Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שחזור פנסים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חבר'ה.

חיפשתי בפורום ולא מצאתי דיונים כאלה, למרות שהייתי בטוח שאמצא. :idea:

בכל מקרה, אבקש מידע לגבי שחזור פנסים, מי ניסה, באיזה שיטה, ומה הייתה התוצאה.

לאחרונה צפיתי בהרבה סרטונים ב youtube, יש שם המון סרטונים בנושא, מתארים הרבה "ערכות עשה-זאת-בעצמך"

חלקם עם באפר, חלקם עם ספריי כלשהו, חלקם עם נייר מים...

אני מעדיף שלא להשקיע בבאפר. איפה ניתן לרכוש ערכות שונות של עשייה עצמית, או את "ספריי הקסמים" הזה, שנראה כאן:

איזו שיטה אתם הכי ממליצים עליה?

יש לציין שהפנס שלי לא עכור מאוד ולא צהוב, אלה פשוט מעונן קצת, ובלילה אם מסתכלים מהצד רואים שריטות. אני מעוניין לשפר את המצב...

תודה לכם חבר'ה שיהיה המשך שבוע פורה ונעים :-)

פורסם

זו השיטה המעניינת ביותר שראיתי, שכן היא נראית עדיפה על פני שיוף הפלסטיק, לך תדע באמת לאיזה נזקים זה יכול לגרום.

http://www.youtube.com/results?search_query=onestep+headlight+pittman&search_type=&aq=f

פרט לזה שהמוצר נאצי ויש עליו סמלי צלב קרס, והבחור שמדגים לובש מעיל עור-נאצי, זה המוצר שנראה לי הכי טוב, מישהו מכיר משהו בסגנון בנמכר בארץ?

פורסם

עצה שלי:

קודם כל תשטוף את הפנסים ותייבש[זה לא אמור לפתור את הבעיה-רק בשביל לנקות את הפנסים].

אח"כ תיקח צמר גפן ומשחת שיניים,תשפשף-אם זה לא עזר תנסה פוליש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...