Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז חבר שלי נתן לי אתר יפה.

אתר שאנשים מנמיכים את מכוניותיהם עד המקסימום עוד עם Nagtive Camber

זה מה שגורם לגלגל להיות בשיפוע כלפי פנימה.

הנה האתר: http://fatlace.com/hellaflush/

והנה כמה דוגמיות:

dyn010_original_680_510_pjpeg_255012.jpg

kyon1.jpg

gs4_hella.jpg

at1_4816.jpg

תהנו..

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא מטומטם זה פשוט דרך חיים, לפי דעתי זה מאוד יפה אבל לא ליום יום.

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

אני גם חושב שזה לא מטומטם,

פשוט בארץ בלתי אפשרי לעשות הנמכות כאלה ובכל מקום מקובל משהו אחר.

חבל שאצלנו אין כל מיני שטויות כאלה.

פורסם

דרך חיים? :lol::lol::lol:

kyon1.jpg

אם הדרך חיים שלו זה לגרום לרכב שלו (אם ניתן לקרוא לזה כך) להיראות כאילו זאת בחורה שאנסו אותה 50 פעם, סחטיין עליו.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

מי אמר שאין בארץ?:lol:

2.jpg

4.jpg

14.jpg

זה האוטו שלי לפני הפחחות והצבע והגאנטים ולפני הכל בעצם. רק אחרי שהנמכתי אותו...

אם אנ יאתחיל לספר על הקשיים פה לנסוע ככה זה לא יגמר. אבל אני לא אוותר על זה אף פעם!

בכפר כנא דרך אגב יש כמה רכבים הרבה יותר נמוכים מהאוטו שלי. שלי זה 60 מ"מ ואני מכיר מישהו שהייתה לו במוו כמו שלי עם הנמכה של 80 מ"מ והוא גם חתך את הקפיץ עוד קצת.

וסתם סיפור מצחיק...הייתה תקופה שהייתי מגיע לכפר כנא די הרבה ובדרך בתוך הכפר היו פסי האטה נורא מעצבנים. יום אחד אנ ימגיע ואני רואה שאין אף פס האטה אחד!

מפה לשם התברר לי שיש בחור עם גולף ישנה שמונמכת באמת לריצפה שבמקרה יש לו דחפור הוריד את כולם כדי שיהיה לו קל להגיע הביתה. עד היום אין שם פסי האטה...

פורסם

התמונה של הגולף פשוט מגוחכת. זה מזכיר לי את ה-RICERS. מכל המוסיף גורע, זה נהפך לכל הממניך להממניך גורע.

פורסם
התמונה של הגולף פשוט מגוחכת. זה מזכיר לי את ה-RICERS. מכל המוסיף גורע, זה נהפך לכל הממניך להממניך גורע.

לא בדיוק נכון. יש תרבות שיפורים שלמה של RAT LOOK, שבה לוקחים חיפושית/גולף/פסאט/אופל ישנה, מנמיכים אותה, גורמים לה להיראות ישנה וחבושה וחלודה (אם היא כבר לא נראית ככה), משפרים אותה בטירוף ושמים אותה על STEELIES.

rat_look_gallery.php?sfpg=UGV1Z2VvdC8qUGV1Z2VvdF8zMDZfRXN0YXRlX19SYXRfV2l0aF9HVGk2X1BldGVfMi5qcGcqKmltYWdlKio4MTcwMmQzOWY4NzAxNDMxMDY5Mzg2Y2IyYWMzOWZhOA

טוב, הפיז'ו זה לא דוגמא הכי טובה. זה דוגמא טובה:

Rat-Rust_Style_17.jpg

פופולארי באנגליה, גרמניה, ארה"ב, ומשום מה רוסיה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

באמת שהרגע שברתי את הראש איך להגיב ל106(סטיישן?) למרות שזה די צפוי שיהיה איזשהו זרם שדוגל במשהו שלומפי על גבול הביזארי.

בכל מקרה הסטיישן הזאת זה הדבר הכי מכוער שאי פעם נתקלתי בו.

פורסם

פשוט גועל, גם ה RAT LOOK וגם כל ההנמכות המוגזמות.

כל אחד והסטיות שלו.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
פשוט גועל, גם ה RAT LOOK וגם כל ההנמכות המוגזמות.

כל אחד והסטיות שלו.

בשבילך זה גועל.

בשביל אנשים אחרים ה"גועל" זה יופי.

יש הרבה מקרים שבהם אנשים יכערו את הרכב, אפילו שיידעו שהוא מכוער, אבל הסיבה שהם יעכרו אותו זה כדי להבליט אותו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...