Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

כמו שחלקכם יודעים אני מנסה לעבור לCARPC , אך מכרטיס קול עולה כ 1K , וספק עוד כ 500 ש"ח וזה לא כסף זמן שיש לי כרגע .

אז חשבתי אולי מכל הדברים שיש לי אני יכול לעבור לcarpc ללא עלות גבוהה במיוחד .

ברשותי ממיר מתח ל 230wat ברכב .

2 מחשבים ביתיים רגילים (שצריך לבחור אחד מהם) - ולפטופ.

לגבי הכרטיס קול יש לי את ה sherwood xn-1000t שהוא קרוס אובר .

וכמובן מסך 7" (שבקרוב יוחלף לטאג')

השאלות שלי הם :

האם אני יכול להפעיל את המחשב באמצעות הממיר מתח באופן קבוע ? עם הספק הרגיל של המחשב ?

האם הקרוס אובר יכול לשמש אותי כעזרה לכרטיס קול ? ולהשתמש בכרטיס קול הרגיל של המחשב(5.1) ?

אני כבר מת להוציא את הפיוניר לא נוח לי להישאר עם 2 מכשירים ולתזמן בינהם .

תודה מראש

יעקב

ד"א

DJ GUTZ לא הספקי לקרוא את התגובה שלך , סורי . אשמח אם שוב תשטף אותי .

מנהל אשר התריאה אותי לפני שניה, רק אם תוכל לדבר איתי בה"פ חלה כאן אי הבנה.

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

ויי עד שרשמתי :\

אתה יכול כל מה שאתה רוצה אבל איכותי ונטול בעיות זה לא יהיה

להשתמש בממיר מתח - אפשרי רק תוודא שהוא יכול להחזיק את המחשב שאתה רוצה מבחינת הספק

תצפה לרעשי אדמה שניתן לרוב לפתור אותן עם ground טוב לקופסא של הממיר מתח

אתה יכול להשתמש בכרטיס קול המובנה ולהוציא סטיראו לקרוס אבל איכותי זה לא יהיה

זה יכול להיות נורמלי וסביל כל עוד הכרטיס קול סבבה ולא על הפנים כמו במחשבים ממש ישנים

דרך אגב המחירים שהבאת פה לא ממש ריאליים

כרטיס קול נורמלי לא עולה 1k ( רק היותר רציניים כן , ואפילו יותר.. ) אלא 100-300 שקל..

ספק לא חייב לעלות 500 ( m2 לדוגמא עולה 250-300 בערך )

זהו נראה לי

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אם אתה אומר ככה אז אני מוכן להוציא 500 ש"ח על הכל ולגמור נושא בלי יותר מידי בעיות ...

בוא תרשום לי מה מאיפה אפשר לקנות את הספק ואיזה כרטיס קול נומאלי אני צריך וזהו .

תודה רבה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

זה מאוד תלוי במחשב שתשתמש

תבדוק כמה וואט הוא צורך ( יש מחשבונים באינטרנט )

ותגיד לי אם יש לו pci , pcie או שאתה צריך בכלל כרטיס קול usb

ונוכל להתקדם..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

לפי מה שאתר של asus אומר אני צריך מינימום 350 watt / 400watt

יש לי לוח אם : dfi lan party

מעבד AMD 3800 אני חושב DUAL CORE לא בטוח

2 מאווררים

כרטיס מסך 7800GT

זיכרון 1G על שתי כרטיסים של 512 .

איפה אני יכול לקנות בארץ את הספק המתאים ?

יעקב

פורסם

אתה מתכנן להריץ crysis באוטו???

למה אתה צריך כרטיס מסך כזה??

אין ספק ייעודי לרכב שיריץ לך את הסטאפ הזה

ותשכח מלקנות בארץ...

דיברנו על זה כבר במפגש...

תקשיב לי עזוב או שתחקור עוד הרבה ותקרא הרבה לפני שאתה הולך על זה

האמת בלי לבאס או משהו נראה לי גדול עליך הפרוייקט הזה..

פורסם

גם אני חושב שכרגע הנושא הזה גדול עלי, אבל בכל זאת נותן לזה עוד ניסיון .

אין לי בעיה לשלם מזומן אבל לתת את הכרטיס אשראי סתם ככה ?! ההורים שלי קצת פרמיטיבים , ויש להם מעקב אחרי האשראי שלי .

זה המחשב הכי פשוט וישן שיש בבית .

אז מה לא מתקדמים לשום מקום ?

תודה רבה על העזרה

יעקב

פורסם

לפטופ עם כרטיס קול חיצוני (USB) לדעתי הפתרון, לפחות זמני עד שתשיג את הכסף והאישור של ההורים (כבר דיברנו על זה) ותקנה כל מה שאתה צריך בישביל להריץ מחשב רגיל (בלי ה7800GT, אני מקווה שלא באמת חשבת לשים אותו באוטו:lol:)

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

מה נשמע יעקוב ?

דבר ראשון תדע שהרכבת המחשב זה הדבר הקל בסיפור ,רוב העבודה

היא להתעסק עם ההתקנות ותוכנות שצריכות לשלוט על כל המערכת .

אבל אם חברים בפורום בעלי ניסיון יעזרו לך ,אז אני מאמין שגם את זה תעבור :-D

לגביי המחשב שיש ברשותך ,תוציא את הכרטיס מסך ותשתמש בכרטיס שיש בלוח (אם יש).

את הספק אתה יכול לבקש מחבר או קרוב משפחה ,שיזמין לך מאיביי (וגם את הכרטיס קול).

אבל הכי חשוב זה שאתה חייב מסך מגע ,בלעדיו חבל לך להתחיל את העסק.

בהצלחה

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

יקירי אני מציע שקודם תגדל קצת

גם מבחינת הכרת הנושא

גם מבחינת היכולת הכלילת

וגם מבחינת צורת הגישה שלך לנושא

לעשות קאר פיסי ב50 שקל אתה יכול, אבל אתה תצטרך להרים 2 כאלו, כי בוודאות חצי מהזמן זה יהיה בתיקונים

קאר פיסי זה לא מותרות, זה האמא של המותרות.

או שעושים את זה כמו שצריך מהתחלה ועד הסוף, בצורה מקצועית ומסודרת\

או שלא עושים את זה בכלל

זאת דעתי בכל אופן, מי שמתחיל פרוייקט כזה בקומבינות טוב לא יצא לו מזה

אני מתנצל אם התשובה שלי לא הכי נעימה לקריאה, או שקצת דורסת לך אשליות אבל חבל לי שתשקיע כסף וזמן עבודה ואז תתחיל להעלות שרשורים של לא עובד לי פה ולא עובד לי שם

פורסם

יש לי פתרון לכרטיס מסך שלך.

המחשב שלי ישמח לקבל אותו. ולהפתר מה G FORCE 4600 הישן שלי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אלי =) העלת לי חיוך ;)

זה נכון זה מותרות , אבל אני רוצה DVD ברכב(למה אין לי סיבה) , והבעיה הכי גדולה עם רוב ה DVD הפשוטים זה או שהם ב 3 חלקים (DVD , הפיונר ומסך) או שהם יקרים , או הפשוטים שאין להם אפילו אפשרות חיתוך .

אכן זה מותרות , אולי כדי שאחכה מעט עם הנושא - מקווה רק להרוויח מזה בסוף .

תודה לכולם.

יעקב

• תוכן חדש...