Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיות בגולף יתחילו כשאנשים מנסים לחסוך כמה שקלים פה ולעשות קומבינה שם .

אין תחליף למקצועיות וגולף (ושאר האירופאיות) הוא לא רכב לקמצנים שמחפשים לקמבן במקום לשים חלק מקורי.

החלקים לא עד כדי כך יקרים ולא חייבים להשיג אותם דרך החברה, אז אין ממש סיבה לחסוך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נסעתי על כל הדורות של ה-GTI כולל הראשון (לא כולל דור 6) בחלקם הגדול על המגבלות.

הציטוט למעלה מדויק למדי והייתי כולל בו גם את הדור השלישי המאכזב. נכון, היום המצב הרבה יותר טוב..

אז שניכם (שבמקרה נוהגים על Z4?) שני בוחני הרכב המהוללים שמצליחים לראות את מה שכל עיתונאות הרכב לא רואה.

GTIMK1=חרא, GTI Mk2(המדהימה)= חרא, GTI MK3 חרא (הGTI היחידה שאתם צודקים לגביה, אבל דוקא אותה אתה מחריג כ"סבירה"),וכו'.

שתהיה לי שניכם בריאים, כנראה שממרומי מגדל השן של נהיגה ב Z4, כל "רכבי העם" נראים כמו מכוניות צעצוע.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שוב אתה מכניס את עניין הZ4 בדלת האחורית, ומסייג את הדעה האובייקטיבית והדומה (גולף MK4=לא אוטו טוב) שלי, של MK3 ושל עוד הרבה אנשים, בעובדה שבגלל שאנחנו משווים את זה לרכב ברמה אחרת אז בעצם הדעה אינה ראויה להתייחסות.

אז לידיעתך לדעתו של MK3 הZ4 שלי היא GTI MK4 בעולם הZ4 (קרי, עגלה לא מהודקת לעומת הM שלו). החיים במגדל השן אינם כה יפים ובטח שלא מאוחדים.. הנה נשמט הבסיס לתיאוריה המבוססת שלך :lol::lol:

פורסם
אז שניכם (שבמקרה נוהגים על Z4?) שני בוחני הרכב המהוללים שמצליחים לראות את מה שכל עיתונאות הרכב לא רואה.

GTIMK1=חרא, GTI Mk2(המדהימה)= חרא, GTI MK3 חרא (הGTI היחידה שאתם צודקים לגביה, אבל דוקא אותה אתה מחריג כ"סבירה"),וכו'.

שתהיה לי שניכם בריאים, כנראה שממרומי מגדל השן של נהיגה ב Z4, כל "רכבי העם" נראים כמו מכוניות צעצוע.

על מה אתה מקשקש?!

הייתי מציע לך לקרוא מחדש את מה שכתבתי ואת התגובה שהתייחסתי עליה, אבל היות שלא קראת בפעם הראשונה אז למה שתקרא בפעם השניה?

ומה הקשר למכונית שבה אני נוהג היום?

על פאבלוב שמעת?

עיין ערך בוויקיפדיה.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ivan_Pavlov

ולגופו של עינין:

הדור הראשון על 850 הקילוגרמים שלו ו-110 סוסיו היתה מכונית מופלאה ומכוננת. איך אני יודע? היתה לי אחת ואפילו יד ראשונה (אפרופו פרספקטיבה) והיא היחידה שבה נהגתי גם מעבר למגבלות :roll:

הדור השני היה כבד יותר (יחסית, כמובן) אבל עם מנוע 1.8 ליטר הבשרני ושילדה מעולה הוא היה הגרסא המבוגרת והקצת יותר אחראית לדור הראשון. נהגתי בה, נהנתי מאוד אבל באותן שנים העדפתי את ה- 205 הפראית יותר.

הדור השלישי היה בושה וחרפה. גם גרסאת ה- VR6 בעלת המנוע הנפלא היתה לא יותר מנסיעה סבירה בנס הרים. באותם שנים ה-ZX וולקן (1.9) היתה חביבה בהרבה. לא בגלל המנוע (הנחמד לכשעצמו) אלא בגלל כל אותם דברים שמבדילים בין מכונית מהירה למכונית ספורטיבית. ה- GTI? חבל על המילים, יציאה לא ברורה. הדור הרביעי - פשוט תרגיל מעצבן בשיווק ולעג מוחלט לדור שהמציא את המונח. נהגתי, החזרתי, ונסעתי ליפאן לנהוג בגולף היחידה הסבירה מאותו הדור ה- R32 :-).

על החמישית אני מקווה שאין וויכוח.

על השישית טרם יצא לי לנהוג.

נ.ב. Z4 3.0 - מעולם, אבל מעולם לא אמרתי שהמכונית שלך היא גרסאת הבימר ל-GTI דור 4. אני פשוט לא חושב כך. ובאשר ל-GTI מול רודסטר, אין מקום להשוואה - לא לטוב ולא לרע. שתי קטגוריות שונות לחלוטין אבל כאלה שיכולות להנות באותה מידה (מישהו אמר רנו מגאן קאפ?)

• תוכן חדש...