Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

ברשותי רכב ליסינג מסוג מאזדה 3 חדשה (פחות מחודש על הכביש ופחות מ-1500 ק"מ...).

השבוע רכב נכנס רכב (פזו 106) ברכב שלי בצידו השמאלי אחורי(בחלק של הגלגל האחורי והפגוש) בעת שהרכב חנה בלילה.

לא נכנס למקרה התאונה, אבל מה שחשוב לציין הוא שבפזו נהרס הפגוש הקידמי, הרדיאטור הלך וכך גם הכנף הקדמית. במאזדה נדפקה הכנף האחורית והפגוש האחורי (מה שניתן לראות לכאורה) אך ממבט מעמיק ניתן לראות שגם בפנים נדפק משהו.

בעת הנסיעה הרגשתי שההגה מושך שמאלה, נורית הגה כח נדלקה, נורית אנטי החלקה גם נדלקה וההגה היה קשה מאד.

מכיון שהרכב שייך לחברת ליסינג, אני רגוע שהטיפולים והתיקונים שמבוצעים על-ידה הן מהמעולים שיש...(כמו למשל החלפת דלת בדלת תחליפית ביונדאי אקסנט שהיתה ברשותי פחות משנה) וכדומה...

השאלות שלי הן:

1. מדוע נדלקו הנוריות? הגה משך שמאלה? וההגה היה קשה (למרות שהתאונה היתה מאחור)?

צריך לציין שלאחר כיבוי המנוע והתנעתו מחדש, הנוריות לא דלקו.

2. האם ניתן לבקש/לדרוש מחברת הליסינג רכב אחר במקום הרכב?

מצורפות תמונות.

פורסם

כבר פגיעות ב-3 החדשה? חראם...

אין עילה לבקשת רכב חדש. לא נראה שיש פגיעה קשה אבל אולי כדאי שתבקש שיחליפו את הצמיג, יכול להיות שהוא ניזוק.

אולי אפשר גם לבקש בדיקה במכון בדיקה מוסמך? או לנסות להגיע בעצמך עם הרכב למסוך כדי לתקן? זה תלוי ביחסייך עם קצין הרכב ומיהי חברת הליסינג.

כמובן שלא בטוח שיש קשר בין הנורות לתאונה, אולי תקלה, אבל כדאי לבדוק.

שבוע טוב!

פורסם

לא יודע למה אבל יש לי הרגשה שזה היה בגשם או שהיה כתם שמן כלשהו על הכביש ומערכת

בקרת האחיזה עבדה, ומכיוון שעלית מיונדאי למאזדה אתה לא מכיר מהי הרגשת המערכת.

דרך אגב בזמן עבודת המערכת הנורות נדלקות וכשמסיימת לייצב את הרכב הן נכבות כאילו לא היה דבר.

האם ישבת לקרוא את ספר הרכב?

פורסם
תצרף תמונה שבה רואים את כל הרכב לא רק את האיזור שניזוק.

לצערי אין לי אחת כזו.

לא יודע למה אבל יש לי הרגשה שזה היה בגשם או שהיה כתם שמן כלשהו על הכביש ומערכת

לא, זה לא היה בגשם או כתם שמן, פשוט אדם (כמו שהבנתי בעל רשיון נהיגה כחודשיים) שניסה לבצע פניית פרסה , ותוך כדי ניסה לעלות על המדרכה המקבילה לרכב שלי ובעת לחיצה על דוושת הגז ומהלחץ המשיך בכל הכח גם אחרי שירד מהמדרכה עד שנבלם ע"י הרכב שלי.

פורסם

אבנר לא הבנת אותי לחלוטין.

כל מה שכתבתי דיברתי עלייך ועל המאזדה שלך ולא הייתה בתגובתי כל התייחסות לרכב הפוגע.

ואחרי התגובה שלך נראה לי יותר שהבעיה שלך היא ב-"אי הכרת רכבך".

פורסם
אבנר לא הבנת אותי לחלוטין.

כל מה שכתבתי דיברתי עלייך ועל המאזדה שלך ולא הייתה בתגובתי כל התייחסות לרכב הפוגע.

ואחרי התגובה שלך נראה לי יותר שהבעיה שלך היא ב-"אי הכרת רכבך".

לא היה כל כתם שמן או גשם בנסיעה לאחר התאונה (יום אביבי למדי).

התחלתי את הנסיעה בתוך העיר (שתי הנורות לא דלקו עדיין) וכאשר נכנסתי לאיילון צפון (שלא היה עמוס או פקוק) והגברתי מהירות אז החלו הנורות להדלק וכל השאר...

אנקדוטה קצרה: כשקיבלתי את הרכב, לא היה בתוכו את ספר הרכב (כמו לעוד אנשים שקבלו את הרכב) ואני התעקשתי שיספקו לי אחד וקראתי את כל הספר בצורה פרטנית (למרות שאת הספר של יונדאי לא פתחתי בכלל) .

• תוכן חדש...