Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בנושא מגבר ושל הוואט

liorsatla
שימו לב! השרשור הזה בן 5572 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש לי מגבר 4 ערוצים 1200 וואט

השאלה היא אם אני מחבר שתיי רמקולים 300 וואט

ואני רוצה לחבר סאב וואפר,עד כמה וואט אפשר לחבר?

את ההפרש או שזה מחולק לוואט מסוים לכול ערוץ?

תודה מראש לעוזרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה לא יכול לזרוק סתם נתונים באוויר.

על איזה מגבר, רמקולים וסאב מדובר ? ( שם החברה והדגם )

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מגבר פלטיניום אודיו 9990 1200 וואט,

רמקולים פיוניר 300 וואט,

ואני מחפש עכשיו סאב

והשאלה שלי סאב אם כמה וואט אני יכול לחבר

וכמה מומלץ

אני חשבתי על kicker c12 comp

מה אתם אומרים ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשמע לפי הדגם שרשמת כניראה שזה המגבר.

http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=11373

אני מבלי להכיר את המכשיר חושב שזה סתם מגבר חלש אם כבר לקנות מגברים אז 80RMS לערוץ ומעלה.

המגבר שלך מוציא 50RMS לכל ערוץ ולא 1200W חלקי כמות הערוצים כפי שציינת זאת אומרת שאתה יכול לחבר לכל ערוץ(יציאה) רמקול בעל 70RMS+-

אני אסביר לך משהו קטן וחשוב. ה-300W שראית שרשום לך בגב הרמקולים זהו ההספק המקסימלי.

תסתכל טוב טוב אמור להיות לך שם רשום מספר ואת המילה RMS או שפשוט תרשום כאן את הדגם ואנחנו כבר נזהה אותו ונגיד לך את ההספק בRMS

אם הבנתי נכון המגבר שלך מוציא 4X50RMS או בגישור 120RMS ב 4 אום זאת אומרת אם אתה לוקח את C12 שהוא 150RMS למגבר שלך לא תיהיה בעיה להזיז אותו כמו שצריך או לפחות 85% ממנו

ובקשר ל1200W שהמגבר שלך מספק אין לזה כמעט חשיבות למשל:

יש לי את JBL GTO1004 שמוציא 100RMS לערוץ (זה כפול 2 מההספק של המגבר שלך) והמגבר שלי הוא סה"כ 600W ותאמין לי שלרמקולים שלי שהם 450W/80RMS הוא מעיף להם את הפוני על 2/6 מהגיין (עוצמת מגבר) ו60% ווליום ברדיו דיסק

לכן אל תתן לזה חשיבות תתיחס יותר לעניין הRMS.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

slav

קום כל תודה רבה לך על העזרה וההסבר

ואם הבנתי אותך כמו שצריך אז שרום למשל 300 וואט זה ההספק המקסימלי

והrms זה מה שבתאכלס הרמקולים יתנו?

אבל בקיצור ולעניין המגבר סוחב את הרמקולים ואת הסאב שציינתי ?

ועוד משהו קטן

יש לי מקידמה רמקול 4 אינטש וחסר לי במה קידמית אם אני יחבר טוויטרים זה יהיה הבדל או שזה סתם ביזבוז כסף ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במידה ואתה רוצה לחבר טוויטרים אתה צריך קרוס כדי שהטוויטר יקבל את התדרים שהוא צריך לנגן או שאתה יכול לעבוד אקטיבית (בוא לא ניכנס לזה).

הC12 יזוז כמו שצריך עם הגישור של המגבר שלך.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנראה שמדובר ברמקולים אחוריים של פיוניר מדגם TSA6962E / TSA6963E.

שנייהם 40 RMS, ככה שהמגבר יגביר אותם טוב, כך גם את הקיקר בגישור.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נגיד והרמקולים שלך סה"כ 40RMS תיהיה ממש ממש זהיר עם הגיין (כיוון עוצמה) אחרת כבר בחצי ווליום עם כיוונים מדוייקים הרמקול יוציא צליל באס חנוק ומגעיל(מניסיון).

אופציה נוספת אם תוריד את הבאס מהרמקולים ע"י מתג שאמור לשבת על המגבר שמעביר את הערוצים להוצאת צלילים בינוניים וגבוהים בלי באס ואת הבעיטות תשאיר לסאב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5572 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...