Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למישהו יש נסיון עם Car2Go?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסניפים היחידים של חברות ההשכרה שעובדים בשבת הינם בשדה התעופה.

אם תיקח את האוטו ביום שישי תשלם כבר על יומיים.

בCAR2GO אתה יכול לקחת את האוטו לכמה שעות בשבת היות ואין צורך בסניף או נציג שירות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לגבי שבת, נראה שאתה צודק.

בכל מקרה, כל אחד צריך לעשות את החשבון האם כדאי לו לנסוע לפי שעות וקילומטרים, או להצטייד ברכב השכרה על בסיס יומי.

לפי חשבוני, 200 ק"מ ויום השכרה ב- car2go יעלו 405 ש"ח כולל דלק ולזה יש להוסיף את שטיפת הרכב ונקיונו - עוד 30 ש"ח, סה"כ 435 ש"ח.

בחברה רגילה זה אמור לעלות 140 ש"ח ועוד כ-100 שקל דלק, סה"כ 240 ש"ח.

עד כמה שאני זוכר, יש בת"א סניף של חברת השכרה רגילה, שעובד בשבת עד הצהריים.

כמו שאני רואה את זה, השימוש לפי שעות הוא קצת גימיק וקצת פתרון נישה. בגדול, הרעיון נחמד, המחיר לא כל-כך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

הבנת לא נכון את נושא שטיפת הרכב ונקיונו.

אם אתה נכנס לאחת מתחנות השטיפה שבהסדר איתם - השטיפה חינם ואתה מקבל זיכוי של 30או35 שקל בהשכרת הרכב הבאה שלך בCAR2GO.

על תדלוק הרכב אתה מקבל 30 דקות השכרה חינם בהשכרת הרכב הבאה.

ובכל מקרה, אכן מדובר על פתרון נישה לאנשים עם צרכים ספציפיים במיוחד.

כמו בחור צעיר שמשכיר דירה בת"א, אין ברשותו אוטו ונדרש לנסיעה מחוץ לת"א.

להגיע לשם עם הקורקינט הממונע\אופניים זה לא בדיוק רלוונטי, מחירי המוניות כאשר יוצאים מת"א הופכים לשערוריתיים ברוב המקרים ואוטובוסים זה לא תענוג גדול. במיוחד אם אתה מוגבל בזמן.

פורסם

לא מצאתי באתר שלהם הטבה כלשהי על שטיפת רכב, יכול להיות שפיספסתי. האם ראית את זה רשום באתר שלהם או שאתה מדבר מניסיון ?

אם אני צריך לנסוע במיוחד לתחנת רחיצה ספציפית ולחכות שם שהרכב ינוקה, גם הזמן והקילומטראז' עולים לי כסף, כך שפוחת ערכו של הזיכוי העתידי.

הענין הוא לא אם רחצתי את הרכב, אלא אם לא רחצתי את הרכב. באתר שלהם כתוב שעל החזרת רכב מלוכלך מקבלים קנס.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

קנס על החזרת רכב מלוכלך יש גם אצל החברות השכרה הרגילות.

לא מדברים איתך על טיפה לכלכוך בתוך האוטו; מדברים על מושב אחורי מלא פירורי במבה, זבל מפוזר באוטו ובוץ על השטיחים.

באשר לזיכוי; זה מופיע באתר שלהם.

הנסיון היחיד שיש לי איתם היה די מזמן (~שנה) כשהם עדיין היו חדשים והיו להם משהו כמו 10 מכוניות בלחץ.

עדיין לא היו כל מיני הסדרים של תדלוק ושטיפה (וגם הדלק לא היה כלול במחיר למיטב זכרוני. זה היה בדיוק כמו השכרה רגילה, רק לכמה שעות ושאתה יודע מראש איזה רכב אתה לוקח (ובמקרה שלי הייתה חשיבות לכך שזו תהיה מיני קופר)).

• תוכן חדש...