Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אל תסתכל על השינוי המידי, אבל בעתיד כשכל בנאדם ירצה לקנות רכב ותהיה לו האופציה לקנות אותו ביבוא מקביל בהרבה פחות, ואני אתקע עם הסיאט שליי שבגלל ש"הייתה לי אחריות" (ממש אחריות כן, צ'מפיונס אמינים כמו זיוף של קרוקס) אמשיך לאבד ממנה ערך ולא תהיה לי ברירה אלא למכור אותו בפחות וזה רק בפן המידי כשייקרה השינוי הזה.

אבל מה גורם לך לחשוב שאם כולם יעדיפו לקנות ביבוא מקביל היבואנים לא יורידו את מחירי המכוניות שהם מייבאים? לא תהיה להם ברירה, הם יפשטו רגל אם לא.

הכמות של היבוא המקביל הוא נמוך בעשרות אחוזים וגם לדעתי לא ישתנה.

עם כל זה שהמחיר הרבה יותר זול,לאנשים אין כח ואין זמן להתעסק עם זה. ביטול האחריות ירתיע המון לקוחות פונטציאלים,ושוק הליסינג שהוא החזק ביותר כיום בענף לא יתעסק עם מכוניות מיבואות.

הפסדת פה נתח שוק ענקי. היבוא המקביל לא יפגע בצורה משמעותית ביבואניות הרכב ומי שיפסיד מכל המהלך הזה כמו תמיד זה האזרח הפשוט שרוצה למכור את הרכב הפרטי שלו.

פורסם

יותר ויותר אנשים מזמינים רכב דרך יבוא מקביל במיוחד ברכבי היוקרה, שם ישנו הבדל של עשרות אחוזים, היבואנים הרשמיים לא יוכלו לשבת בשקט ויאלצו להוריד מחירים.

אני מאמין שתוך מספר שנים נושא היבוא המקביל יתפוס תאוצה ויחדור לשוק.

הבעיה נכון להיום היא שמשרד התחבורה לא מקיים מדיניות אחידה וברורה לגבי אחריות הרכב של יבוא מקביל במוסכי היבואן

עד שעניין זה לא יוסדר במלואו, לא נראה צמיחה בשוק היבוא המקביל.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...