Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפרק השלישי היה מדהים לדעתי, אחד הפרקים היחידים שאפילו האורח עניין אותי.

אחח, אולי יום אחד תהיה אצלי בטא מונטה-קרלו:cry:

TFSI Power

• תגובות 163
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שוב פעם התאכזבתי מהפרק.

לא הבנתי מה הקטע של הצפלין עם הקראוון ומה הקשר של זה ל גייאדו ?

לנצ'ה? יצרנית מופלאה, טוב שזה מה שהם חושבים. שיהיה להם לבריאות.

עונה צולעת וחבל !!

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
עונה צולעת וחבל !!

:mm_yeah:

אם בעונה הקודמת הייתי מצפה לימי ראשון,פה כבר זה לא מעניין \ תופס עדיפות כלשהי :(\

תוחזר טופגיר הכיפית לאלתר ! :evil:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הסיבוב של הסטראטוס היה פשוט גאוני!

זה באמת היה חלק מהחלקים הכי טובים של התוכנית אי פעם.

ממש כיף לראות אותו.

חבל רק שאת הקטע עם הצפלין לא חתכו טיפה.

וכל הכתבה על הלנציות למיניהן לא מתאימה לתוכנית, אלא יותר לסרט תעודה על לנציות. אם היו משחררים סרט כזה הייתי צופה בו.

פורסם

בפרק הבא :

On the next episode of Top Gear, Clarkson goes where no man in a small French hatchback has gone before, Hammond finds a novel solution to the problem of airport delays and a trio of super-fast SUVs are on and off the track.

Jeremy heads off to Belfast to give the tiny Renault Twingo 133 an extreme shakedown that involves driving deep into Belfast's new sewer system. If you've ever been trapped for hours in an airport waiting for a flight, you've probably wondered how a journey involving jet engines can end up being so slow. Well, Hammond is setting out to prove that this needn't be the case by staging a race between some assorted runway support vehicles.

Meanwhile, Sherlock Holmes director Guy Ritchie is our star in a reasonably priced car.

נשמע הרבה יותר טוב משני הפרקים האחרונים...

פורסם

הפרק השני היה מגעיל מה זאת המכונית הזאת שהם בנו חחח

יש לי תשלישי אני אראה אותו מחר בלילה

ד"א זה פעם ראשונה שלי שאני רואה טופ גיר, מה אתם אומרים כדאי להוריד פרקים מעונות אחרות?

פורסם

ד"א זה פעם ראשונה שלי שאני רואה טופ גיר, מה אתם אומרים כדאי להוריד פרקים מעונות אחרות?

עונות קודמות מומלץ.

אם אתה חפץ בתרגום אז מדי פעם בערוץ "אגו". זורקים איזו "עצם" עם פרק .

כמו כן אגו מפגרים בעונה מאחור כולם ( כולמר "העונה החדשה" שלהם, היא 13 כאשר בעולם העונה כבר 14)

פורסם

אין לך על מה להתפלא.

מילא העונה היו פרקים סבירים\מהנים - עוד היית מתגעגע לראשון שאחרי זה ו"מצפה" (בערך) לפרק הבא.

בגלל שזה לא מהנה (ואפילו משעמם ברמות) פרח מזכרונך להוריד ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

את האמת אני אהבתי את הפרק הרביעי. כמו גם את השלישי.

אני לא מבין את חלקכם. אתם אומרים שאתם רוצים מבחני רכב יותר רצינים אבל כאשר הם כן עושים את זה אתם מתלוננים שזה לא מתאים לפורמט?

תחליטו.

בפרק הרביעי קלראקי בודק את ה-X5 גרסת M מול אודי Q7 עם מנוע דיזל ענק מול ריינג' רובר על המסלול.

כמו כן יש עוד מירוץ מטומטם (אבל מצחיק) בסגנון המירוץ של האוטובוסים מהעונה הקודמת (או זו שלפניה). כרגע לא אגלה במה הוא עוסק.

וג'רמי בודק רנו טווינגו ספורט, כרגיל בדרך מקורית ומצחיקה.

בסה"כ אני אהבתי את הפרק הזה. אבל אולי זה כי אני כבר לא מצפה מהם להרבה מאד רצינות והשלמתי עם זה שהם תוכנית לבידור נטו.

• תוכן חדש...