Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה אני נדב, אני חדש בפורום ואני לא ממש מבין בכל המושגים אני יודע רק את הבסיס.

אני רוצה להרכיב מערכת לאוטו שלי גולף 2009 טיאסאיי ואני צריך את עזרתכם.

הסכום שאני רוצה להשקיע על המערכת הוא בסביבות ה4000 עד 4500 ככה.

אז ככה חשוב לי שהסאונד יהיה טוב צליל איכותי בשילוב עם ווליום גבוהה אני רוצה להתמקד על מגברים

מותגיים למרות שזה יעלה יותר כסף מאוד מאוד חשוב לי שהצליל יהיה נקי וטוב.

אני רוצה שהמערכת שלי תכלול סאב עם מונו בלוק בסביבות ה1400-1500 וואט בסביבות ה500 וואט אראמאס.

המערכת אמורה גם להיות מוגברת עם מגבר של כ1500-2000 וואט ומחוקלת ל6 יציאות.

פה אני צריך את העזרה שלכם מה לקחת ספציפית.

טוויטרים וקומפוננטים 9*6 וכו' אני צריך עזרה בהכל בעיקרון חוץ מהפאנל(הרדיו דיסק) הפאנל שבא עם האוטו מצוין.

אני לא מבין בכלל באיך להרכיב מערכת ואם המערכת שאני רוצה להרכיב פה תעלה יותר תזרקו מחירים תגידו לי כמה זה אמור לעלות ומה היא כוללת.

תודה רבה,נדב.

פורסם

התקציב שלך הוא די טוב למערכת טובה,אני שם לב שאתה מיסתמך על וואטים,אז אתה טועה קצת,הייתי מציעה לך לעבור קצת על ה-FAQ שבראש העמוד גבר יעזור לך לענות על כמה שאלות ואז תבוא אלינו אם שאלות ספציפיות,ושוב כדי לך ללכת למיפגשים שהחבר'ה פה מארגנים יהיה לך הרבה מה ליראות לישמוע ולהסכיל. שבוע טוב.

ג'ינו.

פורסם

אני רשמתי שאני לא מבין חוץ מהידע הבסיסי שיש לי בכל זאת אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מערכת לפי הנתונים למעלה

פורסם

מנחת ג'נסיס (700 ש''ח),מגבר 4 עררוצים JBL 75.4/1004(950 ש''ח) קומפוננט מורל דוטק(900ש''ח) סאב היפוניקס HFI (300 ש''ח)12 ישאר לך כסף להתקנה ולהוסף 6/9 או 6.5 אחוריים

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

פותח השרשור, אל תתיחס לוואטים המוצהרים אלא לוואט rms.

איזה רדיו דיסק יש לך כרגע? דגם מדוייק.

התקציב כולל התקנה וחיווט(בערך 700 שח) והאם אתה פתוח ליד 2?

פורסם

וואו, הרבה זמן לא ראיתי הצעות כאלו בתקציב 4500, הצלחתם להרשים (בציניות כמובן).

מנחת ג'נסיס-700 שקל

סט קידמי-הרץ היי אנרג'י

סאב-הרץ ES300

מגבר:

JBL 75.4

JBL 1004

phoenix gold octane R8:0:4

mac audio Z4200

מגבר תיקח יד שניה.

תוסיף לזה כ800 שקל התקנה (כולל חיווט).

נכון שיש פה חריגה וזה במידה ולקחת הכל חדש חוץ מהמגבר, אם תיקח גם רכיבים אחרים יד שניה תחסוך הרבה כסף.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

הוואט אראמאס שהמגבר יהיה בסביבות ה700 בערך

דגם הפאנל הוא

RCD 510

לא פתוח ליד שניה אני רוצה לקנות הכל חדש והתקציב לא כולל חיווט עם החיווט התקציב יעמוד על 4700-5200

פורסם

לדעתי במקום המנחת שיוסיף את זה לתקציב ויקנה מגבר עם מנחת מובנה כמו אודיסון שיש למכירה פה ביד 2.

לדעתי האודיסון יהיה יותר טוב מהjbl או מהמאק אודיו , למרות שלא יצא לי לשמוע את האודיסון .

רק עכשיו ראיתי את העדכון של פותח השרשור אז ככה

מה שאלון הציע רק עם האודיסון חדש שגם ישמש כמנחת וגם כמגבר טוב.

זו דעתי.

• תוכן חדש...