Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, רציתי לשאול אם מישהו ניסה את הערכה לניקוי פנסים שמפורסמת כאן באתר?

http://www.cartaract.com

אם כן האם כדי, האם שווה את המחיר?

או שעדיף פשוט ללכת לקנות עצמאית את החומרים שדרושים כדי לבצע ניקוי?

ד"א מישהו פה כתב פעם על שיטת ניקוי בעזרת משחת שיניים וצמר גפן, ניסיתי את זה פעם אחת וזה הוריד קצת את העכירות שהייתה בפנסים.

פורסם

ניסיתי את זה על ביחד עם חבר על הרכב שלו bmw ואת האמת התוצאות לא היו מרשימות וזה לא כזה קל ומהיר כמו שזה נראה בסירטון.

בקיצור לך לבעל מקצוע עדיף, החידוש פנסים העצמאי הוא פיתרון לא ברמה בהתאם למחיר שלו ולרמת הסבלנות.

פורסם

זה אני שכתבתי על הפוליש משחת שיניים.

הנה השבוע אני צריך לעשות שוב פוליש אחרי חצי שנה ,כי הפנס שוב מתחיל להיות לא שקוף כל כך, אולי אני יעשה פרויקט מצולם.

הבעסה היחידה זה שאם הפנס מספיק דהוי אז צריך לחזור על התהליך כמה פעמים עד לתוצאה מושלמת ואז גם ווקס וזה די מעייף.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לגבי החבר עם הBMW ,אתה מוזמן ליצור עמנו קשר דרך האתר(יש גם טלפון) בכדי שנוכל לשפר לך את התוצאות שיצאו לך בפנסים.

בכל אופן חשוב להבין כי הפעולה הבסיסית של חידוש הפנס הינה שיוף ייסודי של משטח הפנס עד לקבלת לובן כללי בפנס ורק לאחר מיכן מריחת החומר בצורה אופקית וחברתנו מתחייבת לתוצאה מושלמת.

ברכבים גרמנים כדוגמת BMW הפלסטיק הינו עבה במיוחד וכן פעולת השיוף לוקחת קצת יותר זמן אך ברגע שלא מתעצלים ומשייפים עד הסוף התוצאות מושלמות ,כמו כן הרפלקטור הפנימי של הפנס לרוב בצבע כהה ולכן השקיפות ניראת למראית עין פחות חדה מאשר בפנסים בהם הרפלקטור בצבע כסף ,בכל אופן התוצאה מבחינת פיזור האור הינה גבוה ביותר ומבדקים שנעשו ע"י ייבואנים הוכיחו כך.

• תוכן חדש...