Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בדרך לחבר וכדי להגיע אליו חייב לעלות על מדרכה, ומשום מקום אני שומע את המשפט הידוע "קטנוע לעצור בצד. "עצרתי, הוא מוציא את הפנקס דוחות ולא הסביר לי אפילו על מה קיבלתי דוח. השוטר שהיה איתו אמר לי שבגלל שנסעתי על המדרכה.

עכשיו בדו"ח לא מבינים כלום ממה שהשוטר כתב, הדוח הוא סכום של 250 ש"ח.

אפשר לבטל אותו?

דוד

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה שאתה חייב, זה לא אומר שזה תקין מבחינת החוק.

שוטרים מעלימים עין על נסיעה על מדרכה, ברגע שעולים עליה נוסעים לאט ובזהירות, והמרחק הוא כמה מטרים בודדים על מנת לעצור ולהעמיד את האופנוע בחניה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קיבלת את הדו"ח די בצדק! זה מעצבן בטירוף, מפחיד ומסוכן כשאני הולך על מדרכה ופתאום חולף איזה קטנוע שהרוכב חושב שהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה.. לא עולים על מדרכה וזהו, תחנה בצד הכביש ותעבור קצת ברגל או שדומם מנוע ותגרור אותו קצת, לא תתפרק מזה. המדרכה מיועדת להולכי רגל!

פורסם

לפי החוק מותר לחצות מדרכה בשביל להיכנס לחנייה או לצאת ממנה. אם תוכל להוכיח שהנסיעה על המדרכה הייתה לשם כך בלבד ולא הייתה שום אפשרות אחרת - הרי שהדוח יבוטל. אם לא- תשלם ותצבור נקודות.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

ואחרי זה עוד רוכבי הדו"ג בוכים שהם "בסדר גמור וכולם מתנכלים להם". אין דבר כזה "חייב לעלות על מדרכה". יש דבר כזה כמו "מצפצף על החוקים ובוכה כשנתפס".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אבל אם חייב לעלות על המדרכה בשביל להגיע אז מה הוא אמור לעשות?

יש המצאה נהדרת לזה וקוראים לה רגליים. תחנה בצד ולך 10 מטרים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אולי כל הקטנועים הצדקניים שיש פה בפורום פשוט לא מודעים לחוקים?

לא מודעים לזה שאסור לסוע על המדרכה.

אסור לעקוף בקו הפרדה רצוף ופשוט לסוע על הנתיב הנגדי.

אסור לזגזג כמו פסיכים.

אסור להתקדם עד אחרי המעבר חציה ברמזור אדום.

אסור לעבור ברמזור אדום.

גם כשמתעצבנים, אסור להרים רגל ולהוריד לאוטו מראה.

כל מיני דברים קטנים כאלה, שאולי הם לא מודעים אליהם.

:roll:

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

אני זוכר לפחות תקדים אחד ששופט ביטל דו"ח מפני שלא היה קריא, אבל אין לי קישור.

דני

פורסם
אני זוכר לפחות תקדים אחד ששופט ביטל דו"ח מפני שלא היה קריא, אבל אין לי קישור.

דני

עד כמה שאני זוכרת זה היה מקרה חריג ביותר.

השוטר בעצמו לא הצליח לקרא את כתב היד שלו ולכן הדוח בוטל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם אני מבין נכון מדובר על חציית מדרכה לחניה או רחוב משולב , אם זה ככה שווה לנסות לבטל אם לא , אכלת אותה ...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...