Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. האם גם אתם נתקלים בחומה בּצוּרה בנושא? מילאתי הספח שנשלח אליי, שלחתי אותו בפקס וגם את הגירסא האלקטרונית בדוא"ל. לאחר יום ווידאתי בטלפון שהפקס אכן הגיע, ובדוא"ל לא קבלתי תשובת החזרה מהשרת, כך שאני מאמין שגם הוא הגיע ליעדו. התקשרתי לאחר שבועיים כפי שהינחו אותי, ושוב דחו אותי כי לטענתם יש עומס. שוב התקשרתי לאחר שבועיים ושוב - אותה תשובה. היום התקשרתי (לאחר שבועיים נוספים) ולטענת הפקידה אין שום ממצאים שלי ואני לא שלחתי כלום, מבחינתם. משיחות עם חברים שמעתי שהרבה קיבלו אותו היחס ומה שהעיריה בעצם עושה, זה להחזיר לברירת המחדל בנתוני התושב שגר בדירה רק אדם אחד, וכך יהיו גם מכסות המים...

איך אתם עברתם את עידכון הפרטים? מה היחס שקבלתם?

אגב, מדובר בעירית רמת גן.

פורסם

ירחמיאל שלום רב !

אנא אל תכעס על שניר 106, כוונתו היתה טובה.

אני חייב להודות שכך גם אני הבנתי.

בכל מקרה עד כמה שידוע לי , ל1עד 4 נפשות ההקצבה היא 30 קוב, וכל נפש נוספת מוקצב לו עוד 8 קוב, מבלי שתחול עליו , מס הבצורת.

אשמח לשמוע האם השערתי נכונה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מה החוק אומר לגבי ילד שההורים שלו גרושים, האם האבא שמקבל את הילד רק בסופי שבוע לא יקבל תוספת מים?

ואל תגידו לי שוב שעד 4 נפות זה זהה לכולם, האבא גר עם החברה החדשה שלו ושני הילדים שלה והילד שלו הוא כבר האדם החמישי בבית שבא רק לסופי שבוע.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ההתייחסות היא לנפשות שמתגוררות בדירה, כאשר זה מוגדר לפי הרישום בתעודת הזהות.

בת"ז יש מקום לרשום רק מען אחד, כלומר אין דבר כזה מישהו עם 2 כתובות.

הצעה שלי - לרשום אותו במען אחד, ואחרי שהרישום התעדכן ואושר בעירייה, לשנות כתובת במשרד הפנים ולרשום בעירייה השניה, ושלום על ישראל.

לא בטוח שהתרגיל יעבוד אם מדובר באותה עירייה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני פיקססתי את המסמכים הקשורים לעיריית נתניה ואחרי בערך שבועיים קיבלתי תשובה בכתב, כך שהכל בסדר. אם יש לך פרינציפים ואתה רוצה, שהעירייה אכן תיצור איתך קשר, תפעיל עליה לחץ, תתקשר לעירייה (אפשר פניות הציבור) תשאיר שם את הפרטים שלך, תיקח את הפרטים של אותה הפקידה שענתה לך ותאיים שתפנה לנציב פניות הציבור או ישירות לראש העירייה אם לא יעדכנו בהקדם את הפרטים ששלחת אליהם.

פורסם

אני לא יודע מה מותר ומה אסור, אך על פי ראיון שהיה בטלויזיה נאמר שאם לא מעדכנים את מספר הנפשות בבית, הם משנים את הסטטוס לנפש אחת בבית ומקצים לו כמות מסויימת , ואם עובר כמות זאת , יחל עליו מס בצורת.

פורסם

אני פיקססתי לעיריית ראשון,ולאחר שבוע שדיברתי עם חברת המים של העיריה(מני"ב אם זה מעניין מישהו),אמרו לי שכרגע הם לא רואים שזה התקבל אבל זה כנראה רק עניין של עומס וזה יעודכן ברגע שיגיעו לפקס שלי.(בזמן שאני רושם את התשובה אני שם לב שכדאי לבדוק שוב פעם לאחר חודשיים שהם באמת עדכנו).

יום טוב.

פורסם

אני פתרתי את כל הסיפור בזה שנכנסתי לאתר של עיריית חיפה, הכנסתי ת.ז, מילאתי פרטים, קיבלתי מספר אישור שהעדכון שלי התבצע בהצלחה ושלום על ישראל

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
ירחמיאל שלום רב !

אנא אל תכעס על שניר 106, כוונתו היתה טובה.

אני חייב להודות שכך גם אני הבנתי.

בכל מקרה עד כמה שידוע לי , ל1עד 4 נפשות ההקצבה היא 30 קוב, וכל נפש נוספת מוקצב לו עוד 8 קוב, מבלי שתחול עליו , מס הבצורת.

בברכה

צביקה

לאחר שיחה עם מוקד השירות של חברת המים,נאמר לי ע"י הפקידה שההקצבה תהיה לפי מס' נפשות בבית ולא כפי שרשמת,ולכן חושב לעדכן את העירייה על מס' נפשות בפועל.

בכל מקרה החוק יחול מ1/1/2010.

בהצלחה.

פורסם

אם קראתי את המכתב של ת"א נכון

מינואר יוקצה לכל אדם הגר בבית 10 קוב אך לא פחות מ 24 ליחידת דיור

מה שאומר לפי הבנתי כל דירה שיש בה זוג לא צריכה לדווח למעשה.

עוד מישהו הבין את זה כמוני ?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אני מבין את זה כמו דרור.

עד 31.12.2009 ההקצאה ל1-4 נפשות היא זהה, כלומר אין סיבה לדווח על פחות מ5.

מ1.1.2010 למיטב הבנתי זה כמו שדרור כתב - ברירת המחדל היא 2.4 נפשות, כלומר לזוג אין מה לדווח.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
ירחמיאל שלום רב !

בברכה

צביקה

לפי מה שאתה אומר אם אנו לא יותר מ4 נפשות בדירה אין טעם בכלל לשלוח את הטופס לעיריה? אוטומטי נקבל את 30 קוב שלנו?

"ישמור אותי האל מפני האמונה"

• תוכן חדש...