Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני צריך בקרוב להחליף מצבר באוטו (לדעתי בעוד כמה ימים הוא ישבוק סופית) ואני מחפש מהיכן לקנות מצבר חדש. אני רוצה מצבר סביר ומעלה (לא חייב הכי טוב ויקר בשוק, אבל גם לא זבל מיצרן אלמוני שיחזיק חצי שנה).

עכשיו ישנם שני סוגי מקורות לקנות מהם מצבר:

1. יצרני מצברים (וולתא, שנפ), מוסכים מורשים, אוטו דיפו וכאלה שאצלם המצבר כולל ההתקנה עולה כ 900+ שקל.

2. כל מיני מוסכים ואתרי אינטרנט שמבטיחים את אותו מצבר, כולל התקנה בבית הלקוח, ב 400-500 שקל.

בהנחה שלא מביאים לי מצבר מחודש או ישן (אני אבדוק את התאריך שלו) אז איך ייתכנו הפרשי מחירים כאלו ? אם היצרן בעצמו מוכר ביותר מ 900 שקל אז איך מישהו אחר יכול למכור ב 500 שקל ?

האם כדאי לי לקנות מאופציה מ"ס 2 או שהם מפוקפקים וכדאי ללכת על אופציה 1 ?

תודה

פורסם

כמו בכל מוצר, פערי המחירים הם פונקציה של מיקום מיקום מיקום ומיקום.

חולצה סבירה בקניון בגבעתיים תעלה לך 130-250 ש"ח.

זה לא אומר שלא תמצא בשוק חולצה באיכות דומה שתעלה 40 ש"ח.

אבל - האם תלך לשוק ? האם בשוק יש מיזוג? מה עם הדלק ?

אם אתה קונה ממקור סביר, שמבטיח תעודת אחריות למוצר, לא חושב שצריכה להיות לך בעיה.

חפש בפורום, יש כמה המלצות למקומות בהם ניתן לרכוש, וגם בגוגל תגיע למספר אתרים שטוענים שאצלם הכי זול.

השווה, ותן להם קצת אינדיקציה מה מציע המתחרה שלהם - אף אחד לא ירצה להפסיד לקוח בשביל פער של 50 ואף לעיתים 100 ש"ח.

• תוכן חדש...