעים לארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצד אחד, סבבה, אני חובב רוק אלטרנטיבי.

למרות שהם כבר עשו את שלהם, יהיה נחמד ללכת לראות אותם אבל דחילק, 320 ש"ח??? :shock:

320 ש"ח עלה לי כרטיס לדפש-מוד.

195 שילמתי לפט-שופ-בויז.

אז לעזאזל, מה זה המחיר הזה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אחרי שראיתי את המחירים להופעות בחו"ל, הגעתי למסקנה שכשאני ארצה לראות הופעה אני אשלב אותה עם טיול במדינה נוצרית כלשהי (ע"ע אירופה/ארה"ב).

המחירים בארץ הם פשוט עשיקה. והחוויה בחו"ל הרבה יותר "קסומה".

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אחת הלהקות האהובות עלי...

חכו קצת, המחירים ירדו...המחיר הזה הוא בלון ניסוי שיתפוצץ מהר מאוד.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אתה טועה ובענק!

כרטיס להופעה טובה בלונדון יכול להגיע בלי בעיה למאות פאונד!:shock:

כנ"ל באירופה, ראיתי את ניל יאנג בוינה, כרטיס רגיל לחלוטין, 95 אירו!

פורסם

הייתי בהופעה של גרין-דיי בברלין, ~55 אירו לכרטיס VIP, מקומות ישיבה 2 מטר מהבמה. בארץ כרטיס כזה היה עולה אלפיה.

כרטיסים להופעה של קולד פליי (שלא קנינו בסוף) במקומות יחסית טובים, ~40 אירו לכרטיס. בארץ זה היה עולה לפחות 400 ש"ח.

כרטיסי VIP RING להופעה של מדונה, שבארץ עלו 1500 שקל אם אני זוכר נכון, נמכרו באינטרנט ב110 אירו (וכמובן שהמוכר גם רוצה להרוויח).

(אני מתבסס על המחירים של ההופעות בקיץ האחרון)

אני בכלל לא מתחיל לדבר על המחירים להופעות בארה"ב שב~50 דולר אתה קונה כרטיסים להופעות של להקות "אולטרא" כמו רד הוט צ'ילי פפרס וU2.

פורסם
מצד אחד, סבבה, אני חובב רוק אלטרנטיבי.

למרות שהם כבר עשו את שלהם, יהיה נחמד ללכת לראות אותם אבל דחילק, 320 ש"ח??? :shock:

320 ש"ח עלה לי כרטיס לדפש-מוד.

195 שילמתי לפט-שופ-בויז.

אז לעזאזל, מה זה המחיר הזה?

צודק, יקר מידי בשביל לשמוע את Here Comes Your Man, Wave of Mutilation, ו- Where is My Mind. אחלה שירים, אבל מחיר גניבה.

אתה טועה ובענק!

כרטיס להופעה טובה בלונדון יכול להגיע בלי בעיה למאות פאונד!:shock:

כנ"ל באירופה, ראיתי את ניל יאנג בוינה, כרטיס רגיל לחלוטין, 95 אירו!

סחטיין על הטעם המוזיקלי. אגב, אחד הדברים שאני מאוד מצטער עליהם זה שפיספסתי את האיחוד של Ultravox לפני מספר חודשים.

לגבי U2: הם הופיעו בניו-ג'רסי כשהייתי בניו יורק בראה"ש. כרטיסים במקום סביר, ממש לא קרוב לבמה - החל מ- 140$. עד היום אני מצטער שלא הלכתי בגלל הגשם. מה, אני עשוי מסוכר?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

טוב שלא הגזימו, כרטיס לאיפקטד משרום עלה לי 160 שקל ו220 ויאיפי, וזה עוד כלל את פרוג'יקט מטבוחה ואת אסטריקס.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

מחר אני מזמין כרטיס (לפיקסיז).

למרות שהם כבר זקנים ודי מדושנים, דבר כזה אני לא ארשה לעצמי לפספס, ולעזאזל המחיר.

כשזה מגיע לאמנים שאני אוהב, אני לא מסתכל על המחיר. אני בעיקר מתבאס שהם מגיעים רק לת"א..איפה הימים שניק קייב, דאוס, רייג' אגיינסט דה משין וכו' היו מגיעים לסיטיהול בחיפה..:?

ואם כבר מדברים על הופעות בחו"ל: לא זוכר כמה ההופעה של מוריסי עלתה בארץ (כי מחיר זה הדבר האחרון שעניין אותי כשהוא הגיע), אבל כשטסתי עם חברים לראות אותו ב-2006 באיסטנבול (כחל מפסטיבל עם עוד 2-3 להקות מקומיות), המחיר של הכרטיס (לכל הפסטיבל) היה 30 לירות טורקיות, שזה אז היה שווה-ערך ל130 ש"ח.

מצד שני, כשטסתי ב-2004 לפסטיבל לידס, כרטיס ליום בודד (שגם שם מוריסי היה ההיי-לייט בשבילי, אבל בין היתר הופיעו שם גם הליברטינז, בלוק פארטי, הוויט סטרייפס, פרנץ פרדיננד) עלה בסביבות ה-100 פאונד, אז כן: יש מקומות שהופעות הן יותר יקרות ולהיפך, אני לא חושב שזה חד-משמעי.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
אגב, אחד הדברים שאני מאוד מצטער עליהם זה שפיספסתי את האיחוד של Ultravox לפני מספר חודשים.

בדיוק לפני שנה היה איחוד של מינימל קומפקט (נדמה לי בזאפה), כאילו, לא היה שום כח שבעולם שיעצור ממני להיות בהופעה הזאת!

יומיים לפני ההופעה התאשפזתי בטיפול נמרץ כירורגי, שבועיים אחרי זה שוחררתי.

את ההופעה כמובן פיספסתי.:x:x:x

פורסם

אז כנראה שכן היה כח בעולם שעצר אותך מלהיות בהופעה :roll:

פורסם
בדיוק לפני שנה היה איחוד של מינימל קומפקט (נדמה לי בזאפה), כאילו, לא היה שום כח שבעולם שיעצור ממני להיות בהופעה הזאת!

יומיים לפני ההופעה התאשפזתי בטיפול נמרץ כירורגי, שבועיים אחרי זה שוחררתי.

את ההופעה כמובן פיספסתי.:x:x:x

וואו, איזה מבאס.

אני הייתי באיחוד שלהם לפני כמה שנים (בהופעה בחיפה) והיו אנרגיות מטורפות, ממש נהניתי.

(מקווה שאני לא זורה לך מלח על הפצעים, זו לא היתה הכוונה.. יהיה עוד איחוד, אני בטוח :-))

פורסם
היית השבוע? איך היה?

היה ממש טוב, אבל היה קצר [כ-שעה וחצי] וגם היו כמה שירים שממש רציתי שהם ישירו ולא שרו.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

היה כתוב שהמכירה המוקדמת היא עד סוף ינואר בערך, אבל חבר טוען שהיא עד מחר. מישהו יודע למי להאמין?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לי :lol:

עד 28 בינואר (או גמר המלאי) תתבצע מכירה של כרטיסים במהדורה מוגבלת (כרטיסים לאספנים או משהו כזה..וואטאבר) ובמחיר של 325 ש"ח.

(ואם, מאיזושהי סיבה, אתה לא סומך עליי - זה מצויין גם באתר של קסטל - תיכנס ל"מידע נוסף" בתיבה שמבשרת על בואם של הפיקסיז).

• תוכן חדש...