Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב ידני עד 45000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חדש בפורום כמו שאפשר לראות,

וגם חדש בקניית רכבים - רכב ראשון בשבילי,

אני בעקרון חייל (קבע) - מחפש רכב קטן, ידני וחסכוני, שנתון 2003 ומעלה

דיי חשוב שיהיה נחמד לנהוג עליו, בונוס זה אם המראה נחמד.

התקציב כמו בכותרת עד סביבות ה-45000, אפשר לחרוג טיפה מקסימום

חשבתי על הפולו 2003 1.4 בגרסא של ה-100 כ"ס, אבל שמעתי שיש לה הרבה בעיות חשמל,

וגם נראה לי שדיי קשה למצוא כזאת בשוק, אולי היאריס יכולה לבוא בחשבון :?:

אשמח להצעות מהמומחים פה

תודה ! :-P

פורסם

למרות שיש לי קשר של שוחד למותג פולקסוואגן אני לא חושב שזה הכרחי להוציא כמעט 50 אלף על רכב מיני 2003

בייחוד כמו הפולו שאין לו משהו מיוחד שאין לאף אחד.

בניגוד לכך דווקא כן הייתי מוציא סכום כזה על יאריס.

אתה בטח שואל אז איך דווקא על יאריס אני מוכן להוציא כזה סכום ועל פולו לא? פשוט,

יאריס שמורה תעלם לך תוך זמן קצר והפולו לא מגיעה לרמת השוק של היאריס כיום.

שלומי.

פורסם

אני אישית משוחד לפיאט וחולה על העיצובים שלהם, הגרנדה לא מפסיקה להציא את העניים, כל פעם שאני רואה אותה על הכביש אני גורם לספייס שלי לקנא. בכל מקרה אפשר באמת לשקול גרנדה ממגרשים, השנתון 2007 אבל תצטרך אולי להתאמץ עוד קצת ולסחוט עוד טיפה את הכיס. גם היאריס תהיה המלצה טובה, מחברים לא שמעתי רע על הרכב. חבר טוב שהיתה בבעלותו הפגינה אמינות והוא לא הפסיק לשבח את הרכב.

פורסם

חשבתי על הפולו 2003 1.4 בגרסא של ה-100 כ"ס, אבל שמעתי שיש לה הרבה בעיות חשמל

אז חפש פולו אחרת, בלי בעיות חשמל, או שתבקש הצעת מחיר לתיקון בעיות החשמל בפולו שמצאת ותסתדר עם המוכר.

שקול גם פביה 16V ידנית. זהה לפולו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אני אישית משוחד לפיאט וחולה על העיצובים שלהם, הגרנדה לא מפסיקה להציא את העניים, כל פעם שאני רואה אותה על הכביש אני גורם לספייס שלי לקנא. בכל מקרה אפשר באמת לשקול גרנדה ממגרשים, השנתון 2007 אבל תצטרך אולי להתאמץ עוד קצת ולסחוט עוד טיפה את הכיס. גם היאריס תהיה המלצה טובה, מחברים לא שמעתי רע על הרכב. חבר טוב שהיתה בבעלותו הפגינה אמינות והוא לא הפסיק לשבח את הרכב.

באמת נראה אחלה אוטו - אבל לפי מה שאני רואה המחירון של הדגם הבסיסי מ2007 הוא בסביבות ה55+, ועשרת אלפים זה לא "עוד טיפה" בשבילי (במיוחד לא עם המשכורת קבע בימינו :lol:).

לגבי היאריס באמת שאני שומע רק תשבוחות על הרכב הזה, הבעיה שכנראה כולם שומעים את זה ובשבועיים האחרונים שאני מסתכל לא מצאתי שום מודעה נורמלית על היאריס :-(

לגבי :

אז חפש פולו אחרת, בלי בעיות חשמל, או שתבקש הצעת מחיר לתיקון בעיות החשמל בפולו שמצאת ותסתדר עם המוכר.

שקול גם פביה 16V ידנית. זהה לפולו.

לא התכוונתי לפולו ספצפית, בכללי אחרי חיפושים פה בפורום וברחבי האינטרנט ראיתי מלא אנשים שנתקלו בבעיות חוזרות עם החלונות, מזגנים, מגבים וכיו"ב בפולו, אתה אומר כדאי בכל זאת לנסות את מזלי איתה?

פורסם

בפולו הקודמת שלי (ידנית נגנבה ע"י בני-בליעל אחרי 3 שנים!) עשיתי רק טיפולים שוטפים, החלפתי מצבר (מקורי-שהתעייף אחרי כמה שנים) ומנגנון חלון שמאל שעלה לי 450 ש"ח לתיקון.

זה שטויות, אפשר לחשוב שכל מי שמחזיק VAGית נוסע עם חלונות סגורים :).

תמצא אוטו שמור ואתה תיהנה,

גם אם תיפול על בעייה, יש לך כאן את רון שהוא מכונאי בחסד עליון ואת אייל שהוא ויקי-VW.

-

פורסם

הפולו היא חלק ממשפחה שכוללת גם את הפאביה, איביזה, קורדובה. מנסיון רב על הרכבים האלה, בכללי אין להן בעיות חשמל.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

פיאט גרנדה פונטו ידנית, השכרה לשעבר - נמכרת בסביבות 40-45 אלף ש"ח לשנתון 2007, 50-55K לשנתון 2008.

מנוע 1200, מבחינת נתונים באתר פיאט הוא לא רע בכלל. לשיקולך.

פורסם

טוב אז מצאתי פולו שמורה יחסית,

שנת 2003, קילומטרז' נמוך (

אומנם גירסאת BASIC אבל בכל זאת הלכתי לראות,

או יותר נכון אבא שלי הלך כי לא יכלתי להגיע,

בקיצור הרכב דיי שמור אבל אבא שלי טוען שיש שתי בעיות שהוא הבחין בהן בזמן הנסיעה,

א. הברקסים קצת חורקים, המוכר טוען שזה כי הרכב קר וזה משתחרר עם הזמן :?:

ב. אבא שלי טען שהוא לחץ על הברקס הוא הרגיש מעין "משהו זז" כזה, איזשהו רעש מוזר

המוכר רוצה קצת יותר מהמחירון של יד 2,

מה אתם אומרים בהתחשב בנתנונים הנ"ל - האם כדאי לקחת את הרכב בכלל למוסך לבדיקה או לוותר?

עריכה: עוד משהו, הטסט עד פבואר 10

פורסם
יש לך חשד שהברקסים לא תקינים?

עם כל הכבוד לאבא, ברקסים בודקים במוסך.

השאלה עם החשד לבעיה הזאת, היית בכל זאת משלם את הכמה מאות שעולה בדיקה במוסך או מוותר על האוטו הזה?

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אני מציע לך לבדוק את זה טוב טוב.

אני מכיר בעיה עם צינור וקום של הברקסים.

פורסם
השאלה עם החשד לבעיה הזאת, היית בכל זאת משלם את הכמה מאות שעולה בדיקה במוסך או מוותר על האוטו הזה?

עדיף לשלם על בדיקה לפני הקנייה.

אתה רוצה קודם לקנות את האוטו, ורק אז לגלות שצריך לתקן את הברקסים ?

ברקסים זה לא מזגן. אם זה לא עובד- אתה תעוף על מישהו.

-

• תוכן חדש...