Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שחיפשתי חיפוש מקיף בפורום ולא מצאתי תשובה חד משמעית

יש לי סובארו אימפרזה 2006 מנוע 1600 (עגלה אמיתית) .

אני כותב על מנת לשאול לגבי גודל הרמקולים :

מקדימה 6.5 אינץ ?

בדלתות האחוריות כמה?

ובמגשים? יש בעיה להתקין שם בגלל החגורה? גם ב2006?

תודה רבה מראש

פורסם

היה לנו במשפחה את הרכב הנ"ל שנת 2006 בצורתו החדשה אני זוכר שמקדימה ומאחורה החורים ממש קטנים 4 אינצ' או מקסימום 5.25,אכן מאחורה יש בעיה בהתקנת רמקולים 6X9.דרך אגב הרכב ממש לא עגלה,הוא היה מעולה בזמן שהחזקנו אותו וממש חזק,אבל זה כבר לא לענייננו.

פורסם

לי יש אימפרזה שנת 2004 ובדלות מקדימה התקנתי קומפוננט 6.5

במגש האחורי לא הייתה לי בעיה והתקנתי רמקולים של 6.5 אינטש מכיוון שרמקול 6X9 דרש הגבהות ולא רציתי לעשות את זה

פורסם

אני יכול לתת לך שיטה לבדוק אבל אני ממש לא בטוח אז כך זאת בחשבון.

אפשר לבדוק קוטר חיצוני איפה שיש את ה "עיגול" ולחלק ב 2.54 (2.54 מ"מ=1 אינץ').

לדוגמא:אם יש לך קוטר חיצוני (אני מקווה שאתה יודע מה זה קוטר ,לא רדיוס!) של 10.2 מ"מ ותחלק אותו ב 2.54 יצא לך 4 אינץ' וזהו הרמקול שתיצטרך.קוטר חיצוני זה העיגול שעליו מבריגים את הברגים ולא זה שאליו ניכנס המגנט שים לב!

פורסם

מה הולך פה ?מישהו מודד\מדד בכלל ?

מקדימה זה 6.5 ,אם זה רמקולים אם מגנט גדול אז תצתרך הגבה

בדלתות מאחורה זה 5 ,ואם תשתמש בהגבה אז גם כן 6.5

במגש האחורי משנת 2003 שיש קופסאה שחורה קטנה שלא מאפשרת 6X9

אלאה רק 6.5

וכל זה וודאי ולא תאוריות\ניחושים

0502222535 לחלקים :-P

פורסם

לבחור שמעליי-

המון תודה על התגובה .

מקדימה 6.5 קניתי סט מורל טמפו. ידרוש הגבהה?

ומאחורה קניתי קוקסיאלים מורל פולס 5.25

יכנס טוב?

פורסם

היום אני ואורי בדקנו, והגודל הוא אכן 5.25 אינצ' ( מוזר שאצל המורה שלי נכנסו 4 אינצ' באותו שנתון- 2006 ). :?

הפולס יושבים טוב מאחור והחלון לא מפריע, מה שאי אפשר להגיד על הטמפו שישבו מקדימה.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם
באימפרזה שלך היתה הכנה לרמקולים במגש או שאתה עשית?

בפח עצמו שמתחת למגש היו חורים ל 6.5 אבל מעל יש מין שכבת קרטון רק אותה חתכתי

חוץ מזה שבדיוק מתחת לחור של הרמקול הימני היה מין משהו לא מזוהה שחור כזה עם סליל בפנים אז הוצאתי אותו משם והזזתי אותה הצידה שלא יפריע לרמקול

• תוכן חדש...