Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה לאוזניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קח המלצה: אוזניות in-ear של חברת BOSE

http://www.bose.com/controller?url=/shop_online/headphones/audio_headphones/in_ear_headphones/index.jsp

אל תיבהל מהמחיר (כ450 שקל בארץ), כי אני אישית ראיתי אותם בAMAZON ב40 דולר, ובסוף קניתי אותם בארץ דרך יד שתיים ב100 שקל בלבד. שווה בדיקה (ראיתי אותם פעם ב200 שקל ביד שתיים, אני מאמין שניתן להגיע לפשרה).

...באמת, אבל ב-א-מ-ת הסט in-ear הכי טוב ששמעתי אי פעם בחיי.

מתעלה על כל מה שפגשתי מבית AKG, סנהייזר, ואפילו SHURE. (ושמעתי לפחות 10 זוגות אוזניות in ear לפני שבחרתי את אלה).

בזמנו התלבטתי בינו לבין הHD595 של סנהייזרה (אוזניות ביתיות גדולות), אבל אחרי כחצי שנה שהן אצלי, הגעתי לחנות כדי לקנות גם את הסנהייזר הגדולות - ופשוט וויתרתי. ההבדל בין הגדולות לקטנטנות הללו, פשוט לא גדול מספיק בשביל להשקיע 1000 שקל נוספים.

יש לי 2 סטים של אוזניות מבית AKG מהסדרות הגבוהות, והבוס פשוט אוכל אותם בלי מלח. צליל הרבה יותר מאוזן, הרבה יותר נקי ועם זאת מספיק באס ופירוט בגבוהים.

באמת מומלץ.

בברכה!

יונתן.

פורסם

אני ממליץ על אוזניות Sennheizer.

אצלי כבר מעל 3 שנים.

לא זולות אבל עומדות בכל התעללות מצידי: רכיבות אופניים, חדר כושר.

אגב, אם השימוש כולל שימוש ספורטיבי - ממליץ מאוד על סידרה ירוקה ובפרט על הדגם:pmx70 שלא זז מהאוזן בכל תנאי.

KIA NIRO PHEV 2020

טויוטה קורולה HYBRID 2019

פורד פוקוס 1.6 PS 2012 - פ, LR DISCOVERY 3 2006 HSE

פיאט טיפו 2.0 16V ידנית - מתגעגע

פורסם

סתם בשביל הקוריוז - מי מכל מי שהמליץ על סנהייזר שמע אי פעם את האוזניות שהצעתי?

השאלה לא נועדה בשביל להקניט חלילה, אבל אני חייב להודות שמעולם לא שקלתי לקנות את האוזניות של BOSE כי מעולם לא שמעתי עליהם (לפחות לא בתחום האוזניות).

לפני הרכישה, ביצעתי לפחות מספר מבחני השמעה, על אותו הנגן, עם אותה רשימת השירים, ובחנתי באופן אישי בין היתר את IE7 IE8 וCX500 - שלפחות שניים מהם נמצאים בסטים הכי יקרים של סנהייזר.

בנוסף גם בדקתי מספר סטים של SHURE (מהסדרות היקרות), וגם כמה סטים של AKG.

כמו שאמרתי כבר - הסט של בוס נתן לי את המענה הטוב ביותר - בייחוד בתחום הצלילים הגבוהים - ברוק וגיטרה חשמלית.

הבעיה עם האוזניות הקטנות היא שהן מתמודדות דיי קשה עם עומס צליל גבוה ומתחילות לצרום כשהצליל הופך לעמוס מדי (דוגמת רוק כבד, טראנס וכו'), הבוס היו היחידות שהצליחו לעמוד בעומס בכבוד - וברמה שלא תבייש אוזניות ביתיות.

ברוב המקרים, ובהרבה פורומים של אודיו - הבחירה הטבעית כמעט הינה סנהייזר - לא משנה באיזה קטגוריית אוזניות, ובסופו של דבר זה תלוי בטעם של המאזין, אבל לדעתי זה יהיה פספוס לקנות אוזניות כלשהן - לפני שמיעה של הסט הזה שהמלצתי.

(לח"מ אין מניות/אופציות או כל אינטרסים אישיים אחרים בפרסום החברה - אני פשוט באמת התפלאתי כשגיליתי אותן)

בברכה!

יונתן.

פורסם

אני שמעתי - ומחזק לגביהן.

במחיר שלהן לIN EAR - אין תחרות.

חברים הזמינו מEBAY סט כזה מארה"ב ב20 דולר כולל משלוח.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ב 150 ש"ח אני ממליץ על AKG 412 (זהות ל K24 ,פתוחות) או K414 (זהות ל לK26, סגורות )/ יש לי כאלה, פשוט מצויינות. התאימו לנגן שלך כמו כפפה ליד.

