Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות פגו 206 שנת 2007 דגם - ONE LINE PK ' 1.6 טיפטרוניק

קצת פרטים על הרכב שברצוני לקנות:

עלה על הכביש פברואר 2007 נכון להיום 37,000 ק"מ.

אני מצרף היסטוריית הרכב הנ"ל שטופל במוסך מרכזי.

אני יודע שפגו זה אוטו שדורש תחזוקה קפדנית ולכן אבקש חוות דעת לגבי הדוח ועל מה יש להקפיד לפני הקנייה .

תודה מראש לכל העוזרים.

1.JPG

2.JPG

פורסם

יש שני דברים שקפצלו לי לעין מיד -

מדוע החליפו בלמים אחוריים אחרי 17K קילומטרים? לרוב הם מחזיקים הרבה יותר.

מה פשר תיקון הפחחות במכסה המנוע?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בקשר לבלמים אין לי מושג למה החליפו אחרי אלף 17 ק"מ,מה הממוצע להחלפה?

התיקון במכסה מנוע,בררתי ובדקתי תיקון צבע בלבד,לא עבר תאונה או משהו בסגנון.

אני לא יודע בדיוק בפגו לגבי טיפולים מה אומרות הוראות יצרן ,אבל ההגיום אומר לי שהטיפול הבא שלי צריך להיות ב45 אלף ק"מ וזה טיפול קטן אמור להיות לא?

פורסם

טיפול לפיג'ו עושים כל שנתיים או 30K ק"מ.

לגבי הבלמים, תלוי באופי הנהיגה.

גם זוגתי שתחיה הצליחה לשחוק זוג בלמים אחרי 20K ק"מ ברכב חדש דנשדש שנקנה מהניילון.

ככה זה כש 100 מטר לפני רמזור אדום / שלט עצור נותנים גז , ואז 30 מטר לפני נזכרים שגם צריך לעצור.

כנ"ל בפקקים כשנדבקים לתחת של הרכב שנוסע לפני ולא שומרים מרחק, ואז גז -> ברקס -> גז ברקס ....

וככה הולכים בלמים אחרי 20K ק"מ.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אתה צודק nepet, אבל כאן מדובר על החלפה של דיסקים אחוריים בעוד שנהיגה באופי כפי שאתה מתאר תגרום לשחיקה בעיקר בבלמים הקידמיים.

אני לא אומר שזאת סיבה לוותר על הרכב, אבל שווה לשאול את המוכר ולבדוק האם יש לו הסבר הגיוני להחלפה.

מרווח הטיפולים בדגמים האלו הוא אכן שנתיים או 30K קילומטרים. באופן אישי, אני ממליץ לך להחמיר עם שגרת הטיפולים הזאת ולהחליף שמן מנוע ופילטר לפחות פעם בשנה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אתה צודק nepet, אבל כאן מדובר על החלפה של דיסקים אחוריים בעוד שנהיגה באופי כפי שאתה מתאר תגרום לשחיקה בעיקר בבלמים הקידמיים.

אני לא אומר שזאת סיבה לוותר על הרכב, אבל שווה לשאול את המוכר ולבדוק האם יש לו הסבר הגיוני להחלפה.

מרווח הטיפולים בדגמים האלו הוא אכן שנתיים או 30K קילומטרים. באופן אישי, אני ממליץ לך להחמיר עם שגרת הטיפולים הזאת ולהחליף שמן מנוע ופילטר לפחות פעם בשנה.

תודה רבה על התגובות של כולם,

קראתי מה רשמתם ,ובקשר לעניין הבלמים,אני אשאל את המוכר קצת יותר פרטים,האם זה באמת משמעותי גם אם החליפו אחרי 17 קמ" ולא אחרי 30 ק"מ בלמים ,הרי זה תרבות נהיגה בסופו של דבר או כשל מכני שאני לא יודע עליו?

פורסם

תיקון קטן.

לא מחליפים בלמים אחרי 30K.

ב 30K מחליפים שמנים / מסננים וכל מה שנדרש לפי הוראות יצרן.

חלקים שנצבר בהם בלאי (בלמים / מצבר / מגבים ) מחליפים לפי הצורך ולא כל טיפול.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...