Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום הוצאתי רישיון ורציתי ליקנות סיאט איביזה שנת 2000

ראיתי כמה דגמים

הדגם הראשון הוא SIGNO

והדגם שני הוא STELLA

הבנתי שההבדל ביניהם הוא 24 כוחות סוס יותר ל SIGNO ו2 חלונות חשמליים תוספת ל SIGNO

וההבדל במחירון הוא אלף שקל

ונפח מנוע לשניהן הוא 1600 גיר ידני

רציתי לישאול כמה דלק שניהן זוללות,ביצועים ובכללי האם אתם ממליצים עליה או שבתקציב אפשר לתת משהו הרבה יותר טוב

למה כל דבר אחר אני שללתי בגלל מראה,ביצועים או כל דבר אחר

אולי אתם תמליצו משהו טוב חחח

תודה מראש :)

פורסם

יש לנו במשפחה או היו כל הדגמים של איביזה/קורדובה

אז ככה: זה לא משנה. הרכב בן 9 שנים. לכן תבדוק את האקסמפלר המסויים. בחר רכב שיש לו הסטורית טיפולים מוכחת, שברדיאטור יש רק נוזל קירור ייעודי של פולקסווגן.

החסרון של הסיגנו לדעתי הוא המסך המעצבן שבמידה ומשהו קטן מתקלקל, צריך להחליף את כל היחידה. חוצמיזה הרדיוטייפ ייעודי ולהחליף אות (בסיגנו) זה משהו מההפטרה.

בעקרון הרכב מומלץ!

בהצלחה!

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

שלום

שני הדגמים מגיעים גם ב75 כ"ס וגם ב100 כ"ס.

בשנת 2000 היה שינוי צורה - שים לב השינוי במחירון גדול.

האיביזה אוט' צורכת בערך 1:11

קורדובה (איביזה עם בגאז') ידנית צורכת 1:13

ממליץ לא להתקמצן ולקנות מחירון לוי יצחק מכיוון שההבדל בין איביזה 5 דל' סיגנו אוט' 100 כ"ס לאיביזה 3 דל' סטלה ידנית עם 75 יכול להגיע לאלפי ש"ח - את הדקויות הקטנות קשה יותר למצוא במחירון יד 2.

אני נוהג כעת על הסיאט השלישית שלי ואני יכול לומר שהרכב נותן תמורה טובה לכסף.

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

פורסם

ממליץ בחום על הרכב.

ברשותי איביזה 2002 STELLA ידנית, 3 דלתות 100 כ"ס (ח"ח,נ"מ...)

רכב כיפי בסך הכל וגם לא אוכל הרבה דלק, אמין מאד אם מטופל בזמן - הרכב אצלי שנה והפעם היחידה שהוא ראה מוסך זה לצורך החלפת אלטרנטור ששבק חיים (אחרי 90,000 ק"מ נראה לי סביר).

טיפולים לא יקרים (לא מורשה).

החיסרונות היחידים הם

-איכות הבניה בתא הנהג - פלסטיקה עדינה.

אבל תמיד אפשר להחליף ולפעמים גם בזול מאד (איביי)

-רדיו מובנה (בילט-אין) ששולט גם על בקרת האקלים (זה מן מסך מרובע די גדול כזה) וגם על הרדיו , אי אפשר להחליף אותו ואתה חייב למצוא פתרון יצירתי אם אתה רוצה להכניס מערכת משלך (מתחת להגה, בתא הכפפות, מתחת לקונסולה של הרדיו..) לא משנה איפה תשים - זה יצרוך קצת חיתוכים בפלסטיקה, אפשר להתרגל לעניין.

ולדעתי לך על ה 100 כ"ס קצת יותר זריזה.

אם תרצה עוד פרטים בכיף..

מיקי

פורסם
ממליץ בחום על הרכב.

ברשותי איביזה 2002 STELLA ידנית, 3 דלתות 100 כ"ס (ח"ח,נ"מ...)

רכב כיפי בסך הכל וגם לא אוכל הרבה דלק, אמין מאד אם מטופל בזמן - הרכב אצלי שנה והפעם היחידה שהוא ראה מוסך זה לצורך החלפת אלטרנטור ששבק חיים (אחרי 90,000 ק"מ נראה לי סביר).

טיפולים לא יקרים (לא מורשה).

החיסרונות היחידים הם

-איכות הבניה בתא הנהג - פלסטיקה עדינה.

אבל תמיד אפשר להחליף ולפעמים גם בזול מאד (איביי)

-רדיו מובנה (בילט-אין) ששולט גם על בקרת האקלים (זה מן מסך מרובע די גדול כזה) וגם על הרדיו , אי אפשר להחליף אותו ואתה חייב למצוא פתרון יצירתי אם אתה רוצה להכניס מערכת משלך (מתחת להגה, בתא הכפפות, מתחת לקונסולה של הרדיו..) לא משנה איפה תשים - זה יצרוך קצת חיתוכים בפלסטיקה, אפשר להתרגל לעניין.

ולדעתי לך על ה 100 כ"ס קצת יותר זריזה.

אם תרצה עוד פרטים בכיף..

מיקי

אני חושב שה 100 כ"ס גם יותר חסכונית.

ובגלל המסך המעצבן שהזכיר גם קודמי, עדיפה הסטלה עם בקרת אקלים מיכנית, גיר ידני ומנוע 100 כ"ס.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

תודה רבה על העזרה לכולם באמת פורום איכותי ביותר

Benni Haspel

ומה זאת אומרת בקרת אקלים מיכנית ראיתי את הצג באיביזה לזה אתה מתכוון זה סטנסרטי לא?או שיש משהו אחר

פורסם

יש בקרת אקלים אלקטרונית ובקרת אקלים מיכנית.

מדובר באותו מזגן אבל דרך התפעול שלו שונה.

בסיגנו עם המסך אתה מכוון את הטמפרטורה כפי שמופיעה על הצג והמזגן מתופעל בהתאם, כולל עצמת האיוורור.

בסטלה, בבקרת אקלים מיכנית אתה מסובב שני כפתורים, המאוורר והחום/קור וכל זה בצורה פשוטה ובלי צג.

הצרה היא שהצג בסיגנו מכיל יותר מדי פונקציות שמחוברות בניהן וקילקול בפונקציה אחת (למשל בורר תחנות הרדיו) מצריך החלפת כל הצג וזה עסק יקר.

קרה לי פעם שחיישן הטמפרטורה החיצונית התקלקל והראה מינוס 80 מעלות וזה הפעיל לי ביום קיץ חם את החימום ברכב בלי יכולת להפסיק אותו...

עוד משהו. בתחתית הצג יש כפתורים קטנים שמפעילים תחנות רדיו וכו'. הם נוטים ליפול ואין תחליפיים ואז צריך להחליף את כל העסק. בסוכנות זה עולה אלפי שקלים. מה שעשינו, לטובת הקורדובה ושתי האיביזות, קנינו בפירוקיה יחידה בפרוטות והיא תרמה איברים..

בקיצור, לך על הסטלה הפשוטה והלא מתוחכמת

(אגב, לאחרונה קניתי לנסר חדשה ואחת הדרישות שלי היתה שיהיה בה מזגן מיכני...)

• תוכן חדש...