Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת לא מסתדר לי לאהוב XJ יחד עם A8, שהן מכוניות כל כך שונות (גישה, קהל יעד, מראה).

הA8 משעממת ליד S קלאס או סדרה 7 או אפילו לקסוס LS (מבחינה טכנולוגית).

Insane things comes from insanely people.

• תגובות 163
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
החלק שערכו השוואה בין S63 AMG לבין ה760i היה נראה כלכך מיותר שאני לא מוצא מילה שיכולה לתאר את זה.

לא מיותר, פשוט לא עשוי כמו שצריך, לא ממש הרחיבו בעניין הטכנולוגיה שזה "הדבר" במכוניות הללו מכיוון שהטכנולוגיה של היום במכוניות הדגל של גרמניה, היא הטכנולוגיה של מחר במשפחתומטית הממוצעת.

לפעמים יש הרגשה שהם לא יודעים לעשות STOP על השעשוע ולתת קצת תכלית.

דריפטים במכוניות פאר זה פשוט דבילי לטעמי (למרות שהצילום והעריכה ברמה גבוהה במיוחד במבחן הזה).

נ.ב

האסטון הזו זה משהו....:oops:

פורסם

אסטון החריבו את הליין שלהם מאז הV8 VANTAGE שיצאה להם יפה מדי.

הLEDס הדוחים האלה משתלטים על כל המכוניות היפות:?

פורסם
קצת לא מסתדר לי לאהוב XJ יחד עם A8, שהן מכוניות כל כך שונות (גישה, קהל יעד, מראה).

הA8 משעממת ליד S קלאס או סדרה 7 או אפילו לקסוס LS (מבחינה טכנולוגית).

90% מהגאדג'טים הטכנולוגיים שיש לרכבים האלו הם לגמרי מיותרים.

מי צריך לשלוט עם כפתור על הגובה של משענות הראש במושב האחורי?

אף אחד לא משתמש ברוב הדברים האלו.

מבחינתי שהרכב ידאג לי ושאני לא אצטרך לעשות שום דבר חוץ מלהרגע ולנהוג רגוע, ואז להצמיד את הדוושה לרצפה כשאני רוצה לנהוג מהר. זה לוקסוס אמיתי, לא מליון כפתורים שמחוברים למערכות לא מעניינות.

ביגואר אני אוהב את האבסורד של רכב מנהלים עם המון כוח וגרסאות מטורפות (XJR).

בA8 אני אוהב את עיצוב הפנימי המשעמם והסולידי (בגלל זה אני אוהב יותר את הגרסה הקודמת והשמרנית יותר).

פורסם

ה400 כ"ס שמפיק המנוע העתיק של הXJR נראים עלובים לעומת מפלצות כמו S63 או 760i או S8.

גם הA8 טכנולוגית מאוד, וסולידית יותר מXJ שמשדרת יוקרה הרבה יותר מהאודי שנראית כמו...כל אודי אחרת כמעט (להדיוט ממוצא).

פורסם
אסטון החריבו את הליין שלהם מאז הV8 VANTAGE שיצאה להם יפה מדי.

הLEDס הדוחים האלה משתלטים על כל המכוניות היפות:?

קשה לא להיות קטנוני, אבל אלו לדים רגילים :wink: .

emotion of motion

פורסם
דיסקובר, טוב לדעת מתי באמת מציגים את הA8 החדשה. ניסיתי לברר באינטרנט ולא מצאתי כלום.

היום יצאה ההודעה רשמית, הA8 החדשה תוצג ב... סוף החודש :-) (יום שני, ה3 בנובמבר).

http://www.worldcarfans.com/109111923146/audi-a8-world-debut-announced

6571837.jpg

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מישהו הצליח להבין איפה ברומניה נמצא הכביש הזה ?

דני G.

הכביש הזה מציע מראות נוף מדהימים, מהיפים שראיתי בחיי ומומלץ לעבור בו באזור אוקטובר, כאשר נותר עוד קצת שלג בפסגות הקרפטים. אם אתם מגיעים לרומניה, זה פשוט must לעבור בו.

:idea:
פורסם

חכו רגע, למרצדס אין עוד גירסה של הS קלאס שנקראת S65? או שאני טועה? ולפי דעתי הגיע הזמן למבחן כזה שיראה מה הרכבים מסוגלים לעשות.

פורסם

אני מבולבל

הסטיג הלבן זה היה Julian Bailey לפי מה שאני זוכר, אז מתי שומאכר נכנס לתפקיד? והאם זה היה בסה"כ גאג קומי עם הסוזוקי או ש... פאק אין לי שמץ של מושג. מישהו מוכן להסביר לי?

פורסם

זה הכל היה גאג קומי. חוץ מהזמן שהוא נהג בפרארי, זה היה הרכב הפרטי שלו ד"א.

מיכאל שומאכר הוא לא הסטיג. הקטע עם הליאנה בסוף היה הדרך שלהם להבהיר שהוא לא הסטיג בלי להגיד את זה בבירור.

בפרק הבא הפרארי תורד מהלוח זמנים שלהם.

פורסם

מישהו יכול לתת קישור להורדה באיכות HD כי כל הקישורים שהעלו אני לא מצליח להוריד מהם תודה.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

• תוכן חדש...