Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פירלי PZERO NERO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאל את הקונצרן. זו מידת הסטנדרט מהחברה.

האם המידה שלך היא המידה המקורית לאיביזות 20VT מהשנים 01-02 ?

לא.

UNO TURBO ילד מיוחד (לטוב ולרע)

195\45 זה הסטאנדט.

פורסם

amiger - תוכל לפרט קצת יותר על ההבדלים שמצאת בין הנרו ובין הקונטיננטל ? במעט מבחנים שראיתי הקונטיננטל היו עדיפים על הנרו. לדעתך האחיזה שלהם ביבש עדיפה ?

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

גם אני ראיתי את ההבדלים בtirerack ואכן ציפיתי לצמיג יותר טוב.

בנהיגה יום יומית מתובלת בנסיעה מהירה בסיבובים מזדמנים אין הבדל מורגש.

בנהיגה ספורטיבית נטו הפירלי הרבה יותר טובים. יש יותר תת היגוי באותם תנאים עם הקונטיננטל.

אני מניח, בלי להבין הרבה בנושא, שהפירלי פשוט מתפקדים יותר טוב כשהם חמים יחסית לקונטיננטל.

פורסם

עופר לנסיעה ספורטיבית ללא פשרות ובלי התחשבות באורך חיי הצמיג, הייתי בודק גם את הטויו R1R.

זה מה שאני אישית בודק כרגע עבור הרכב שלי (אני מתלבט אם ללכת עד הסוף עם רביעיית R1R או להתפשר על ביצועים למטרת שימושיות ואורך חיים וללכת על T1R )

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

באיביזה קופרה שלי היו פירלי נרו,להגיד שהתלהבתי מהם,ההיפך הוא הנכון.

צמיגים רכים מאוד בלאי מטורף לאחר 18000 ק''מ ראשונים הקדמיים נשחקו מאוד.

הטויו t1r מעולה,הוא ממש הפשרה בין צמיג אוחז ואיכותי,לבין אורח חיים ארוך יחסית.

אם הכסף הוא לא פקטור מרכזי הייתי ממליץ מאוד על r1r שהציע אייל.

פורסם

יש הבדל במחירים בינהם, אך לא גבוה, פשוט מבחינת אורך חיים הT1R יחזיק יותר כנראה וזאת הסיבה שהלכתי עליו, וגם כי בסופו של דבר לא ממש הצלחתי להשיג R1R.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
לפי מה שביררתי מחירו של R1R זהה למחירו של T1R.

ההבדל במחיר יתבטא בכך שT1R כנראה יחזיק כפול ק"מ (תאורטית).

אצלי זה הומחש בפועל. R1R לאחר 8000 ק"מ הראו סימני שחיקה מתקדמים,T1R רק לאחר 15K ק"מ התחילו להראות סימני שחיקה. כיום אני עם הפירלי בדיוק במידה הנ"ל ואני מסכים כמעט עם כל מה שנאמר פה.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

גם אני! לראות את טיפות הגומי האלו נוזלות.. סיפוק גדול.

195/50/15 זה הכי קרוב למידה שלך. המכשיר לניפוח כנפיים - עלי 8)

לשפר בלי להתפשר

• תוכן חדש...