Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל אחד והדעות שלו, ומי שחשב שזה רק למוקומות [מקומות] עם כבישים חלקים אז טעיתם.

הנה עוד אתר שמה [בו] כל התוצאות של המכוניות כשנהגו בהם ככה או אפילו החליטו לעשות דריפת..

http://riskydevil.blogspot.com/

שווה כניסה.

והRAT LOOK זה לא קשור לHELLA FLUSH, אני אישית לא מת על הRAT LOOK אבל HELLA FLUSH זה פשוט יפה במידה שהרכב עדיין יכול לנסוע ביום יום.

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ולמי שלא הייתה הזדמנות לראות את הסדרה 5 הזאת, אז הנה.. ועוד עם BBS RS וגם קצת NEGATIVE CAMBER..

3517162967_55fa8d42df_o.jpg

3517157299_992aaf78c9_o.jpg

3517969762_d1ebb15158_o.jpg

3517162529_ef3fb5cee5_o.jpg

3517162037_752f3676e3_o.jpg

3517972634_f9b76c7974_o.jpg

3517158693_821ddac26e_o.jpg

3517973152_928a937912_o.jpg

3517159311_7e81bab4f2_o.jpg

3517972106_906a944bf6_o.jpg

3517158109_5ea1005a8b_o.jpg

ולפי דעתי, היא מאד מאד יפה, אבל זו רק חוות דעתי..

מה אתם אומרים??

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

לדעתי כל ההמנכות האלה מוגזמות.

זה פשוט מגעיל לעשות הנמכה כזאת מוגזמת למרצדס S קלאס.

רכב שאם היה בידיים שלי הייתי עושה את הכול כדי להחזירו למצב המקורי.

כל העיצוב הצעקני והצבעוני הזה לא יפה.

הרכב שלדעתי עבר הנמכה וג'אנטים שאפשר להגיד עליו שהוא נראה מדהים

זה האיביזה קופרה של אלדד (אם אני לא טועה בשם).

רכב בצבע המתאים, עבר הנמכה לא מוגזמת ומאוד מחמיאה לרכב+ תוספת הג'אנטים היפים.

כל זה הפך את הרכב למושלם לדעתי. זה יפה!

26092009019.jpg

26092009022.jpg

26092009021.jpg

26092009020.jpg

שלומי.

פורסם
לדעתי כל ההמנכות האלה מוגזמות.

זה פשוט מגעיל לעשות הנמכה כזאת מוגזמת למרצדס S קלאס.

רכב שאם היה בידדים שלי הייתי עושה את הכול להחזירו למצב מקורי.

כן הS CLASS זה תנאי אחד אבל זה נראה טוב על הJETTA הישנות וכל היפניות..

מה דעתך על ה סדרה 5 הישנה??

B///MW אומר לחבר:

פורסם

האוטו הזה נראה טוב יותר מכל מה ראיתי פה. ולדעתי אם הרכב היה יותר גבוה ולא יותר מדי נמוך הוא היה נראה מושלם.

הצבע לא צעקני מדי, אין יותר מדי תוספות שמכערות, זה הרבה יותר טוב מה S קלאס שהרסו.

שלומי.

פורסם

אתה לא טועה בשם... :wink: תודה על המחמאות!

כמו בכל תחום בחיים יש אנשים שאוהבים הגזמות וקיצוניות וזה מה שעושה להם את זה.

קחו לדוגמא את כל הבודי-בילדרים המנופחים האלה עד כדי יציאה מפרופורציות.

יש אנשים שיגידו שגם זה יפה וגברי.

bodybuilder.jpg

אם משווים את זה להנמכה חסרת פרופורציות ומוגזמת לאוטו... :wink:

פורסם

הבודי בילדר הזה הוא פלקס ווילר והוא מאוד פרופורציונלי , בודיבילדינג שונה משיפוריי רכבים .

דוגמא קצת לא מדוייקת.

פורסם

אני חושב שאנחנו מספספים כאן משהו. זה באמת לא משנה אם זה מכוער או לא, מה שמשנה שזה קיים, זה מה שחשוב, שאפשר לטפח תרבות רכב באותן המדינות רק אצלנו פשוט לא. אם רק היה מישהו מסביר לאוצר שזה רק יכניס עוד כסף לקופה אז אולי הם היו חושבים אחרת כי הרי שום דבר לא זז כאן בלי האוצר.

פורסם

אני חושב שיש גם בעיה לעבור טסט בארץ עם רכב שהוא מונמך יותר מידי!

נתקלתי במכון טסטים בבחור שהנמיך את הפג'ו שלו ולא העבירו אותו טסט. ביקשו ממנו אישור מהיבואן!

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

בארץ יש המון בעיות ואיסורים אם זה מגיע לשיפור רכבים.

B///MW אומר לחבר:

פורסם

אולי אם תפסיקו לפרנס את המכוני רישוי המושחתים האלה שמכשילים על כאלה תוספות שבכל העולם חוקיות, גם הם ילמדו.

אני עובר טסט כל שנה ולא רק שהם יודעים שהאוטו מונמך לא מקורי מקאמור, אני אפילו לא יכול לעלות על הבור בגלל הברזל הזה מסביב (האוטו שלי נתקע בו כי הוא כל כך נמוך)ובודקים לי את האוטו בחוץ. בלי קומבינה ובלי שטויות.

יותר מזה....בנצרת יש מכוני רישוי שהנמיכו א תהברזל הזה מסביב לבור כי יש שם המון המון רכבים מונמכים לריצפה.

מי לעזזל מכשיל על קפיצי הנמכה? אפילו כל הבוחנים שעצרו אותי וההורדות מהכביש שהיו לי אף בוחן לא הזכיר אפילו את העובדה שהאוטו שלי נמוך מאוד.

פורסם
אולי אם תפסיקו לפרנס את המכוני רישוי המושחתים האלה שמכשילים על כאלה תוספות שבכל העולם חוקיות, גם הם ילמדו.

אני עובר טסט כל שנה ולא רק שהם יודעים שהאוטו מונמך לא מקורי מקאמור, אני אפילו לא יכול לעלות על הבור בגלל הברזל הזה מסביב (האוטו שלי נתקע בו כי הוא כל כך נמוך)ובודקים לי את האוטו בחוץ. בלי קומבינה ובלי שטויות.

יותר מזה....בנצרת יש מכוני רישוי שהנמיכו א תהברזל הזה מסביב לבור כי יש שם המון המון רכבים מונמכים לריצפה.

מי לעזזל מכשיל על קפיצי הנמכה? אפילו כל הבוחנים שעצרו אותי וההורדות מהכביש שהיו לי אף בוחן לא הזכיר אפילו את העובדה שהאוטו שלי נמוך מאוד.

ומי שלא גר בנצרת? מה הוא יעשה?

נ.ב. יש לך E30? איזה מנוע? אהבתי.

B///MW אומר לחבר:

פורסם

bmw ricer שאלת איפה מכשילים על הנמכה? אז במכון הרישוי בראשון לציון קומפיוטסט במערב ראיתי שהכשילו!

וטוב לדעת שבנצרת יש בורות מונמכים. כי אני הנמכתי את שלי ויש מקומות שהרכב הוא 5 ס"מ מהרצפה ואני מפחד שיעשו לי בלאגן על זה בטסט!

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

• תוכן חדש...