Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גם לי פרצו לאוטו - אבל מה עם המשטרה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל טוב, גם לי פרצו לאוטו.

ב11 בבוקר השכנה מצלצלת באינטרקום ואומרת שכדאי שאני ארד כי פרצו לי לאוטו. אויי לא!!! מהר ירדתי למטה וראיתי שהחלון השמאלי אחורי שבור. עשיתי סריקה מסביב לאוטו, מלא שברי זכוכיות מסביב ובתוך האוטו, אבל האוטו נשאר נעול. נורא מוזר. הדלת של תא מילויי הדלק פתוחה, ז"א שמישהו פתח אותה מתוך האוטו. נראה שלא גנבו כלום.

מיד התקשרתי למשטרה. ענתה לי מוקדנית נחמדה. מסרתי תיאור של המקרה, איזה אוטו, איפה, שלא גנבו כלום, ושאלתי מה עושים עכשיו. היא אמרה לי שאם אני רוצה אני יכול להגיע לתחנת משטרה עם האוטו ולהגיש תלונה. מה? אתם לא שולחים מישהו לבדוק טביעות אצבעות או משהו כזה? כנראה שהייתי קצת תמים. לא, אם אתה רוצה תגיע לתחנה ותגיש תלונה. טוב.

נסעתי לתחנת המשטרה החדשה בראשון לציון. בניין יפה בנו להם שם. אמרתי ליומנאי שפרצו לי לאוטו. ציינתי שהביטוח לא ביקש שאגיש תלונה. הוא הסתכל עלי במבט מוזר ושאל למה באתי. אני בתמימותי חשבתי שמישהו יתעניין בעבירת הרכוש, ינסה לקחת תביעות אצבע, אולי אפילו יגבירו את הסיורים במקום... כשראיתי את החיוכים על פני השוטרים שנכחו שם הבנתי שזה לא ממש יקרה. מקסימום ירשמו את התלונה שלי, יבזבזו כמה דפים וקצת זמן, אבל שום דבר מועיל לא יצא מזה.

כנראה שהמשטרה כבר הגיעה למצב יאוש מתקדם כי הם אפילו לא מנסים לגרום לאזרחים לחשוב שהם יכולים לעשות משהו.

אז בסוף לא הגשתי תלונה. חבל על הזמן שלי ושל השוטרת התורנית. חזרתי הבייתה ועכשיו אני מחכה לשירות הזגג עד הבית של חברת הביטוח. דווקא שירות נחמד...

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המשטרה לא מטפלת בתלונות כגון אלה כי בד"כ מדובר בלהשקיע משאבים שאין לה מספיק מהם.

גם רופא בשדה הקרב שמוקף פצועים צריך להחליט במי לטפל ולתת סיכוי טוב יותר ועל מי לדלג או לדחות לאח"כ. יש מקרים שבהם רופא ידלג על הפצועים הקשים ביותר ויתנו להם למות כיוון שהסיכוי שישרדו כה קלוש עד שחבל להשקיע זמן כשבעצם אפשר להשקיע אותו בפצועים קשה שסיכויי הצלתם טובים יותר.

לא רק בשדה הקרב - גם בבתי חולים: אם יגיע קשיש בן 80 שצריך השתלת איבר, סביר שלא ישקיעו בו את המשאבים הנדרשים כפי שהיו משקיעים אותם אילו הוא היה צעיר ב-20 שנה.

יש מקומות בחו"ל שבהם משקיעים במשטרה "פרטית" שתפקידה לתת דגשים על הנקודות הספציפיות שהוכתבו ע"י מי שמינה אותה. בד"כ מפקד המשטרה הפרטית הזאת מתחלף כל פעם שמתחלף ראש עיר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כנראה הכל תלוי בחומרת המצב.

לפני חודש חבר שלי החנה את הרכב מחוץ למועדון, וכשחזר, גילה שפרצו לו לרכב וגנבו לו את הרדיו דיסק.

גם הוא מיד רץ למשטרה, ובניגוד אלייך, הם הציגו בפניו מספר מכשירים והוא זיהה את המכשיר שלו כמכשיר הגנוב.

מסתבר שבאותו לילה המשטרה תפסה חוליה של גנבים. (וזו ההזדמנות לפרגן להם)

בתחילת השבוע שלאחר מכן, התקשרו אליו וביקשו שיגיע לתחנה בשביל שיבדקו טביעת אצבעות.

מה שהכי מצחיק, שבדרך לתחנה הוא נסע בנתיב של תחבורה ציבורית וקיבל דו"ח 500 ש"ח, אפילו שהוא הסביר לשוטר שהוא בסה"כ נוסע לתחנה לעשות טובה למשטרה. :lol:

פורסם

מה שהכי מצחיק, שבדרך לתחנה הוא נסע בנתיב של תחבורה ציבורית וקיבל דו"ח 500 ש"ח, אפילו שהוא הסביר לשוטר שהוא בסה"כ נוסע לתחנה לעשות טובה למשטרה. :lol:

חחח קרעת אותי

בכל מקרה גם אם הם היו לוקחים טביעות אצבע ברוב המקרים זה לא ממש עוזר..

