Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יכול להיות שהשאלה הזאת נשאלה פה פעם ואני כנראה הולך לחזור עליה אז קבלו את סליחתי

ברצוני לעשות פחחות לחיפושית שלי ושהפחחות תעשה מא ועד ת שזה כולל גם פחחות פנים וצבע

יש לי בעיה שקשה לי לתת את הרכב לאדם שאני לא מכיר שלא יעשה לי עבודה טובה וכדומה

ובגלל זה אני צריך את עזרתכם

אני מחפש פחח איכותי ואמין שיעשה לי פחחות על הרכב בדרגה אחת מעל כולם עדיפות לירושלים

אבל לא כזה משנה לי ושיעשה עבודה כמו שצריך על כל האוטו שלא תחזור לי החלודה בעוד 3 או 4 שנים

עם אתם מכירים משהו אני ישמח לשמוע התקציב שלי עד 7000 ש"ח תודה מראש

פורסם
שלום לכולם יכול להיות שהשאלה הזאת נשאלה פה פעם ואני כנראה הולך לחזור עליה אז קבלו את סליחתי

ברצוני לעשות פחחות לחיפושית שלי ושהפחחות תעשה מא ועד ת שזה כולל גם פחחות פנים וצבע

יש לי בעיה שקשה לי לתת את הרכב לאדם שאני לא מכיר שלא יעשה לי עבודה טובה וכדומה

ובגלל זה אני צריך את עזרתכם

אני מחפש פחח איכותי ואמין שיעשה לי פחחות על הרכב בדרגה אחת מעל כולם עדיפות לירושלים

אבל לא כזה משנה לי ושיעשה עבודה כמו שצריך על כל האוטו שלא תחזור לי החלודה בעוד 3 או 4 שנים

עם אתם מכירים משהו אני ישמח לשמוע התקציב שלי עד 7000 ש"ח תודה מראש

בכדי שהחלודה לא תחזור שוב עוד 4 שנים יש לעשות ניקוי חול לכול המרכב

זה אומר להפשיט את הרכב לגמרי בדגם שלך לפי הסימלון אפשר להפריד בקלות את המרכב משסי/ריצפה

לאחר מכן צבע יסוד ומשם לא משנה מה הפחח יעשה לרכב גלים לא גלים וכאלה

לפחות החלודה לא תחזור

פורסם

ניקוי חול כמו שצריך רק אתה לבד יכול לעשות

כנס לשירשור שלי ,אני בדיוק עכשיו עושה ניקוי חול ואתה יכול לשלוח לי הודעה אישית אני אשמח לעזור

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

• תוכן חדש...