Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עשן מהמזגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום כשנסעתי על כביש מהיר אחרי נסיעה של כ-100 ק"מ המזגן היה על הכנסת אוויר חיצוני העברתי אותו לפנימי והדלקתי אותו עקב ריח מוזר שהציק, כאשר העברתי אותו למזגן מפתחי האוורור יצא עשן, ממה יכול להגרם הדבר? מדובר בלאנטיס 98 עם כ164 אלף ק"מ

פורסם

הריח אבל תמיד קורה רק כאשר הכפתור של המזגן נמצא על הכנסת אוויר מבחוץ, לאחר זמן מסוים של פעולה הוא מגיע הריח, כאשר זה מחזור אוויר פנימי אין ריח בכלל.

מאיפה הנזילה יכולה להגיע וכמה בערך יכול לעלות תיקון לדבר כזה?

פורסם

אוו עכשיו אתה קצת מבלבל, האם שמת לב שה"עשן" שיוצא זה לא במקרה אדים?

כי אם כן צריך לבדוק את כמות הקרר במערכת, בכל מקרה זה לא תיקון בייתי שניתן לעשות,גש לבעל מקצוע שיבדוק את תקינות המזגן.

פורסם

לא שזה היה נראה לי כמו אדים, אני יעקוב אחרי זה בכל זאת, לגבי הרדיאטור (הרגיל הקדמי, הבנתי יש שניים) לא "נעלמים" בו מים לפני כחודש שמתי לב למחסור טיפה במים רזרביים הוספתי ומאז לא "נעלמו" אף הם

פורסם

אני מבין שהחלטת לעשות סלט.:lol:

אז ככה הרדיאטור הקד' שאתה מדבר עליו כעת הוא רדיאטור קירור של נוזל הקירור במנוע אם פעם אחת הוספת מעט ומאז לא היה חסר יותר זה זניח לא להתייחס אך תעקוב אחרי זה ואם יתחיל להעלם נוזל הקירור באופן תקופתי אז יש ללכת לבצע בדיקה בלחץ לאיתור מקור הנזילה.

פורסם

אוקיי תודה, אני עוקב אחרי זה תמיד האוטו גם בבעלות שלנו כבר 3 שנים בלי נזילות.

איפה ללכת לבדוק את נושא העשן הזה והריח? במוסך רגיל של מאזדה שבו אני מטפל או יש צורך במישהו שיותר מומחה במזגנים?

ושוב תודה רבה

פורסם

כמה אבל יחידה פנימית אמורה לעלות עם עבודה והכל?

ותאמת כרגע אני משבית את המזגן, אין לי צורך בו לרוב אני מעדיף חלונות פתוחים חוץ מנסיעות מחוץ לעיר כך שזה לא קריטי לי כרגע

• תוכן חדש...