Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני רוצה לקנות מערכת ללאנסר שלי (שנת 94).

יש לי רדיו דיסק , 50X4 .

עכשיו אני צריך שתרכיבו לי את איכות הצלילים הטובה ביותר שאני יכול להפיק מ1500 שקל .. (לא כולל הרכבה).

אם זה אומר באסים , רמקולים (לא חייב קומפוננטים - אני יוסיף בעתיד כשיהיה לי עוד כסף).

וגם איפה יוכלו להתקין לי את המערכת ?

פורסם

הייתי ממליץ לך לפרט טיפה על הרכיבים שיש לך (חברה ודגם).

בכללי התקציב הנ"ל נמוך יחסית אבל אפשר להגיע איתו למערכת סביר ולהמשיך לשדרג בהמשך, ז"א לקנות רכיבים טובים מחברות מוכרות ולהוסיף עוד בהמשך.

לדוגמא:

מוצרים חדשים

קומפוננט - MOREL PULSE/TEMPO + מגבר - JBL 1004 - המגבר הוא מגבר 4 ערוצים מה שבעתיד נותן לך אפשרות להוסיף סאב בגישור או לחילופין זוג 6X9 .

מוצרים יד שניה

ישנם די הרבה אופציות למשל זו http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=288291 .

HU- clarion 785 l COMP- hertz hsk165 l

AMP-audison lrx4.5 l SUB- Sharp 7000

פורסם

טוב, קודם כל אתה לא אומר איזה דגם של רדיודיסק, כמה יציאות לפחות יש לך.

דבר שני, בתקציב הנ"ל הייתי ממליץ לך על סט קומפוננט מורל פולס ומגבר JBL 1004/75.4 (המגבר יגיע מיד שניה)

כשיתווסף כסף תקנה סאב שאתה אוהב ותחליף לקומפוננט טוב יותר.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

יודעים מה , עדיין לא קניתי את הרדיו דיסק .

כמה יציאות צריך שיהיה לרדיו דיסק ? ומה העוצמה המינימלית ?

תודה :)

פורסם

אם ככה אתה צריך מינימום 2 יציאות עם שליטה מלאה על הסאב (יציאה אחת מיועדת לסאב).

וההמלצה במסגרת התקציב הזה יהיה ללכת על רדיודיסק טוב+קומפוננט טוב (מורל דוטק אוביישן/הרץ אנרג'י).

לאחר שתחסוך כסף תקנה סט חיווט טוב, מגבר טוב והתקנה טובה, שלב אחרון תוסיף סאב, אמנם המערכת שתבנה היא בשלבים אבל ככה תקבל את התוצאות הטובות ביותר למה שביקשת (איכות).

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אז אתה יכול לתת לי קומפוננט + רדיו דיסק במחיר סביר ? (שיביאו איכות טובה כמובן ).

ומה עם מגבר ?

ברור שאיכות בלי עוצמה לא שווה כלום 8)

תודה :wink:

פורסם

תחכה עם המגבר, תבנה את המערכת בשלבים

קח כרגע איזה רדיודיסק של קלריון (785) או אלפיין שתמצא בסביבות ה1000 יד שניה ותגיע למפגש תשמע קומפוננטים (הרץ אנרג'י או מורל דוטק)

זה יכסה לך כרגע את התקציב, שלב הבא תיקח מגבר טוב ואיכותי עם התקנה טובה, שלב אחרון תבחר סאב.

• תוכן חדש...