Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דיבורית PARROT 3100 ברכב, היא עובדת בבלוטות'.

עד עכשיו הכל היה תקין, הדיבורית הייתה לוקחת את הספר טלפונים מהסים בפלאפון והכל היה טוב ויפה.

רכשתי לא מזמן את המכשיר samsung u900 (soul) הכל עובד טוב, חוץ מהספר טלפונים שמופיע בג'יבריש.

יש לי עוד מכשיר של חברת פלאפון, וכאשר שמתי את הסים שלי בו, זה עבד טוב, כלומר קיימת בעיה במכשיר.

שמתי לב שאני מחבר מכשיר אחר של חברת פלאפון על התצוגה בדיבורית כתוב לי "PELEPHONE PCL" וכאשר אני מחבר את שלי מופיע "PELEPHONE ISRAEL", מישהו נתקל בתופעה? ניסיתי לחפש בפלאפון עצמו קידודים או משהו שקשור לזה, אך לא מצאתי.

אשמח לעזרה, תודה ושבת שלום =]

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

• תוכן חדש...