אם אתה מוכן להגיע לת"א , ניתן גם לשמוע אוזניות AKG (מבחר דגמים) בחנות כלי זמר בדיזנגוף סנטר:

http://www.kley-zemer.co.il/category/akg-headphones

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נצל"ש

חברים תוכלו בבקשה להמליץ על אוזניות רגילות רק שיכללו גם מיקרופון.

המטרה לשמוע מוזיקה ולצפות סרטים בד"כ מהמחשב הנייד, תקציב נמוך לא צריך להתפרע (אפשרי גם מEBAY).

פורסם
ב 150 ש"ח אני ממליץ על AKG 412 (זהות ל K24 ,פתוחות) או K414 (זהות ל לK26, סגורות )/ יש לי כאלה, פשוט מצויינות. התאימו לנגן שלך כמו כפפה ליד.

אם אתה מוכן להגיע לת"א , ניתן גם לשמוע אוזניות AKG (מבחר דגמים) בחנות כלי זמר בדיזנגוף סנטר:

http://www.kley-zemer.co.il/category/akg-headphones

יש לי את הסט הזה, וגם את המקבילה שלו בin-ear (אני חושב שהדגם של הקטנות זה K324P).

שניהם עבדו אצלי כשנה - עד שפשוט התעייפתי מהסאונד שלהם. הוא פשוט חד מדי, והבס טיפה חזק מדי.

בתור אחד שנוסע ושומע מוזיקה כשעה וחצי לכל כיוון באוטובוס (בדרך לבסיס) - חשוב לי אוזניות שאני לא אתעייף לשמוע איתם, וזה לא המקרה של AKG.

באופן כללי - AKG - מתאפיינים בצליל מאוד מפורט, אבל גם מאוד חד ומעייף לאורך זמן.

מצאתי את עצמי לא פעם מנחית את האקוולייזר של הנגן, או אפילו מנמיך לווליום נמוך רק כדי להמשיך לשמוע איתן.

אגב - גם אני משתמש בCOWON, אבל בדגם הA3 (נגן מעולה כשלעצמו!).

לשאלת lethal acid - אם מדובר בתקציב של 40-90 שקל, אין כל כך מה להמליץ, כי ככל הנראה זה יהיו אוזניות דיי סתמיות, במיוחד אם אתה מחפש כאלה עם מיקרופון מובנה (כמובן שקיימים סטים מאוד איכותיים - אבל הם גם עולים בהתאם).

לדעתי - שווה לבדוק סדרות זולות של KOSS, יש עליהם ביקורות לא רעות בכלל ברשת. אין לי נסיון אישי איתם, אבל אם הייתי מחפש משהו פשוט - כנראה שהייתי הולך עליהם. בכל מקרה, אל תקנה בלי לשמוע. ואל תיתן למחיר לבלבל אותך - אוזניות יקרות עדיין לא אומר טוב יותר.

בברכה!

יונתן.

פורסם

אחרי השוואה בין KOSS PORTA PRO לבין AKG 412,

בחרתי ב AKG.

נכון שהבס בולט, אבל זה נעשה במכוון לנגנים נחותים מ COWON.

ב COWON צריך להשאיר את האקווליזר על FLAT.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בAKG יש לי זוג גם של 414 וגם של K26P , שמעתי את ה412 - אני לא סובל אוזנייות פתוחות.

ואכן הבאס קצת חזק מדי בהן למרות שמרשים שהוא נשאר טוב גם מסה"כ מגבר של נגן.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
בAKG יש לי זוג גם של 414 וגם של K26P , שמעתי את ה412 - אני לא סובל אוזנייות פתוחות.

ואכן הבאס קצת חזק מדי בהן למרות שמרשים שהוא נשאר טוב גם מסה"כ מגבר של נגן.

ליביו

הבאס של AKG פחות מפריע לי (למרות שהוא באמת קצת חזק),

מה שמפריע לי אצלם (וזה מורגש במיוחד בנגנים של COWON) - זה העוצמה המוגזמת בצלילים הגבוהים.

הם ממש מגזימים, לרמה שהייתי צריך להוריד את האקוולייזר אפילו מתחת לFLAT. והקשת של K26 קצת קשה מדי, אז הראש מתחיל לכאוב לי אחרי כ40 דקות שמיעה רצופה.

בקיצור, been there done that, ואחרי ההתלהבות הראשונית, התבעסתי עליהם.

בברכה!

יונתן.

פורסם

שלום רב.

אם בא בחשבון אוזניות Over ear אז אני ממליץ על אוזנות של חברת Vivanco.

בס כמו שצריך שלא מתעוות בווליום גבוה.

המחיר לדעתי אמור להיות בתחום התקציב שלך. רכשתי לפני 3 שנים ועלה לי 250 ש"ח. אני מניח שהמחיר ירד מאז.

מה שכן, חובה להאזין להם קודם !!! יש להם צליל מסויים ......................

• תוכן חדש...