Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמת גימור לרנו מגאן DCI 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברצוני לרכוש מגאן דיזל משנים 2005 2006, ומשיטוטים באינרנט לא מצאתי מידע לגבי גירסאת ה 5 דלתות (דיזל כמובן) בשנים אלו.....

חלק מהאתרים כותבים שהיא הושקה רק ב 2006 וחלק כותבים שאין את הדגם המפואר בשנת 2005...

בבקשה למי שיש מידע על Comfort Expression DCi ידני דיזל 5 דל' 1.5 שנת 2005

מפרט טכני או אם בכלל יש דגם כזה, (זה נחשב לדגם המפואר...?) כי גם באתרים של יד שניה יש קצת בלאגן בנוגע לרמות גימור בשנים אלו.

אודה לכם מאוד אם מישהו יעזור לי לעשות סדר בדברים...

לא הבנתי את עובד המוסך שאמר "זה בריא למנוע לאכול שמן" - מה זה חיזוקית של הדס?

פורסם

השאלה קצת מוזרה, כי מדובר בדגם יחסית מאוד נדיר.

קודם תמצא אחת למכירה, במצב נורמאלי ועם קילומטרז' נורמאלי, אחר כך תבדוק פיזית, איזה איבזור יש לה, ומה רמת הגימור.

רוב המגאן דיזל, שהגיעו, היו בגירסת 4 דלתות, וגם מאלו לא מכרו הרבה.

פורסם

מצאתי שניים כאלה אפילו,

ושניהם ציינו שזה הדגם המפואר אבל לא נתנו יותר מידי פרטים...

קילומטרז נמוך יחסית 130K...

אחרי טיפול גדול, כולל ספר טיפולים....

זה פשוט נשמע טוב מידי... רציתי לברר...

אם יש כזה דגם או שהבעל בית מחרטט...

פורסם

חלונות חשמל, מחשב דרך, מראות חשמליות, חימום למראות, ABS, 6 כריות אויר, אין ESP, חיישני תאורה,גשם, טמפ, אין בקרת אקלים, הרדיו דיסק לא קורא MP3, צמיג רזרבי בגודל מלא, כיוון מושב נהג גם לגובה, אין כיוון הגה לעומק

באופן כללי אני לא מוצא עוד דברים שמגיעים כתוספות ומשהו מיוחד שאין ברכבים אחרים.

לאוטו 80 כ"ס, נוסע טוב מאוד, מהיר מאוד בהאצות ביניים, רמת ויברציות נמוכה ומנוע שקט(למרות שיש טורבו דיזלים יותר שקטים כמו ה-TDI החדשים אבל לא בפער משמעותי).

האוטו חסכוני מאוד ובבין-עירוני עושה 1/18 בקלות(נסיעה ב100 קמ"ש) ואף 1/20(עפ"י מדידה של מחשב דרך).

בממוצע האוטו עושה אצלי 1/16 בשילוב עירוני/בינעירוני. טנק דלק אחד מספיק ל760 ק"מ בממוצע בין תדלוק לתדלוק(בערך חצי מהנסיעות הם דווקא בעיר ובפקקים. אני מעריך שאם רוב הנסיעות יהיו על כבישים מהירים אז הוא יעשה בקלות 1000 ק"מ למיכל דלק מלא).

אם יש לך עוד שאלות אז תשאל.

פורסם
מצאתי שניים כאלה אפילו,

ושניהם ציינו שזה הדגם המפואר אבל לא נתנו יותר מידי פרטים...

קילומטרז נמוך יחסית 130K...

אחרי טיפול גדול, כולל ספר טיפולים....

זה פשוט נשמע טוב מידי... רציתי לברר...

אם יש כזה דגם או שהבעל בית מחרטט...

נשמע טוב מדי לרכב דיזל...

פורסם

ל WDX

האם רמת הגימור: Comfort Expression היא הרמת גימור הכי גבוהה?

והאם האיבזור שפירטט שייך לרמת גימור זאת?

יש רמת גימור יותר גבוהה, או נמוכה? ואם כן אז אני אשמח לדעת איך הן נקראות.

כי בעל הרכב טוען שזה הדגם המפואר, והוא אומר שיש בקרת אקלים.

חשוב לי לדעת אם יש גם ESP ברמת גימור זאת.

הבעיה היא שאני מהדרום, והרכבים היחידים שמצאתי הם מהצפון, ואני לא רוצה לנסוע סתם 250 ק"מ ולגלות שעבדו עליי.

שוב תודה.

פורסם

שוב פעם אני מבקש:

מישהו יכול לתת לי את רמות הגימור הקיימות ברנו מגאן דיזל משנים 2004-2006 ומה ההבדלים בינהם?

יעזור לי מאוד.

תודה

פורסם

דגמי הדיזל בגרסת 5 דל' שהגיעו לארץ הם ברמת גימור קומפורט אספרשיון, שהיא רמת הביניים ומאובזרת לכשעצמה.

קיימת רמת גימור גבוהה יותר, הנקראת פריוילג', אך בדגמי הבנזין 1.6 ו-2.0 האוטומטיים בלבד.

אגב, הערה לגבי מפרט האבזור בצויין בשרשור: גלגל ההגה כן מתכוונן לעומק.

אפרים

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

אז ממה שאני מבין, אין ESP ברמת גימור זאת? או שבכלל בשנים 2004- 2006 לא היה ESP תיקני במגאן? (כולל בבנזין)

• תוכן חדש...