Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני אני צריך עזרה בבחירת רכב חדש. חבר שלי מחליף את הרכב שלו מהעבודה ופנה אליי.

הרשימה היא כזאת:

ביואיק רנדוו

שברולט קאפטיבה

פורד אדג'

איזה מהג'יפים הבאים עדיף ? יש לציין שאין שום כוונות להיכנס איתם לשטח. מדובר במשפחה בת 4 נפשות. חשוב שהרכב יהיה נוח.

תודה מראש,

לידור.

פורסם

הביואיק רנדוו כבר לא נמכרת בישראל.

הפורד אדג' הוא רכב מאוד אמריקאי באופיו, רך ומאוד נוח, אבל ההתנהגות כמובן נפגעת מזה השאלה עד כמה זה חשוב לו.

שברולט קפטיבה גם הוא לא מצטיין בהתנהגות אבל הוא דיי נוח. יש גרסת דיזל חסכונית יחסית וגרסת בנזין מאוד חזקה, מה הוא בוחר?

ישנם ג'יפונים יותר טובים יותר כמו מיצובישי אאוטלנדר והונדה CRV וגם יונדאי סנטה פה שהוא גדול יותר ולאחרונה החל שיווק גרסה מעודכנת ומאובזרת יותר וגם חזקה.

פורסם
הביואיק רנדוו כבר לא נמכרת בישראל.

הפורד אדג' הוא רכב מאוד אמריקאי באופיו, רך ומאוד נוח, אבל ההתנהגות כמובן נפגעת מזה השאלה עד כמה זה חשוב לו.

שברולט קפטיבה גם הוא לא מצטיין בהתנהגות אבל הוא דיי נוח. יש גרסת דיזל חסכונית יחסית וגרסת בנזין מאוד חזקה, מה הוא בוחר?

ישנם ג'יפונים יותר טובים יותר כמו מיצובישי אאוטלנדר והונדה CRV וגם יונדאי סנטה פה שהוא גדול יותר ולאחרונה החל שיווק גרסה מעודכנת ומאובזרת יותר וגם חזקה.

זה מה שהציעו לו מהעבודה, אני לא יודע. צריכת הדלק לא ממש חשובה כי יש לו דלקן. עוד מישהו יכול לתת חוות דעת ?

• תוכן חדש...