Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני חדש פה בפורום אם אני עובר על החוקים אני מצטער ואני אסדר שוב את הפוסט ...

אז ככה קניתי לפני כמה ימים את המערכת Pioneer DEH1150MP בסכום סימלי ... אני יודע שזאת לא מערכת הכי טובה אבל רציתי לדעת איך אני יכול לנצל אותה עד כמה שאפשר ולשים לה רמקולים טובים ... כרגע יש לי 4 רמקולים ברכב אני לא זוכר את הדגם הספציפי אבל מי שהתקין לי את המערכת אמר שהם טובים ( חברה גרמנית משהו )

עכשיו הרכב הוא קליאו B וכמו שאתם רואים אין לי מושג בכל התחום הזה אז אני מבקש את עזרתכם במציאת 4 רמקולים שיוציאו את המירב מהמערכת ... אין לי מושג בקשר למחירים אני אשמח לתגובה ... אבל דבר אחד אני כן וזה חסיד של פיוניר ...

תודה

גיא

פורסם

אמ ... בוא נגיד 800 ש"ח לכל ה 4? אין לי שום מושג ...

האם ההפרשים בין המחירים באמת יראו איכויות שונות ? בכל זאת הרמקולים מוגבלים בגלל המערכת לא ?

אין לי בעיה להוסיף הכל תלוי כמה יהיה אפשר להוציא מזה ...

פורסם

לפני שאתה רץ להחליף, תבדוק מה יש לך, שלא תבזבז כסף ולא תשפר במקרה הטוב או תהרוס במקרה הגרוע.

מה-1150 אין יותר מדי מה להוציא. זה מערכת סופר בסיסית.

פורסם

1+ מצתרף למוטי. זה שילוב די טוב במחיר כזה . ולפי דעתי הטווטרים של הקומפ כן קצת צורמים. אבל אתה תגיד נו מה אתה חושב:-P.

ג'ינו.

• תוכן חדש...