Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון- הצ'בק ב60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. אני נהג חדש ונמצא כרגע בתהליכי חיפושים אחר רכב ראשון.

דרישות הבסיס הן שיהיה ידני, משנתון גבוה (2006-7 וצפונה) וקילומטראז' צנוע (עד 60,000, נאמר).

אבא שלי ואני די בעניין של סופרמיני, כשהרצון הוא למצוא איזה הצ'בק חביב ואיכותי.

בינתיים הסתכלתי בעיקר על גרנדה פונטו, כשאני פוזל בקטנה גם לפולו, ליאריס, איביזה.

הייתי שמח לאוטו זריז ונוח, שיוכל להכיל 2-3 אנשים ושייראה טוב.

קראתי כאן לא מעט דיונים לגבי הפונטו ועדיין לא הצלחתי להגיע למסקנה הברורה... עגלה או לא? 8)

בכל מקרה, אני אשמח לקבל קצת ייעוץ כאן לפני שעושים משהו.

פורסם

קודם כל, הגרנדה הוא לא האצ'בק, העיצוב חביב, האוטו בטיחותי ואין לאף מוסך בעיה לטפל בו. עד כאן, הבעיה הכי גדולה עם הגרנדה היא מצב הרכבים שנמצאים בשוק, לא בגלל האמינות הכללית אלא בגלל שרוב הגרנדה פונטו הם יוצאות השכרה וליסינג (מה גם שיכול להיות בעייתי מבחינת הק"מ), אבל בתקציב שלך תוכל למצוא אחת "טרייה" יותר ככה שזה לא אמור להדאיג אותך אם תרד אולי בשנתון אחד. אמנם לא נהגתי בו אלא רק בתור נוסע, בו אני יכול להגיד מאיך שאני רואה את זה שהוא פשוט לא מפנק במיוחד, המנוע מעט חלש והנסיעה נראית די סתמית. אבל מבחינת רכב, הוא רכב בהחלט טוב, החלטה שלך. היתרון הוא השנתון, בתקציב שלך יש עדיין אחריות מהיצרן. בקיצור עגלה או לא? אפשר להגיד שכן, אבל אחלה עגלה.

פורסם

תודה רבה.

השאלה המתבקשת היא האם בתקציב הזה אפשר למצוא אוטו עם אותם יתרונות וביצועים, איכות קצת יותר גבוהה.

פורסם

פז'ו 206 xs.

נידונה הרבה בפורום זה, ולכן ישנן תשובות לכמעט כל שאלה שתעלה.

ע"פ הדרישות שלך, הרכב הנ"ל יתאים לך מאוד.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
קודם כל, הגרנדה הוא לא האצ'בק

אין לי אפשרות לערוך ורק עכשיו שמתי לב למה שכתבתי, הרכב אכן האצ'בק. סליחה על ההטעיה :wink:

• תוכן חדש...