Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mito עולה בארץ 152 אלף לעומת 91 ב UK

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך יכול להיות כזה הבדל במחיר זה בלתי נתפס, אל תגידו לי מיסים, גם עם מיסים לא אמור להיות הפרש כזה.

היבואן עושה פה פשוט רווח אדיר!

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יעזור כמה שתגיד לנו לא לענות לך "מיסים". עדיין נענה לך "מיסים" כי זו התשובה הנכונה.

אסביר לך במספרים (המספרים אינם בהכרח מדוייקים, אלא מיועדים להמחשה בלבד):

בוא נניח שמחיר הרכב ליבואן הוא 72500 ש"ח גם באנגליה וגם בישראל.

נניח גם שסה"כ מיסי קנייה/מכס באנגליה הם 20% ואילו בישראל 100% מערך הרכב.

כמו כן, נניח שבשתי המדינות ליבואן יש מתח רווחים של 5%.

אז... לפי המספרים האלה, אחרי מס המחיר ליבואן באנגליה הוא 87000 ואילו המחיר ליבואן בישראל הוא 145000.

עכשיו תוסיף 5% רווח של היבואן, ומה קיבלת?

נכון! 91000 באנגליה ו 152000 בישראל (בקירוב).

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

כל חודש בערך נפתחים פה אותם השרשורים על כמה זה הזוי שמחיר הרכבים בארץ הרבה יותר יקר מהמחיר בחו"ל.

אנחנו יודעים. אנחנו גרים כאן. כן, במחירים של רכבים פשוטים בארץ אפשר ליהנות מרכבים הרבה יותר טובים בחו"ל. אבל זה לא המצב.

• אחראי פורום
פורסם

נו, ובאיטליה מיטו מולטי-אייר עולה 70 וקצת אלף ש"ח.

העניין הזה נחרש וסתם עושה כאב לב.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לא יעזור כמה שתגיד לנו לא לענות לך "מיסים". עדיין נענה לך "מיסים" כי זו התשובה הנכונה.

אסביר לך במספרים (המספרים אינם בהכרח מדוייקים, אלא מיועדים להמחשה בלבד):

בוא נניח שמחיר הרכב ליבואן הוא 72500 ש"ח גם באנגליה וגם בישראל.

נניח גם שסה"כ מיסי קנייה/מכס באנגליה הם 20% ואילו בישראל 100% מערך הרכב.

כמו כן, נניח שבשתי המדינות ליבואן יש מתח רווחים של 5%.

אז... לפי המספרים האלה, אחרי מס המחיר ליבואן באנגליה הוא 87000 ואילו המחיר ליבואן בישראל הוא 145000.

עכשיו תוסיף 5% רווח של היבואן, ומה קיבלת?

נכון! 91000 באנגליה ו 152000 בישראל (בקירוב).

שוב אתה טועה, זה בהחלט לא מיסים.

שים לב, מזדה 3 1.6 עולה באנגליה 87 אלף ש"ח (אותו מחיר כמו המיטו) ובארץ נמכרת ב 115 אלף.

נו, מה תגיד עכשיו? תוספת מס פיצה לאיטלקים?

פורסם

כנראה אנחנו מקבלים על מזדה 3 מחיר טוב יותר מאשר אנגליה, כי אנחנו מזמינים הרבה יותר, יש מבין?

גם ארה"ב קונה את הרכבים שלה הרבה פחות מאשר אירופה או ישראל.

בשורה התחתונה, בכל דרך שתחשב את זה דופקים אותנו.

אם יש לך 500K +- תקנה ביבוא אישי, אם סביב ה-150K לרכב חדש אז במקומך הייתי קונה משומש, זה מה שאני עשיתי.

לפחות ככה תרגיש שדופקים אותך פחות, ותשלם על מיטו במצב חדש בת שנה 30K פחות!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
נו, ובאיטליה מיטו מולטי-אייר עולה 70 וקצת אלף ש"ח.

העניין הזה נחרש וסתם עושה כאב לב.

1.כל הדגמים של המיטו עכשיו הם מולטיאייר.

2.באנגליה רכבים יותר יקרים מאשר בשאר אירופה בטענה שעולה להם יותר לייצר עם הגה הפוך אפילו שזה לא נכון.

3.רכבים באירופה אמורים להיות חצי מחיר מאשר בארץ בגלל המיסוי.אם הם לא אז היבואן מוכר במחיר נמוך במיוחד.

אייל

פורסם

חייבים להביון שמעבר למיסים ומעבר לרווח של היבואן, יש את מחיר הקניה של הרכב בשערי המפעל.

מדינת ישראל היא שוק מאוד קטן ומצומצם.