פורסם

אין קשר בין הדברים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לדעתי אם שוטר תופס אותך , אתה מראה לו חלון שבור ומראה לו שאתה בדרך לתחנת משטרה לתת עדות שתעזור להם, הוא יכול להיות אנושי.

אני לא יודע בדיוק באיזה איזור זה נמצא, אבל הבנתי שבשביל להגיע לתחנה חייבים לעבור דרך המסלול וזו לא הפעם הראשונה שאנשים מקבלים שם דוח בלי סיבה.

בכל מקרה,

הייתי מעדיף לקבל דוח ובמקביל לקבל את הרדיו דיסק שלי, במקום לקנות רדיו דיסק חדש ולא לקבל דוח.

פורסם

ברור, כל שוטר בסופו של דבר מפעיל שיקול דעת לפני.

אבל תסכים עימי (או שלא) שאין קשר בין שני הדברים, הבחור באותה מידה יכל היה לדרוס גברת זקנה, לשוחח בטלפון הנייד וכ'ו, והוא למעשה ביצע עברה ששוטר לא יכל להתעלם ממנה, כי אין כאן משהו חריג או סכנת חיים, החבר שלך היה בסך הכל בדרך לתחנת המשטרה כדי להגיש תלונה שתסייע לו.

אתה יכל לראות לדוגמא את המקרה שקרה בפ"ת לפני מספר ימים, שוטר שהיה במשמרת הבחין ברכב שחוצה רמזורים באור אדום, השוטר דלק אחריו והבין כי האדם שנוהג ברכב מסיע את אשתו שעומדת ללדת בכל רגע.

הנהג לא קיבל דוח, ואף קיבל סיוע מהשוטר שליווה אותו לתחנה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ליטל הוא ליווה אותו לבית החולים... אוי לנו אם היו מתחילים לעכב אנשים שהאשה שלהם כורעת ללדת...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

משטרה תפקידה למנוע אי נעימויות לאזרח.

כל התירוצים שלהם שיספרו לסבתא. כל כך הרבה כספים גובים כאן (וגונבים) מס כזה ומס אחר שראוי שלפחות לאזרח יהיה שקט לגבי הרכוש שלו.

המינימום הוא להתייחס ברצינות למתלונן ולא לצחוק לו בפנים ומה שיוחלט אח"כ אם לסגור מחוסר עניין לציבור יוחלט אח"כ.

מה דעתו של פ"ש (פקיד שומה) שאצחק לו בפנים כשירצה ממני מקדמות מס? רגע פ"ש יקר, לא שילמתי עוד שכ"ד מה אני וילדי נהיה ברחוב?

אל תהיו פתטיים אנשים, גם למשטרה ולמדינה יש מחויבות (קטנה כגדולה) אם לא כן, אין צורך בהן.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

כשלי פרצו לאוטו וגנבו את המערכת הגעתי למשטרה להגיש תלונה בשביל הביטוח. על החלון היתה טביעת אצבע ברורה. כששאלתי אם הם מתכוונים לקחת טביעות אמרו "לא, לא צריך". למה לא צריך? כי מחר הגנב יגיע לתחנה ויגיד "זוכרים את ההונדה? זה אני"?

לא ציפיתי למצוד אחרי הגנבים, אבל כן ציפיתי שייקחו טביעות אצבעות כדי שיוכלו בעתיד, אם יתפסו גנב באזור, להשוות טביעות.

אבל כנראה שגם אני תמים.

פורסם

זה נשמע לי בהחלט הגיוני מה שכתבת- קחו תביעות אצבעות.

קחו אגרה על זה אפילו אבל תעשו.

הידרדרות הטיפול בפשע ברורה גם מהסרטים - ע"ע סרטים ישראלים מיתולוגיים בסגנון השוטר אזולאי וחסמבה וגנבי הסוסים

אל מול סרטי הפשע היום.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

ניסיון מפלורידה, ארה"ב:

לפני כחודשיים ניפצו לי את שמשת הרכב הקדמית כדי לגנוב את ה-GPS (ה-GPS היה בתוך תא הכפפות אך הזרוע היתה מחוברת לשמשה הקדמית). חייגתי למשטרה וניידת הגיעה בתוך כ-7 דק'. הם לא לקחו טביעות אצבע אלא רק רשמו את פרטי התלונה. לאחר חודש וחצי קיבלתי הודעה בדואר שהתיק נסגר.

ממה שאני מבין הטיפול המשטרתי תלוי מאוד בשכונה שבה מתגוררים. אם מדובר באזור יוקרתי יחסית יש נוכחות משטרתית כבדה, אך באזורים טובים פחות מי יודע מה קורה.

מה שהכי מבאס בכל הסיפור הוא שבשביל GPS ששווה פחות מ-100$ גרמו לי נזק לחלון של 400$. הלקח שלי הוא לא להשאיר שום חפץ "קורץ" ולהשאיר את הרכב לא נעול.....

• תוכן חדש...