Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל טיגרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אופל טיגרה שנת 95

לאחרונה בהנעה הטורים מטפסים ל2000 עד שהרכב מתחמם

כמו כן נורת מנוע ונורת כריות אוויר נדלקות ברגע שאני לוחץ על הגז

היתי בUMI ולאחר בדיקה אמרו לי שהאלטרנטור מזרים יותר מידי חשמל ויש להחליף אותו

האם לדעתכם האיבחון של המוסך הגיוני

תודה

פורסם

האלטרנטור לא מזרים יותר מידי זרם אלא מתח הטעינה שלו גבוה או נמוך וייתכן שגם כמות הזרם שהאלטרנטור מסוגל לספק הינו נמוך.

.

האם נאמר לך מהו מתח הטעינה של האלטרנטור ?

בכול מקרה הדבר הגיוני אבל במידה ואתה חושד שהאיבחון לא נכון גש למוסך נסף לשם בדיקה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אמר לי 7 אמפר אם אני לא טועה

אני רק רוצה לדעת אם טעינת יתר של האלטרנטור יכולה לגרום לכך ששני הנורו הנל

(מנוע וכריות) ידלקו, ויתחבו בלחיצה על הגז

אני דווקה חשבתי יותר לכיוון של מע דלק

פורסם

ייתכן מאוד שהמנורות ידלקו/יתכבו עקב מתח/זרם טעינה נמוכים.

אני גם לא שולל אפשרות שקיימת בעייה נוספת ברכב שבגללה הטורים מטפסים ל-2000 סל"ד אבל בעייה במערכת הדלק לא אמורה להשפיע על מנורות החיווי בלוח השעונים.

איזה כייף לי :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...