Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ אחרי בדיקת גולף 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

אנחנו עומדים לקנות רכב שכרגע דולקת לו מנורה זו- הממיר עצמו הוחלף לפני חודש בנוסף הוחלף בו חיישן לחץ אוויר וונטה, הבחור טוען שכל הסיפור זה מהכבלים של הפלג - ושהוא מסדר את זה.

זה מעלה אצלנו חשש שהרכב לא בסדר

הבנתי שהסיפור של חיישן לחץ אוויר זה סיפור ידוע של הגולף, השאלה אם להאמין שאין קשר בין החלפים שהחליף עד עכשיו הבחור לבין תקלה רצינית יותר שבעיקבותיה הוא מוכר

האם מישהו מזהה סממן של תקלה רצינית מהנ"ל?

אם זה עוזר אז בבדיקת רכב נרשם צריכת דלק גבוהה, HC + CO גבוה (אין לי מושג מה זה אומר), שאיבות שמן לחלל שריפה והזרקת דלק לקויה.

אנחנו לחוצים לתשובה דחוף כדי לדעת עם לקנות או לא

פורסם

קשה להבין מההודעה שלך בדיוק מה הבעיה ואיזו נורה.

אני ממליץ לקחת את הרכב למוסך שמתמחה ברכבים הללו כדי לקבל אינדיקציה אמיתית לתקלה.

מומלץ שתתחיל מכך שתציין באיזה מנוע מדובר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

במקרה הזה עדיף שאתם תתקנו את הרכב ותתחשבנו על עלות התיקון עם המוכר, ולא תתנו לו לתקן בעצמו.

אני מניח שמדובר בנורת ניהול מנוע (לאור ההחלפה של הממיר, חיישן חמצן וכו') וזאת מנורה שקל מאוד "לתקן".

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מניח שמדובר בנורת ניהול מנוע (לאור ההחלפה של הממיר, חיישן חמצן וכו') וזאת מנורה שקל מאוד "לתקן".

מה זאת אומרת לתקן" - לאפס ע"ע מחשב?

ואם זו מנורה של ניהול מנוע- מה משמעותה לאור כל התיקונים שהבחור עבר בחודש ימים שהרכב בבעלותו?

פורסם

היה לי בעיה דומה

פעם החיישן הודיע על חוסר אויר פתרון צינור משוחרר ויבש

פעם הודיעה על יותר מידי דלק פתרון פילטר דלק + מד זרימה חדש

והבעיה נפתרה

עלות מד זרימה 1000 ש"ח פילטר דלק 200 ש"ח עבודה עוד 150 ש"ח

תבדוק את זה יכול לגרום לרכב לזהם אויר או לצרוך דלק בכמויות ולא לעבור טסט

בעיקרון לא סיפור גדול

הבעיה שהיצרן מורה למוסך להחליף את זה בטיפול 100 או משהו כזה אבל הם חוסכים לנו ואז מתרחשות התקלות

פורסם

אם מאפסים והבעיה אינה חוזרת - חצי נחמה.

הבעיה היא שהרבה חאפרים פשוט עושים קומבינות בלוח השעונים ופותרים את הבעיה בכך שלא תראה את הנורה דולקת.

תיקון כזה עלול להגמר בהרבה בלא מעט כסף, כי כמו שכבר קראת חיישן בודד יכול לעלות 1000 ש"ח ויותר ואף אחד לא יכול להבטיח לך כרגע שאכן מדובר בחיישן אחד שהתפגר ולא בשלושה. על זה צריך להוסיף עבודה של המוסך (לאבחן את התקלה זה לא תמיד סיפור פשוט) ובקיצור - כדאי שתבדוק את הנושא אצל מוסך שמכיר היטב את הרכב הזה (מורשה או לא, לבחירתך. העיקר שיהיה מקצועי) כדי לקבל אומדן לגודל ההוצאה שלפניך.

פורסם

תכלס אם היתה לי גישה רק למוסך שלי הכל היה ורוד

ההחלטה היתה נופלת בשניה

אבל כיוון שאנחנו גרים בב"ש

ובמקור מהצפון ושם גם המוסך בו אנחנו מטפלים תמיד ברכב

(פשוט עקב בעית אמון קשה במוסכי הדרום אל מול הכרות רבת שנים של המוסך בצפון)

אנחנו בבעיה

כמו שזה נראה - נצטרך להמר

לקחת את הרכב עם חשש לתקלה

( - למרות שהבחור היה במוסך ושם טענו שזו בעית של מגע של כבל פלג כוייל וכרגע המנורה לא דולקת)

או להתקע בלי רכב עוד שבוע כי אין שום דבר שעונה על הדרישות שלנו כרגע ביד 2

אבל תודה על המידע

פורסם

אני מציע לך לקפוץ למכון הבדיקה של חבר הפורום שממוקם באזור התעשייה עמק שרה בב"ש - מכון מונדיאל בניהולו של דוד בריזלאי. מהכרותי הקצרה איתו, מדובר באדם מקצועי ששמח לעזור ואני מאמין שיוכל לתת לך חוות דעת נוספת על התקלה.

כאחד שכבר שמע, ראה ונכווה בעצמו - אני לא ממליץ לכם להמר בנושא הזה.

• תוכן חדש...