Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי חבר עם מערכת כזאת:

רדיו דיסק: פיוניר 1150MP

קומ': ישנים של קנווד,לא ידוע חברה אבל הם לא הבעיה פה.

מגבר: אודיו בנק,4X80 RMS לערוץ,מגבר מלפני 4 שנים.

6X9: מורל טמפו.

רק האחורה מחובר למגבר.

עכשיו הבעיה שלו היא כזו,הוא שומע מוסיקה מזרחית והאוסים,במזרחית אין לו בעיה אבל שהוא שומע האוסים במערכת יש באסים חזקים יותר מדי מה6X9,הבאס במגבר על OFF ברדיו דיסק הבאס על LOW והבאס ברדיו דיסק על -2[הכי נמוך -6,הכי גבוה 6].

עכשיו הוא רוצה לשמוע באסים,הבעיה שהוא מוריד ל-6 ומכבה את הLOW לא שומעים באסים בכלל,שזה רק על LOW ו6- הבאס בקושי מורגש.

שהLOW על OFF והבאס על 3- גם בקושי מרגישים באס.

אין לו סוג של נקודת "אמצע" כזו שהבאס ישמע סבבה להאוסים,ניסיתי אצלו הכל,ותמיד או לא הרגישו את הבאס או שהיה מכות באסים כאלה.

למישהו יש הצעה? אולי ניסוי של כיוון חדש? לא כולל שידרוג מערכת.

ועוד משהו,ליד הגיין יש עוד משהו שאפשר לכוון,אבל זה לא משפיע על המערכת,שיחקתי בזה וזה לא השפיע על המערכת,החזרתי את זה לבסוף לאותו מקום.[ואני לא מתכוון לכיוון של הרמקולים קדמיים,זה בנפרד].

פורסם

6X9 לא יכולים להחליף סאב, אם לא מספיק לו הבס שישים קיקר C12 ויגשר מהמגבר כדי להגביר אותו.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

כרגע אין לו כסף לסאב,הוא חוסך וקונה כמו שלי[C12].

יש לי עוד שאלה,בנאדם ששומע מזרחית והאוסים[מזרחית גם שקטה גם שמחה],לפי איזה שיר יכוון את הגיין?

לפי מזרחית שקטה?

לפי מזרחית שמחה?

לפי האוס?

מה אתם ממליצים?

פורסם

3 דברים :) אני אוהב את הפורום הזה.

1.אם אני שומע מזרחית והאוסים,באיזה מוסיקה לכוון את הגיין בהאוסים או מזרחית?

2.מה זה הכפתור כיוון ליד הגיין? שיחקתי בו והוא לא משפיע.

3.זה נכון שמורל נשרפים מהר? שמעתי את זה כבר מ-2 מתקינים.

פורסם

לגבי סעיף 3. כל מתקין שאומר לך את זה הוא חאפר רציני ו\או דוחף מוצרים אחרים. הגברתי גם דוטק וגם הייבריד של מורל ב130rms ולא קרה כלום. הכל זה כיוונים

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...