אם ניקח את ה 750 שמישהוא כאן נתן כדוגמא, אם מישהוא חושב שקמור והזכיין של החוף המערבי בארה"ב מקבלים אותו מחיר, הוא טועה.

קמור קונים 100 רכבי 750 בשנה (סתם מספרים מהאויר) ומקבלים הנחה מסוימת והדילר של החוף המערבי קונה 10000רכבי 750 (שוב, סתם מספר), נראה לכם שבאותה הנחה?

אני בטוח שיש דילרים "קטנים" של ב.מ.וו בארה"ב שמוכרים יותר מקמור.

אני יכול לתת לכם בתור דוגמא מהתחום שלי (מזון בע"ח) שהייצרנים לא רואים אותנו ממטר, פשוט כי חנות אחת גדולה מאוד בעיר גדולה בארה"ב, מוכרת אותה כמות בדיוק שנמכרת בכל מדינת ישראל.

2 חברות מזון לחיות הפסיקו לשווק לאחרונה לישראל תחת ההסבר הרישמי של "בכמויות שאתם קונים,לא שווה לנו הטרחה ובלבול המוח של יצוא פרטני"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ברוך הבא למדינת הגנבים.

במחיר של הרכב בסמלון שלי אפשר לקנות בארצות הברית BMW 750 דנדשה.

אם הסיטרואן בסמלון עולה 80 אלף דולר, אז עבדו עליך, ואם לא אז במקום המנהלים הייתי נותן לך אזהרה חמורה על הטעייה בכוונה תחילה!:evil:

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם
כנראה אנחנו מקבלים על מזדה 3 מחיר טוב יותר מאשר אנגליה, כי אנחנו מזמינים הרבה יותר, יש מבין?

גם ארה"ב קונה את הרכבים שלה הרבה פחות מאשר אירופה או ישראל.

בשורה התחתונה, בכל דרך שתחשב את זה דופקים אותנו.

אם יש לך 500K +- תקנה ביבוא אישי, אם סביב ה-150K לרכב חדש אז במקומך הייתי קונה משומש, זה מה שאני עשיתי.

לפחות ככה תרגיש שדופקים אותך פחות, ותשלם על מיטו במצב חדש בת שנה 30K פחות!

אני ממש לא בטוח במזדה3 נמכרת פה יותר מאשר שם, תן הוכחות.

מה שאני מנסה להגיד זה דבר אחד, אני מסכים אתכם בכל מה שאתם אומרים לגבי המיסים שהם גבוהים, אבל אתם לא רואים את זה שהיבואנים משתמשים בזה בתור כסת"ח למחירים הגבוהים יותר מידי.

פורסם

2חברות מזון לחיות הפסיקו לשווק לאחרונה לישראל תחת ההסבר הרישמי של "בכמויות שאתם קונים,לא שווה לנו הטרחה ובלבול המוח של יצוא פרטני"

לידע כללי, מי החברות האלה? אני מקווה שלא מדובר על יוקונובה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אפשר לקנות BMW 750 שנת 2006 בארה"ב בין מחיר של 27-35 אלף דולר.

תלוי כמובן ברמת גימור של הרכב וזה בהחלט יוצא כמו C5 חדשה.

המחירים בארץ מוגזמים בהכל פשוט הכל אנחנו מרווחים פחות ומשלמים על הכל הרבה יותר כסף זה ידוע ואין הרבה מה לעשות חוץ מלקבל את רוע הגזרה או לעזוב למדינה אחרת.

פורסם
שוב אתה טועה, זה בהחלט לא מיסים.

שים לב, מזדה 3 1.6 עולה באנגליה 87 אלף ש"ח (אותו מחיר כמו המיטו) ובארץ נמכרת ב 115 אלף.

נו, מה תגיד עכשיו? תוספת מס פיצה לאיטלקים?

יש לי זכרום עמום כזה שאבא שלי הסביר לי

שבגלל שהרכב מגיע מיפן ( = לא מיוצר באירופה ), המיסים שלו גבוהיים יותר לעומת רכב אירופאי.

ובעיקר בגלל הסיבה הזו, דיי נדיר לראות ברחבי אירופה רכבים סיניים ( בשבוע וקצת שהייתי באיטליה, צרפת ושוויץ, לראות רכב סיני זה היה מחזה דיי נדיר ).

פורסם

אם היינו מפגינים פעם אחת כמו החרדים ,ומתאחדים כמותם בחירוף נפש המחירים היו יורדים ,הרי גונבים אותונו לאור יום.

הבעיה זה לא רק מיסים ,לנו הצרכנים יש חלק חשוב בהפקרות הזו!!

• תוכן חדש...