Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עדיף - CIVIC 2002 או סיטרואן C5 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם ב 4 שנים ?

אם אתה רציני אז הרכב עבר התעללות רצינית, הרכב אמור לעבור טיפול כל שנה ואו 15K למיטב זיכרוני.

טיפול 1 בשמונה שנים..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלעד לא כל התגובה שלי מיוחסת אליך, לא אמרתי שאמרתה שזה רכב יוקרה,מי שאמר יודע.

לא נהגתי על C5 אבל נסעתי בטור נוסע, רכב מהסוג הזה אותי אישית משעמם, נכון שלפעמים לא בא לך להרגיש כלום ופשוט לשייט בשקט על 120 הבעיה היא שיש הרבה פחות ימים כאלה מאשר בא לי לתקוף פניות ולהרגיש את האספלט ואת הספיריט במובן הזה כרכב יום יום אני אישית מעדיף - אני מגדיש אישית.

פורסם

מס' אנשים הגיבו פה בצורה שממש (*ממש*) לא רלוונטית אלי.

אני לא מנסה להתחרות באף אחד, ואני לא מנסה לנצל את המתלים/גיר/היגוי בצורה הטובה ביותר כשאני פונה במהירות של 200 קמ"ש.

סה"כ רציתי רכב לנהיגה רגועה ופשוטה, שיהיה אמין ונוח.

אני בספק אם למישהו כאן באמת חשוב שיהיה לו איזה ריגוש כזה או אחר מנסיעה יום יומית ברכב.

ולמי שזה כן חשוב לו - סביר להניח שלא היה לו עניין באשכול הזה ולא "מתעסק" בכלל ברכבים שהוזכרו פה עד כה.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם
אלעד לא כל התגובה שלי מיוחסת אליך, לא אמרתי שאמרתה שזה רכב יוקרה,מי שאמר יודע.

לא נהגתי על C5 אבל נסעתי בטור נוסע, רכב מהסוג הזה אותי אישית משעמם, נכון שלפעמים לא בא לך להרגיש כלום ופשוט לשייט בשקט על 120 הבעיה היא שיש הרבה פחות ימים כאלה מאשר בא לי לתקוף פניות ולהרגיש את האספלט ואת הספיריט במובן הזה כרכב יום יום אני אישית מעדיף - אני מגדיש אישית.

אני לא מתבייש לעמוד מאחורי המילים שלי, ה C5 אחד הרכבים הטובים בקטגורייה שלו.

מה שבטוח שהאוונסיס עונה לתיאור אונייה ולא הסיטרואן.

מה משעמם כל כך בסיטרואן ומה כל כך מדליק אותך באוונסיס? רק מלראות את חוסר היצירתיות של האוונסיס בעיצוב אתה לא מבין על מה אנשים משלמים כל כך הרבה כסף.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

התעלקות:

האם יובאו לארץ C5 דור קודם עם גיר אוט' של AISIN?

הבנתי שהגירים הנ"ל הותקנו על דגמי דיזל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני לא מתבייש לעמוד מאחורי המילים שלי, ה C5 אחד הרכבים הטובים בקטגורייה שלו.

מה שבטוח שהאוונסיס עונה לתיאור אונייה ולא הסיטרואן.

מה משעמם כל כך בסיטרואן ומה כל כך מדליק אותך באוונסיס? רק מלראות את חוסר היצירתיות של האוונסיס בעיצוב אתה לא מבין על מה אנשים משלמים כל כך הרבה כסף.

לא אמרתי דבר על האוונסיס, לא נהגתי וגם לא נסעתי בתוכה, מה שאמרתי שחיישן גשם לא עושה אותה יוקרתית כמו שאתה אמרתה, C5 הוא אוטו מצויין אבל יוקרתי הוא לא.

פורסם

התעלקות:

האם יובאו לארץ C5 דור קודם עם גיר אוט' של AISIN?

הבנתי שהגירים הנ"ל הותקנו על דגמי דיזל.

בדיזל הותקנו גירים של zf

בגרסאות v6 הותקנה תיבה של aisin.

• תוכן חדש...