Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CARPC - חוזרים לעבודה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי הת'רד חפירה הישן מאד שלי בעניין הCARPC, ואחרי כמעט שנה של עיכובים(שכללו הפסקת העבודה על המחשב, שריפת HDD בטעות, בניית מארז בגודל לא נכון) ועוד טעויות כאלה ואחרות(שמכולן למדתי דבר או שניים), אני חוזר לעבוד על הקאר פיסי.

יש כבר מפרט בנוי ועובד, ועכשיו התחלתי להתחבט בענייני תוכנה ואינטגרציה.

המפרט הוא על בסיס AMD 5050E, זיכרון 2 GB, כרטיס הקול הוא AUDIGY, הארדדיסק 2.5" 250 GB.

הציפיות הן - מוזיקה, סרטים, GPS(יש מקלט גלובלסאט, שעוד לא עבר ניסוי כלים), OBDII(יש ELMSCAN בדרך מחו"ל).

כרגע המחשב עולה מהר(עשיתי הפשטה של הווינדוז בצורה ידנית), אבל אני רוצה ליצור מחשב כמה שיותר יציב ומכיוון שיש כלכך הרבה תוכנות, אני מעדיף להשתמש בדברים שאנשים כבר ניסו.

אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לגבי תוכנות, הגדרות, ותיאום ביניהן. מותקן על המחשב XP, RR, ווינאמפ, VLC,KX וזהו כרגע.

המחשב עוד לא נייד(המארז יגיע שבוע הבא), וההתקנה תיעשה כנראה בינואר, ועד אז אני רוצה שהכל ירוץ.

טיפים, המלצות, ושיפורים יתקבלו בברכה. גם המלצות לשימושים נוספים יתקבלו בכיף.

תודה!

פורסם

קשה לענות,

תשאל שאלות ספציפיות תקבל תשובות

אחרת כל מה שאני יכול להמליץ עליו זה חיפוש ולקרא ממש את כל השרשורים שהיו בפורום

פורסם

שאלות ספציפיות:

1. איזה תוכנת ניווט מומלצת? הבנתי שיש כאלה שIGO עובדת להם יופי, ויש כאלה שמעדיפים סיג'יק כי היא עושה פחות בעיות ופחות כבדה.יש עוד אפשרויות?

2. איזה נגן מוסיקהמומלץ? כרגע אני עם ווינאמפ, מה שנראה לי כמו בחירה בטוחה, אבל לא בטוח הטובה ביותר.

3. יש דרך להציג נתונים מOBDII אונליין במסך הראשי של RR?(למשל בוסט)

4. האם הטמעה של RR שיעלה במקום ווינדוז היא טובה יותר מלהכניס אותה בסטארט אפ של הווינדוז?

שאלת סאונד:

5.הגדרות KX לקומפוננטים+סאב, על מגבר 4WAY יחיד - עדיף להגדיר סטריאו ושהמגבר יחלק תדרים, או לחפש PRESET ל2.1?(אין סיכוי שאני אצליח להגדיר את הKX בצורה טובה לבד... אם יש למישהו פריסט מוכן לKX אני אשמח לקבל אותו)

ושאלה נוספת שלא קשורה לתוכנות:

כרגע אני מתכנן להריץ לקדמת הרכב כבל VGA ו2 כבלים USB(אחד למסך אחד לOBDII). יש טעם להוסיף עוד? המרחק יוצר בעיות?

פורסם

תשובות :

1.אני חושב שיש גם את destinator ( אני לא בטוח אבל ) , ובקרוב ( או אפילו כבר עכשיו ) תהיה אופציה להשתמש בניווט של גוגל , אני אישית משתמש בסיג'יק ומרוצה , גורל משתמש בigo ומרוצה

תנסה ותראה בעצמך..

עושה רושם שigo מתעדכנת יותר מהר מסיג'יק ( גורל אמר לי שיש לו מפות מאוקטובר או משהו לigo בזמן שלסיג'יק המפות הכי מעודכנות הם ממרץ )

2.מה שנוח לך , הכי מומלצות מבחינת איכות סאונד הן winamp וfoobar , אני אישית לא שמתי לב להבדל כשהשתמשתי באותו פלאגין יציאה ( ks )

אני משתמש בwinamp

3.יש פלאגין שנקרא obdmpg שאמור לחשב צריכת דלק , בנוסף אני מאמין שאפשר להציג איתו נתונים שונים ( עדיין לא יצא לי להתעמק בזה )

אם לא , יש תוכנות חיצוניות שניתן לשלב בrr כמו dashcommand , touchscan וכו'

4.בחירה אישית , אולי יחסוך לך מס' שניות בהעלאה , רק שים לב לארגן כפתור מתוך rr שיפעיל לך את הexplorer.exe במידה ותצטרך אותו..

5.לא משנה ככה או ככה , היתרון לkx שהשליטה יותר מדוייקת ( אתה רואה את המס' המדוייק בעיניים ולא צריך לנחש לפי החוגה של הקרוס במגבר ) ונוחה כמובן

6.לגבי ההרצת כבלים

אי אפשר לדעת עד שלא תנסה

יש כאלה שנתקלים בבעיות ( חגי nimikipod לדוגמא העביר כבל usb לקדימה וכנראה אין מספיק מתח ושום דבר לא יכול להזדהות שם כusb 2 )

יש כאלה שלא ( אני למשל )

פשוט תבדוק לפני שאתה סוגר הכל..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

• תוכן חדש...