Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להמליץ בחום על המתקין רמי קרדי בהוד השרון - טומקאר (לא קשור לTOMCAR שבמושב רינתיה).

הלכתי להתקין אצלו אחרי שהמליצו לי עליו כאן (תסתכלו בהיסטוריה של הנושאים שלי, תראו את ההודעה המדויקת)..

עזבו את זה שהוא נסיעה של 8 דקות מהבית שלי, אני מרוצה מאוד מההתקנה עצמה.

פריטים שהותקנו: רדי דיסק, רמקולים אחוריים, רמקולים קדמיים.

*הרמקולים הקדמיים שלי, הסתברו כגודל של 5.25אינטש ולא 6.5 אינטש כפי שכתוב כאן בנושא הראשי (אמליץ לתקן ואגיד שבOPEL ASTRA 1997 גודל הרמקולים המקוריים הם 5.25 אינטש). ולמרות זאת, רמי חתך חלק בדלת ושם את טבעת הMDF שהבאתי מהבית והצליח להתקין את הרמקולים.

*העומק בדלתות של האופל אסטרה הוא 56mm, הרמוקלים שקניתי הם 53mm.. יחד עם ההגבהות של הMDF הייתה קצת בעיה של מקום.. רמי ושותפו חתכו ועבדו על הטבעות MDF (היה אפשר לראות שהם היו צריכים להשקיע טיפה מאמץ בקטע הזה) ככה שבכול יהיה אפשר להתקין - הותקן בהצלחה.

*החוטים של הרמקולים הקדמיים היו לא משהו - הוא החליף אותם בלי תוספת מחיר. הרמקולים האחוריים היו מחוברים בכבל שכנראה נקרע איפשהו באמצע - הוחלף גם כבל זה בלי תוספת במחיר.

העבודה עלתה לי 380 ש"ח. נשמע יקר, אבל עבדו לי 2 אנשים על האוטו במשך שעתיים וחצי ואני אישית ראיתי שהם יחסית קרעו את התחת.. לא יותר מדי, אבל הם בהחלט היו צריכים לעבוד על זה. . בכול זאת, מכונית ישנה עם המון בעיות פלסטיקים.

חברים, על איכות משלמים ולי אין ספק שרמי קרדי הוא בהחלט מתקין איכותי. לא היה לי מצלמה לצלם לכם שלבים בהתקנה, אבל סמכו עליי שההתקנה נראית מדהים (כאילו לא נגעו באוטו).

אזי, הפרטים:

איש קשר: רמי קרדי.

שם המקום: טום קאר - סאונד ומיגון לרכב.

המלצה: אל תבואו לפי שהתקשרתם וקבעתם תור.. אני קבעתי מקום ובכול זאת היה תור.

פורסם

תתחדש, תהנה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תתחדש.

אני שמח בשבילך שאתה מרוצה ושמח לקרוא ביקורות טובות וחיוביות.

שמעתי וראיתי מספר התקנות של רמי קראדי ואכן התרשמתי לטובה.

:mm_yeah:

פורסם

תומר לא בכל דבר צריך לחשוד, לא כל פרסום על מתקין זה פרסומת.

אין שום בעיה להחמיא למתקין, ולתת את כל הפרטים שלו כל עוד זה לא מונע מתוך מניעים נסתרים.

רמי אכן מתקין מעולה, שיורד לרמות מעולות, מבצע עבודה נקיה, והכי חשוב לדעתי היום

מעסיק עובדים רואיים ודואג לוודא כל דבר לפני שהם מסיימים

שווה כל שקל בהחלט,

פורסם

אם הייתי רושם פרטים דומים על אפי 4X4 לא היתה עם זה בעיה

אני שוב אומר, לא מוצא בעיה לפרסם פה פרטים של עסק כזה או אחר,

במיוחד שזה לרווחת הפורום, ולא לאנטרס אישי

זה לא שרמי פה בפורום חולש על הדפים ומקדם את עצמו

לקוח מרוצה בא להראות את ההתרשמות שלו אין בזה שום פסול

פורסם

רק שהת'רד הזה לא יתלכלך סתם ואולי סוף סוף נתייחס יפה למישהו שבוחר לתת המלצה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא הבנתי מה הקשר בין אפי 4X4 לנ"ל

אבל עדיין יש הבדל בין המלצה טובה וראויה על בית עסק / מתקין

ובין המלצה כזו עם קופי פייסט מדפי זהב - זה לא נראה טוב וזו דעתי

וכמובן, תודה לפותח הת'רד על ההמלצה המפורטת

פורסם

תתחדש ותהנה.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

• תוכן חדש...